من الان دارم بازی ای سه هزار کوین میگیرم. با خریدن ایتم کوین بوستر از کاتالوگخیلی ستمه ، بازی خیلی کوین کم میده! جونت در میره تا بتنی 5000 تا کوین بدست بیاری، یه دونه سوارز بخوای بخری باید 500 K بدی در صورتی که توی این 1 سالی که فیفا 15 زنده هست نمیتونی بیشتر از 1500 k از بازی کردن بدست بیاری !
خب همیشه که نمیشه خرید ، اونم فقط واسه چند تا بازی محدوده، بعد از اینکه تموم بشه دیگه نمیتونی بخریمن الان دارم بازی ای سه هزار کوین میگیرم. با خریدن ایتم کوین بوستر از کاتالوگ
البته انلاین بازی میکنم.
اره ولی واسه ده پونزده تا بازی راه میندازتت هر یه دونه شخب همیشه که نمیشه خرید ، اونم فقط واسه چند تا بازی محدوده، بعد از اینکه تموم بشه دیگه نمیتونی بخری
آقا بنزما 87 بهتره یا گریزمان 86؟؟
بستگی داره توی سیستم دومهاجمه ازش استفاده کنی یا سه مهاجمه:dآقا بنزما 87 بهتره یا گریزمان 86؟؟
دوستان ساعت دوازده تا یک ظهر هفدهم می که میشه امروز و همینطور هشت تا نه ، پک فیری میده فیفا .
اونطور که من حساب کردم اولیش میوفته ساعت چهار و نیم ظهر تا پنج و نیم به وقت تهران ، امروز .
باز خودتون یه حساب بکنید و اگه من اشتباه میکنم بگید .
یه تیم از سری آ جمع کردم!آقا چقدر خوبن اینا!مهاجماش خوب گل میزنن!قدرت بدنی ها بالا!کلا عالیه!
تا الان فقط bplداشتم واقعا مهاجم و دفاع خوب نداره اصلا!برعکس ایتالیا!
دومبیا خیلی روش مانور دادن. به نظرم خیلی چیز خاصی نیست.توز و شکیری و ژروینیو و کوادرادو و هیگواین رو دارم من خوبن واقعاشکیری-دومبیا-ژروینیو رو بذار خطر حملت. 4 تا بازی برای من 30 گل زدن توی دیویژن 3
دومبیا خیلی روش مانور دادن. به نظرم خیلی چیز خاصی نیست.توز و شکیری و ژروینیو و کوادرادو و هیگواین رو دارم من خوبن واقعا
گرچه هیگواین واسه دیویژنای بالاتر که هم تیم حریف و هم بازیش بهتره خیلی جواب نمیده