FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

رونی رو نه ولی سانچز و دیوید سیلوارو داشتم یه مدت.سانچز حرف نداره اینفورمش و از هازاردم بهتره.دیوید سیلوام LMشو میگی یا CMشو؟برا LM که به درد نمیخوره برا CAM هم بازیکن هست هم بهتره هم ارزونتر مثل CAZORLA اینفورم.

- - -ویرایش - - -

نگهشون باید داری دیگه کاری نمیشه کرد.
مربی میخری لیگم براش بخر بسته به تیمی که داری تا کمیستری رو ببره بالا.تیمت ایتالیاس برای مورینیو کارت لیگ ایتالیا بگیر
که اینطوری
فقط نکته ای که هست میخوام سانچز اینفرم 88 بگیرم ولی نمیخوام lw بزارم(که باز موندم مشکیش یا نارنجیش)!واسه rwمیخوامش!از کمیستریش کم میشه ولی خب سمت راست میخوام فقط!
سیلوا هم واسه cmمیخوام!از سبک بازیش خوشم میاد توپ میچسبه به پاشو خیلی نرم مانور میده!آره کازورلا رو یادم نبود؛تو تیمای حریف که خیلی اذیتم کرده:دی

دیگه گندشو دراوردن با l1 مثلث زدن!زرت زرت از دم دروازه میزنه هی همشم گند میزنه باز از رو نمیره!
EA ای کاش بجا این محدود کردن قیمتا و بن کردن و هی قمپز در کردن یکم گیم پلیشو مثل ادم میساخت همش باگ همش بازی کثیف...

دیگه گندشو دراوردن با l1 مثلث زدن!زرت زرت از دم دروازه میزنه هی همشم گند میزنه باز از رو نمیره!
EA ای کاش بجا این محدود کردن قیمتا و بن کردن و هی قمپز در کردن یکم گیم پلیشو مثل ادم میساخت همش باگ همش بازی کثیف...
دیگه باید منتظر 16 باشیم دیگه کاری به عوض کردن گیم پلی 15 نداره
خداکنه 16 باگ سرعت نداشته باشه گرچه دیگه هممون روش مقابله باهاشو بلدیم ولی از فیفا11 که فیفا میزنم هر سال این باگ L1 مثلث وجود داشته

دیگه باید منتظر 16 باشیم دیگه کاری به عوض کردن گیم پلی 15 نداره
خداکنه 16 باگ سرعت نداشته باشه گرچه دیگه هممون روش مقابله باهاشو بلدیم ولی از فیفا11 که فیفا میزنم هر سال این باگ L1 مثلث وجود داشته
یه باگ به منم یاد بدید بتونم این cpu legendary رو راحت ببرم.
2 تا جامبو پک میده !!! اگه بتونم توی سیزن اول بشم !!
توی 10 تا بازی باید 30 امتیاز بیاری !!!!!!!!!!!!!!!! یعنی نه مساوی نه باخت !!! همشونم آلتیمیت و لجنداری هستند تیماشونم رئال بارسا psg مونیخ من یونایتد و ..............

واقعا ديگه مسخره شده ، فيفا پر شده از يه مشت حرومزاده ترسو كه بلد نيستن بازي كنن، فك كن تورنومنت فينال بودم يكي زدم، فقط ميومد تو محوطه من ميزد تو سر توپ پنالتي ميگرفت ، دو تا پنالتي زد ٢-١ شديم ٢٠ دقيقه بازيو هي ميداد دروازه بانش هي پاسكاري انقد وقت تلف كرد پرس كردم بازيو ٢-٢ كردم، دوباره دقيقه ٩٠ اومد تو محوطه من پنالتي گرفت اخه مگه ميشه هر كاري ميكرد داور پنالتي ميداد، خدايي از ea تقاضا دارم اين گزينه مسيج دادن به بازيكني كه بازيمون باهاش تموم شده رو بزاره، به مرگ خودم ميخواستم هفت جد و ابادشو فحش كش دار بدم

Sent from my iPhone using Tapatalk

واقعا ديگه مسخره شده ، فيفا پر شده از يه مشت حرومزاده ترسو كه بلد نيستن بازي كنن، فك كن تورنومنت فينال بودم يكي زدم، فقط ميومد تو محوطه من ميزد تو سر توپ پنالتي ميگرفت ، دو تا پنالتي زد ٢-١ شديم ٢٠ دقيقه بازيو هي ميداد دروازه بانش هي پاسكاري انقد وقت تلف كرد پرس كردم بازيو ٢-٢ كردم، دوباره دقيقه ٩٠ اومد تو محوطه من پنالتي گرفت اخه مگه ميشه هر كاري ميكرد داور پنالتي ميداد، خدايي از ea تقاضا دارم اين گزينه مسيج دادن به بازيكني كه بازيمون باهاش تموم شده رو بزاره، به مرگ خودم ميخواستم هفت جد و ابادشو فحش كش دار بدم

Sent from my iPhone using Tapatalk
ناراحت نشی دوست من ولی فوتبال همینه دیگه، کاریشم نمیشه کرد ، حالا درک میکنی تیم هایی رو که توی واقعیت به پست همچین حریف هایی میخورن !! مثل عربستان و قطر و کشور های عربی که خوراکشون وقت تلف کردن و لابی بازی و ........
بعدشم اگه چت رو فعال کنن خیلی بد میشه چون میشه مثل کال آف دیوتی و ....... که ایرانی توش زیاده و همشونم بازی رو ول کردن فقط به هم فوش ناموس میدن.

دوستان یه سوال :
من الآن دارم روی ایکس باکس وان آلتیمیت بازی میکنم ، حدود 2 ماهی میشه فک کنم، حالا اگه همین فیفا 15 رو روی اریجین بخرم و روی pc بازی کنم آیا همین تیمی که توی ایکس باکس وان دارم برام میاد یا نه ؟ یعنی میتونم ادامه بازی رو روی pc و از طریق اریجین بازی کنم ؟ یا نه حتما باید یه اکانت جدید بسازم و دوباره همه چیز از اول ؟

Last edited by a moderator:
بله خیلیییییییی راحت تر از الآن دوست من

پس ea جلوگیری نمیکنه از خرید کوین.... چون افرادی مثل این عرب هارو از دست میده و اینا سمت فیفا نمیاند...
اگر جلوگیری بشه یک التیمیت با کیفیت میبینیم...
آخه ما این همه با جون کندن کوین جمع میکنیم بعد یارو با تیم بازیکن های سال میاد جلوی آدم بازی هم که بلد نیستند کلا:d

پس ea جلوگیری نمیکنه از خرید کوین.... چون افرادی مثل این عرب هارو از دست میده و اینا سمت فیفا نمیاند...
اگر جلوگیری بشه یک التیمیت با کیفیت میبینیم...
آخه ما این همه با جون کندن کوین جمع میکنیم بعد یارو با تیم بازیکن های سال میاد جلوی آدم بازی هم که بلد نیستند کلا:d

کوین خریدن بد که هست ولی وقتی خود فیفا میاد قیمت رونالدو رو میزاره7 میلیون ابرا 600 هزارتا و خیلیای دیگه ادم هرچی جون بکنه عمرا بتونه اینارو بخره:d تو انلاین هرجقد خوب باشی طرف باگ میزنه و خیلی مسخره تو دویژن سقوط میکنی و کوین میپره!

سلام.
تازه FUT رو شروع كردم. يكي از پك هارو باز كردم ايتماي خوبي داشت. منم مربع زدم روشون رفتن توي my club
حالا موضوع اينه my club كجاس و چجور ميتونم بهشون دسترسي داشته باشم؟ و مربي تيمو چجور عوض كنم ؟ :d تو اون پك كه باز كردم موينيو رو داد بهم :d

سلام.
تازه FUT رو شروع كردم. يكي از پك هارو باز كردم ايتماي خوبي داشت. منم مربع زدم روشون رفتن توي my club
حالا موضوع اينه my club كجاس و چجور ميتونم بهشون دسترسي داشته باشم؟ و مربي تيمو چجور عوض كنم ؟ :d تو اون پك كه باز كردم موينيو رو داد بهم :d

برو تو اسکوادت جا کارتای خالی مربع بود فک کنم میزنی از تو کلابت بازیکنارو میاری و تو پستاشون میزاری.مربیم r2 فک کنم میزدی از تو کلاب باز مربی رو میذاریش.مربیم کارت لیگی که بازیکنات هستن بزار کمیستریتیمت بره بالا.
ایدیتو دارم فک کنم تیمت کامله بیا بازی کنیم:d

دیشب توی یه سیزن اول شدم بهم 3 تا پک داد !!!!!!!!!! دو تا سیلور جامبو پک + 1 دونه ریر گلد پک !!!!! با 6500 تا کوین
خیلی حال کردم از خوشحالی داشتم پرواز میکردم.
البته بازی کن خیلی خاصی نداد ، ایوانوییچ و یه چند تا بازی کن گلد دیگه

برو تو اسکوادت جا کارتای خالی مربع بود فک کنم میزنی از تو کلابت بازیکنارو میاری و تو پستاشون میزاری.مربیم r2 فک کنم میزدی از تو کلاب باز مربی رو میذاریش.مربیم کارت لیگی که بازیکنات هستن بزار کمیستریتیمت بره بالا.
ایدیتو دارم فک کنم تیمت کامله بیا بازی کنیم:d
دمت گرم براي راهنمايي :d
بزار يه دستي به سروروي تيم بكشم بعدش بازي ميكنم باهات. همين ديشب شروع كردم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or