FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

خیلی ستمه ، بازی خیلی کوین کم میده! جونت در میره تا بتنی 5000 تا کوین بدست بیاری، یه دونه سوارز بخوای بخری باید 500 K بدی در صورتی که توی این 1 سالی که فیفا 15 زنده هست نمیتونی بیشتر از 1500 k از بازی کردن بدست بیاری !

خیلی ستمه ، بازی خیلی کوین کم میده! جونت در میره تا بتنی 5000 تا کوین بدست بیاری، یه دونه سوارز بخوای بخری باید 500 K بدی در صورتی که توی این 1 سالی که فیفا 15 زنده هست نمیتونی بیشتر از 1500 k از بازی کردن بدست بیاری !
من الان دارم بازی ای سه هزار کوین میگیرم. با خریدن ایتم کوین بوستر از کاتالوگ:دی
البته انلاین بازی میکنم.

دوستان ساعت دوازده تا یک ظهر هفدهم می که میشه امروز و همینطور هشت تا نه ، پک فیری میده فیفا .
اونطور که من حساب کردم اولیش میوفته ساعت چهار و نیم ظهر تا پنج و نیم به وقت تهران ، امروز .
باز خودتون یه حساب بکنید و اگه من اشتباه میکنم بگید .

دوستان ساعت دوازده تا یک ظهر هفدهم می که میشه امروز و همینطور هشت تا نه ، پک فیری میده فیفا .
اونطور که من حساب کردم اولیش میوفته ساعت چهار و نیم ظهر تا پنج و نیم به وقت تهران ، امروز .
باز خودتون یه حساب بکنید و اگه من اشتباه میکنم بگید .

فقط یه پک 35Kمیده اونم بین 8 و 9 شب به وقت انگلیس یا 11.5 و 12.5 شب به وقت ایران.
EA میخواد ببینه ماکزیمم لیمیت استور چقدره واسه پک باز کردن یه جورایی تسته واسه TOTS که احتمالا خیلی نزدیکه زمانش شاید چهارشنبه این هفته.

من که تاحالا هیچی از پک در نیووردم که حتی پول پکم در بیاد!:| نزدیک 1میلیون پک باز کردم!:| یعنی هرچی در اوردمو دادم رفته:|
پک مفتیا هم همون داستانه واسم!:دی

من که کلا شانس ندارم، بهترین بازی کنی که توی پک بهم داده Dempsy آمریکایی هست که اونم به خاطر این که آمریکایی هستش و توی لیگ MLS بازی میکنه عملا به هیچ دردم نمیخوره و نمیتونم بفروشمش !

یه تیم از سری آ جمع کردم!آقا چقدر خوبن اینا!مهاجماش خوب گل میزنن!قدرت بدنی ها بالا!کلا عالیه!
تا الان فقط bplداشتم واقعا مهاجم و دفاع خوب نداره اصلا!برعکس ایتالیا!

یه تیم از سری آ جمع کردم!آقا چقدر خوبن اینا!مهاجماش خوب گل میزنن!قدرت بدنی ها بالا!کلا عالیه!
تا الان فقط bplداشتم واقعا مهاجم و دفاع خوب نداره اصلا!برعکس ایتالیا!

شکیری-دومبیا-ژروینیو رو بذار خطر حملت. 4 تا بازی برای من 30 گل زدن توی دیویژن 3 :دی

شکیری-دومبیا-ژروینیو رو بذار خطر حملت. 4 تا بازی برای من 30 گل زدن توی دیویژن 3 :دی
دومبیا خیلی روش مانور دادن. به نظرم خیلی چیز خاصی نیست.توز و شکیری و ژروینیو و کوادرادو و هیگواین رو دارم من خوبن واقعا:دی
گرچه هیگواین واسه دیویژنای بالاتر که هم تیم حریف و هم بازیش بهتره خیلی جواب نمیده:دی

دومبیا خیلی روش مانور دادن. به نظرم خیلی چیز خاصی نیست.توز و شکیری و ژروینیو و کوادرادو و هیگواین رو دارم من خوبن واقعا:دی
گرچه هیگواین واسه دیویژنای بالاتر که هم تیم حریف و هم بازیش بهتره خیلی جواب نمیده:دی

میشه توز هم استفاده کرد ولی دومبیا خیلی خوبه.

کوادرادو چلسی هم به شکل بازیکن بیخودی هستش توی این چند وقته که باهاش بازی کردم. احساس میکنم بعد ِ چندتا آپدیت آوردنش پایین. شکیری برای LF حرف نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or