robb stark
کاربر سایت
پک مجانی که EA داده رو وا کردم هری کین بنفش دراومد Bendtner درمیومد بیشتر خوش حال میشدم . قحطی بازیکن بود اینو داد
بنفشش برا چیه؟این و هازاردو بنفششونو دیدم قضیشون چیه؟
پک مجانی که EA داده رو وا کردم هری کین بنفش دراومد Bendtner درمیومد بیشتر خوش حال میشدم . قحطی بازیکن بود اینو داد
کارت های جدیدن اسمش اینفورم قهرمان هست (Hero-In-Form's) فکر میکنم وقتی یه بازیکن تیمشو از خطر سقوط نجات بده یا باعث پیروزی توی یه بازی مهم بشه کارت بنفش میگیره ( اگه اشتباه میگم دوستان اصلاح کنن )بنفشش برا چیه؟این و هازاردو بنفششونو دیدم قضیشون چیه؟
اقا چجوری این قدر پولدار شدی؟!!!!!
اول البا بدبختو جاش فیلیپه لوییز بزاری سنگین تری کمیستریش ترکیده فک کنم:d
واقعا مظلوم تیمی که بخواد جلوی تیمت بازی کنه :d
حالا شما فردا صبح بیا تغییرات دادم تو تیم صفحه ی قبل می بینیش. لوئیز هم نصف البا نیست. البا برا دفاع چپ فوق العادست باگ های ایتالیایی مثل ایباربو و کوادرادو فیو رو مثل ببر میگیره. بیل و روبنم که براش زنگ تفریح محسوب میشن.:d
سلام، ميگم داستان اين پك رايگان چيه چرا برا من نمياد پس؟!!!دوستان من پک رایگان رو باز کردم بهم این CF آمریکایی که توی این هفته اینفورم اومده رو داد، خوبه ؟
کین بهترین بازیکن جوان لیگ برتر شدهکارت های جدیدن اسمش اینفورم قهرمان هست (Hero-In-Form's) فکر میکنم وقتی یه بازیکن تیمشو از خطر سقوط نجات بده یا باعث پیروزی توی یه بازی مهم بشه کارت بنفش میگیره ( اگه اشتباه میگم دوستان اصلاح کنن )
کین بهترین بازیکن جوان لیگ برتر شده
Futhead نوشته بازیکن جوان و بازیکن سال تو لیگ خودش هم کارت بنفش میگیرهThese honour individual league awards, including Player of the Year and Young Player of the Year
تایید کردم :dخب گرفته دیگه
خب گرفته دیگه:dFuthead نوشته بازیکن جوان و بازیکن سال تو لیگ خودش هم کارت بنفش میگیره
دوستان من پک رایگان رو باز کردم بهم این CF آمریکایی که توی این هفته اینفورم اومده رو داد، خوبه ؟
کسی رونی و سانچز و داوید سیلوا رو اینفرمهاشونو تست کرده؟تفاوت با عادیشون اونقدر هست بیارزه قیمت بالاشون؟
آره واقعا حیف که نمیشه فروخت.
یه عالمه بازی کن دارم که همینطوری هستن و نمیشه اینارو فروخت همش توی کلاب هستن و الکی کلاب رو شلوغ دارن، چی کار کنیم با این بازی کنا ؟
- - -ویرایش - - -
این مربی چه تاثیری توی بازی داره ؟ من مورینیو رو خریدم ولی تاثیری نداره فک کنم ، زیرش نوشته +3% neg یعنی چی؟
EA یه مگا پک رایگان داده، مثل اینکه تشکر کرده که فیفا 15 بازی میکنیم و .........سلام، ميگم داستان اين پك رايگان چيه چرا برا من نمياد پس؟!!!
دمت گرم داداش.رونی رو نه ولی سانچز و دیوید سیلوارو داشتم یه مدت.سانچز حرف نداره اینفورمش و از هازاردم بهتره.دیوید سیلوام LMشو میگی یا CMشو؟برا LM که به درد نمیخوره برا CAM هم بازیکن هست هم بهتره هم ارزونتر مثل CAZORLA اینفورم.
- - -ویرایش - - -
نگهشون باید داری دیگه کاری نمیشه کرد.
مربی میخری لیگم براش بخر بسته به تیمی که داری تا کمیستری رو ببره بالا.تیمت ایتالیاس برای مورینیو کارت لیگ ایتالیا بگیر