robb stark
کاربر سایت
میشه به منم بگید از کجا کوین میخرید ؟ قیمتاش چه جوریه؟
تو پروفایلت مفرستم سایتشو ولی رو وان قیمتاش بالاست.مثلا اگه رو ps4 پنج میلیون بشه 100 تومن تو x1 سه میلیون 450 تومن میشه:d
میشه به منم بگید از کجا کوین میخرید ؟ قیمتاش چه جوریه؟
کسی میدونه توتز کی میاد؟
دستت درد نکنه ، آره دیدم قیمتاش خیلی بالا بود ! به درد ما فقیر بیچاره ها نمیخورهتو پروفایلت مفرستم سایتشو ولی رو وان قیمتاش بالاست.مثلا اگه رو ps4 پنج میلیون بشه 100 تومن تو x1 سه میلیون 450 تومن میشه:d
حاجی نت شما دیگه خیلی داغونه!عوض کن خب!دو هفته است بدون باخت تو سیزن سه هستم از هر سه بازی دوتاش قطع میشه!نتیجه هم هرچی باشه سه بر هیچ میزنه!! ایکاش تو افغانستان بودیم اخ چه وضع اینترنت هست تورو خدا (((((((((((( از ده بازی هم شش تاش قطع میشه آخه اینهمه هزینه کن ماهی هم 50 60 بریز تو جیب مخابرات آخرش هم این بشه
- - -ویرایش - - -
راستی کسانی که به مسی دست رسی ندارن پست رویس رو به مهاجم تغییر بدن ،میشه مسی )))
واسه منم قدیما یه بار اینطوری شد بعد اومدم بیرون دوباره رفتم تو بازی،بازم نیومد ولی شب که دوباره رفتم تو بازی دیدم تو قسمت unassigned نوتیفیکیشن دارم رفتم دیدم بازیکن برگشته اونجا!مسخره تر از این اتفاق داریم؟
رودریگز و مودریچو از بازار خریدم هی گیر میکرد اخرم انداخت بیرون دوباره که رفتم داخلش پولم که کم شد سر خرید بازیکنارو نداد بهم اصلا20 30 هزارتام مفتی پرید مرده شورشونو ببره
اره ممنون بیل خریدم راضیم! منم داشتم هر دورو اما گاهی خوب بود کارتشون گاهی نه. اما الان با بیل 4 بازی 12 گل زدم دویژن 1!
الان تیمتو از کجا بستی؟
یه چیزی میگم عجیبه اما برای من کار میکنه . من وقتی یه کارت گرون مهاجم مثل bale میخوام بخرم نگاه میکنم آمارش از نظر گلزنی چجوری بود قبلش و چه تعداد owner داشته بعد از بین کارتها اونی که کمترین owner و بهترین goal ratio داشته میخرم اینجوری بازیکنه خیلی بهتره تاحالا شده بر عکسشو خریدم به اشتباه چنتا بازی کردم دیدم خیلی بد بازی میکنه بعد نگاه کردم آمار goal دیدم افتضاحه
تا حالا کسی همچین حسی داشته؟
منظورشون همینه ولی خب ملاک نیست به نظر من. شاید کسی که بازیکنو داشته نتونسته خوب استفاده کنه ازشیعنی منظورتون اینه کارت آگوئرو ممکنه با یه کارت دیگه آگوئرو که همون قیمت و همون اورال هم هست فرق کنه ، به خاطر آمارش ؟
مسخره تر از این اتفاق داریم؟
رودریگز و مودریچو از بازار خریدم هی گیر میکرد اخرم انداخت بیرون دوباره که رفتم داخلش پولم که کم شد سر خرید بازیکنارو نداد بهم اصلا20 30 هزارتام مفتی پرید مرده شورشونو ببره
سلام ایلیا خوبی خبری ازت نیست؟! کم پیدایی PSN :d
________
اقا خریدمش. بالاخره بعد از 3-4 روز جست و جو در این بازار داغون که حتی راموس و هازارد معمولی هم نمیشه گیر اورد یا به زور گیر میومد , بالاخره بهترین بازیکن FIFA 15 رو خریدمخوشحالی زاید الوصفی کردم بعد از خریدنش:d ببر بنگاله. هیچ دفاعی نمی تونه بندازش قشنگ دکمه R2 رو بگیر یا علی
سلام ایلیا خوبی خبری ازت نیست؟! کم پیدایی PSN :d
________
اقا خریدمش. بالاخره بعد از 3-4 روز جست و جو در این بازار داغون که حتی راموس و هازارد معمولی هم نمیشه گیر اورد یا به زور گیر میومد , بالاخره بهترین بازیکن FIFA 15 رو خریدمخوشحالی زاید الوصفی کردم بعد از خریدنش:d ببر بنگاله. هیچ دفاعی نمی تونه بندازش قشنگ دکمه R2 رو بگیر یا علی
واقعا مظلوم تیمی که بخواد جلوی تیمت بازی کنه :dسلام ایلیا خوبی خبری ازت نیست؟! کم پیدایی PSN :d
________