FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

میشه توز هم استفاده کرد ولی دومبیا خیلی خوبه.

کوادرادو چلسی هم به شکل بازیکن بیخودی هستش توی این چند وقته که باهاش بازی کردم. احساس میکنم بعد ِ چندتا آپدیت آوردنش پایین. شکیری برای LF حرف نداره.
کارت فیورنتیناش رو بگیر عالیه:دی

میشه توز هم استفاده کرد ولی دومبیا خیلی خوبه.

کوادرادو چلسی هم به شکل بازیکن بیخودی هستش توی این چند وقته که باهاش بازی کردم. احساس میکنم بعد ِ چندتا آپدیت آوردنش پایین. شکیری برای LF حرف نداره.

نگو داداش نگو :d بهتر از کوادرادو واسه سمت راست نیس اصلا . فقط بیل و روبن ازش بهترن

به نظرم کوادرادو واسه پست RM عالیه ولی سانچز واسه این پست به درد نمیخوره!
ولی عوضش سانچز تو RW/RF عالیه! کوادرادو هم تو این پست خوبه ولی به نظرم وقتی تک به تک میشه شوتاش همه تو در و دیواره :d

ممنون میشم راهنماییم کنین واسه ترکیب. این ترکیب الان منه: RLA FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead
بعد الان به نظرتون گریزمن رو بفروشم رویس رو بگیرم؟
چون گریزمنی که من دارم خیلی خوب نیست
اینفورمشو خواستم بگیرم دیدم خیلی گرونه پولم نمیرسه
الانم ۲۸ هزار تا کوین بیشتر ندارم ولی میتونم جمع کنم و رویس رو بگیرم

ممنون میشم راهنماییم کنین واسه ترکیب. این ترکیب الان منه: RLA FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead
بعد الان به نظرتون گریزمن رو بفروشم رویس رو بگیرم؟
چون گریزمنی که من دارم خیلی خوب نیست
اینفورمشو خواستم بگیرم دیدم خیلی گرونه پولم نمیرسه
الانم ۲۸ هزار تا کوین بیشتر ندارم ولی میتونم جمع کنم و رویس رو بگیرم
آره رویس رو بگیر خیلی خوبه !! یعنی در حد تیم ملی خوبه به پولش واقعا میرزه، واسه من که روی ایکس باکس وان بازی میکنم حدود 30 40 هزار تا بیشتر نیست ، واقعا میرزه

دوستان جایی رو میشناسید که اکانتم رو کوین شارژ کنه؟

من از یه سایت خارجی خریده بودم ولی دردسر داشت اکانت پیپال میخواست که رو انداختم به یه سرور فروش بنده خدا برام 2 ساعت وقت گذاشت خرید
ولی دیگه روم نمیشه بهش بگم

دوستان جایی رو میشناسید که اکانتم رو کوین شارژ کنه؟

من از یه سایت خارجی خریده بودم ولی دردسر داشت اکانت پیپال میخواست که رو انداختم به یه سرور فروش بنده خدا برام 2 ساعت وقت گذاشت خرید
ولی دیگه روم نمیشه بهش بگم
یکی از دوستان هست توی همین تایپیک ، کوین فروشی داره، همین پستت رو که ببینه خودش بهت پ.خ میده. اگه تا یکی دو روز دیگه بهت پ.خ نداد بگو تا بهت لینک بدم. البته کوین واسه ایکس باکس وان خیلییییییییییییییی گرونه و تقریبا میشه گفت اصلا به صرفه نیست ولی واسه پلی استیشن 4 خوبه قیمتاش.

امروز تولد ایباربو هست بازیکنی که در این فیفا بیش از پیش ارزش های خودشو رو به رخ کشید;))
من که نه با دومبیا خیلی حال کردم نه با ایباربو، چند تا بازی اول که خریده بودمشون خیلییییییییییییی خوب بودن ولی بعد از چند تا بازی دیگه اون بازی کنایی نبودن که روز اول بودن ، نمیدونم چرا اینطوری شدن یا شایدم واسه من فقط اینطوری شدن یا شاید هم من اشتباه میکنم نمیدونم. ولی بازی کنی مثل Toti یا Tevez اصلا اینطوری نبودن یعنی توی هر بازی واقعا خوب بازی میکردن، تازه من دومبیا و ایباربو رو با کارت هانتر داشتم ( همینطور که میدونید کارت هانتر گرونترین کارت هست و روی سرعت و شوت بازی کن خیلییییی تاثیر داره ! ) ولی توز رو با کارت فینیشر ( فینیشر کارتی هست که روی شوت و فیزیکال بازیکن تاثیر میذاره ) و فک میکنم اگه توز با کارت هانتر مباشه خیلیییییییییی خفن تر میشه.
کلا تیم سری آ رو فروختم و اومدم لیگ انگلیس ، توی لیگ انگلیس قدرت مانور خیلی بیشتره چون بازی کن خوب زیاد داره -------> یحی توره ، فن پرسی ، رونی ، دی ماریا ، هازارد ، الکسی تگزاس ، رامیرز ، کمپانی ، استیون ژرارد ، دخیا ، کورتوا ، کوادرادو و ..........
البته توی سری آ هم بازی کن خوب زیاده مثل پوگبا و ویدال و دومبیا و .......... ولی مثل انگلیس بازی کن خوب زیاد نداره ، مثلا من توی سری آ کلا با نبود دفاع چپ و راست خوب مشکل داشتم بهترین دفاع چپ Evra و بهترین دفاع راست Caceres اینفورم هست توی سری آ بقیشون اصلا خوب نیستند.

- - -ویرایش - - -

مرسی دادا

من پلی استیشن 4 دارم

ادم خسته میشه از بس بازی کنه اخرشم 2000 سکه بده اونم اگه برنده بشه
توی ایکس باکس وان بدلیل مشکلات اینترنت کشور نمیتونیم سیزن آنلاین بازی کنیم، البته میگن فعلا اینطوریه و خوب میشه ، نمیدونم ، به خاطر همین مجبورم سینگل پلیر سیزن بازی کنم با cpu ، روی این حساب تقریبا میشه گفت دارم الکی آلتیمیت تیم بازی میکنم، اگه بهترین تیم دنیا رو هم داشته باشی و نتونی آنلاین بزنی چه فایده ای داره ؟ نهایتش اینه که اگه یه تیم خیلی خفن داشته باشی میتونی آلتیمیت سیزن که خیلییییییییییییی سخت هست رو مثل آب خوردن ببری و ........
ولی واسه شما ps4 ها که میتونید انلاین بازی کنید خیلی خوبه، یعنی میتونید تیم خفن ببندید و با هم کل کل کنید و خلاصه کلی حال کنید ، پس اگه شما کوین بخری واقعا برات خوبه و کلی جلو میفتی ولی من که با cpu بازی میکنم نه :p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or