میدونم منتهی کلا سانچز عشقمههمون سانچز دیگه
با خاله یکیش نکن
میدونم منتهی کلا سانچز عشقمههمون سانچز دیگه
دوستان من به جای پوگبا کیو بگیرم تو این ترکیب Hybrid FIFA 15 Ultimate Team Squad by Javad90 | Futhead کمیستری هم 10 نشد اشکال نداره
پوگبا خیلی بگیر نگیر داره بازیش !
خامس رودریگز با کمیستری استایل کاتالیست بگیر خیلی خفن میشهدوستان من به جای پوگبا کیو بگیرم تو این ترکیب Hybrid FIFA 15 Ultimate Team Squad by Javad90 | Futhead کمیستری هم 10 نشد اشکال نداره پوگبا خیلی بگیر نگیر داره بازیش !
جایی هست که 1 میلیون کوین بفروشه؟چون اکثرا مینیموم 2 میلیونه
تو اسپانیا به جز بوسکت هافبک دفاعی درست حسابی دیگه ای نداریم؟سیستم 4-3-3 دفاعی میبندم همیشه ولی تو اسپانیا یدونه کمدارم نمیدونم کیو بزارم!
perez عالیه همیچیش بالانسه. اما میتونی مودریچ هم بذاری خوب توپ میگیره. mascherano هم امتحان کن با کمیستری 5 عالیه!تو اسپانیا به جز بوسکت هافبک دفاعی درست حسابی دیگه ای نداریم؟سیستم 4-3-3 دفاعی میبندم همیشه ولی تو اسپانیا یدونه کمدارم نمیدونم کیو بزارم!
من که نه با دومبیا خیلی حال کردم نه با ایباربو، چند تا بازی اول که خریده بودمشون خیلییییییییییییی خوب بودن ولی بعد از چند تا بازی دیگه اون بازی کنایی نبودن که روز اول بودن ، نمیدونم چرا اینطوری شدن یا شایدم واسه من فقط اینطوری شدن یا شاید هم من اشتباه میکنم نمیدونم. ولی بازی کنی مثل Toti یا Tevez اصلا اینطوری نبودن یعنی توی هر بازی واقعا خوب بازی میکردن، تازه من دومبیا و ایباربو رو با کارت هانتر داشتم ( همینطور که میدونید کارت هانتر گرونترین کارت هست و روی سرعت و شوت بازی کن خیلییییی تاثیر داره ! ) ولی توز رو با کارت فینیشر ( فینیشر کارتی هست که روی شوت و فیزیکال بازیکن تاثیر میذاره ) و فک میکنم اگه توز با کارت هانتر مباشه خیلیییییییییی خفن تر میشه.
کلا تیم سری آ رو فروختم و اومدم لیگ انگلیس ، توی لیگ انگلیس قدرت مانور خیلی بیشتره چون بازی کن خوب زیاد داره -------> یحی توره ، فن پرسی ، رونی ، دی ماریا ، هازارد ، الکسی تگزاس ، رامیرز ، کمپانی ، استیون ژرارد ، دخیا ، کورتوا ، کوادرادو و ..........
البته توی سری آ هم بازی کن خوب زیاده مثل پوگبا و ویدال و دومبیا و .......... ولی مثل انگلیس بازی کن خوب زیاد نداره ، مثلا من توی سری آ کلا با نبود دفاع چپ و راست خوب مشکل داشتم بهترین دفاع چپ Evra و بهترین دفاع راست Caceres اینفورم هست توی سری آ بقیشون اصلا خوب نیستند.
- - -ویرایش - - -
توی ایکس باکس وان بدلیل مشکلات اینترنت کشور نمیتونیم سیزن آنلاین بازی کنیم، البته میگن فعلا اینطوریه و خوب میشه ، نمیدونم ، به خاطر همین مجبورم سینگل پلیر سیزن بازی کنم با cpu ، روی این حساب تقریبا میشه گفت دارم الکی آلتیمیت تیم بازی میکنم، اگه بهترین تیم دنیا رو هم داشته باشی و نتونی آنلاین بزنی چه فایده ای داره ؟ نهایتش اینه که اگه یه تیم خیلی خفن داشته باشی میتونی آلتیمیت سیزن که خیلییییییییییییی سخت هست رو مثل آب خوردن ببری و ........
ولی واسه شما ps4 ها که میتونید انلاین بازی کنید خیلی خوبه، یعنی میتونید تیم خفن ببندید و با هم کل کل کنید و خلاصه کلی حال کنید ، پس اگه شما کوین بخری واقعا برات خوبه و کلی جلو میفتی ولی من که با cpu بازی میکنم نه
من که نه با دومبیا خیلی حال کردم نه با ایباربو، چند تا بازی اول که خریده بودمشون خیلییییییییییییی خوب بودن ولی بعد از چند تا بازی دیگه اون بازی کنایی نبودن که روز اول بودن ، نمیدونم چرا اینطوری شدن یا شایدم واسه من فقط اینطوری شدن یا شاید هم من اشتباه میکنم نمیدونم. ولی بازی کنی مثل Toti یا Tevez اصلا اینطوری نبودن یعنی توی هر بازی واقعا خوب بازی میکردن، تازه من دومبیا و ایباربو رو با کارت هانتر داشتم ( همینطور که میدونید کارت هانتر گرونترین کارت هست و روی سرعت و شوت بازی کن خیلییییی تاثیر داره ! ) ولی توز رو با کارت فینیشر ( فینیشر کارتی هست که روی شوت و فیزیکال بازیکن تاثیر میذاره ) و فک میکنم اگه توز با کارت هانتر مباشه خیلیییییییییی خفن تر میشه.
کلا تیم سری آ رو فروختم و اومدم لیگ انگلیس ، توی لیگ انگلیس قدرت مانور خیلی بیشتره چون بازی کن خوب زیاد داره -------> یحی توره ، فن پرسی ، رونی ، دی ماریا ، هازارد ، الکسی تگزاس ، رامیرز ، کمپانی ، استیون ژرارد ، دخیا ، کورتوا ، کوادرادو و ..........
البته توی سری آ هم بازی کن خوب زیاده مثل پوگبا و ویدال و دومبیا و .......... ولی مثل انگلیس بازی کن خوب زیاد نداره ، مثلا من توی سری آ کلا با نبود دفاع چپ و راست خوب مشکل داشتم بهترین دفاع چپ Evra و بهترین دفاع راست Caceres اینفورم هست توی سری آ بقیشون اصلا خوب نیستند.
اینقدر تو فکرش بوده اسمارو قاطی کرده!جااااانم ؟!!! زشته آقا ، روم به دیفال
---------------------------------------------
این ترکیبه خوبه ؟! میخوام تیمم روبن و نویر نداشته باشه .