PHOENIX47
کاربر سایت
ممنون از کمکتون
خواهش می کنم به نظرم اگه آفلاین بازی می کنید همون کریر مود رو شروع کنید قسمت جالبیه:d خسته نمیشید تا چند ماه ازش
ممنون از کمکتون
دوستان از این سه تا کی رو برای دفاع چپ بگیرم بهتره؟
1-فیل جونز از منچستر
2-کارواخال از رئال
3-دیشیلیو از میلان
قیمت هر سه تاشون یکیه سناشون یکیه ولی اورال جونز یدونه از اون دوتا دیگه بالاتره
دیشب منو آقا سینا هم 2 دست آنلاین بازی کردیم که من واقعا له شدم تو اون 2 تابازی:d من بار اولم بود در طول زندگی که یه بازی و آنلاین انجام دادم و همونطور که دوستمون گفتن یکم شرایط و سبک بازی آنلاین با چیزی که از cpu می بینید فرق داره و من هم دقیقا مشکل ایشون رو تو دفاع کردن داشتم:d بازی اول رو برزیل - ایتالیا برداشتیم و تا دقیقه ی 56 سینا فک کنم 6-7 تایی بهم زده بود و من به خاطر مشکل نت از بازی پریدم بیرون:d بازی بعدی رو اسپانیا ایتالیا برداشتیم که باز هم باید می باختم ولی این بار آبرومندانه تر و 3-0 باختم:d برای تجربه ی اولم+ نووب بودنم خوب بود:d بعدش رفتم یه جای دیگه ی آنلاینش که اسمش یادم نیست:d اونجا هم با 2 تا خارجی 2 دست بازی کردم که 2 تا شون له شدن:d بازی اول من بارسا بودم و حریف رئال که تو سانتیاگو 4-2 بردمش:d رسیدم بازی بعدی من تیم اسپانیا رو ورداشتم و حریفم بارسلونا که 3-1 بردمش و 2 تا از گلام از رو نقطه ی پنالتی بود:d اینجوری بود که در دنیای انلاین فیفا به لول 2 رسیدم با تشکر از سینای عزیز که دیشب وقت گذاشت و 2 دست باهام بازی کرد ایشالله شبای دیگه هم وقت بزاره تا من یکم دستم راه بیوفته تو این فیفا:d
راستش سینا جان چنتا مشکل هست که دیشب بت گفتم:d من کلا بار اولم بود آنلاین میزدم + از فیفا 12 من چون با تاکتیکال حال نمی کردم دفاعم همیشه رو لجسی بود واسه همین به مشکل خوردم:d یه مشکل دیگه اینکه من تیم اصلیم( بارسلونا) رو ور نداشتم ، به سبک بازیش عادت دارم ولی هنوز با هیچ ترکیبیش راحت نیستم و نمی تونم از مسی بهترین استفادرو بکنم. تیم اسپانیاش واقعا عالی بود حالا بازی با تورو 3-0 باختم ولی 2 تا بازی بعدی رو خوب بردم بازم میگم من تو خود فیفا هم زیاد حرفه ای نیستم ، رو لجندری بازی می کنم ولی همونطور که خودت میگی دنیای آنلاین و آفلاین فرق داره حالا ایشالله بیشتر بازی می کنیم دست منم راه میوفته و از نوب بودن در میام:dسیامک کلا شرایط انلاین خیلی با افلاین تفاوت داره ... توی انلاین دیگه نمیشه اونطوری سرعتی بازی کرد و بیشتر باید تمرکزمون روی دفاع و ضد حمله باشه .... به نظرم دیشب بیشتر خط دفاعت مشکل داشت یکی همون کرنر ها که البته بیشترش باگ بازیه یکی هم عمق دفاع که راحت ازش رد میشدم بهتره پوشش بهتری بدی ... بهت توصیه میکنم تا وقتی که روش دفاع کردن توی انلاین دستت بیاد 3 دفاعه بچینی تا عمق دفاعj متراکم تر بشه
خوب سینا گندتونم دانلودش تموم شد
تو سیستم جدید گیم پلی بازی کارایی بازیکن هایی مثل پیرلو دو چندان شد
خبر بد برای تو اینه که مورچه اتمی هم داره پاسخ اعتماد مربیش رو شدیدا می ده
من هنوز انلاین بازی نکردم ببینم وضعیت سرور ها چه جوریه ولی اینطور که دوستان می گن بهتر شده نسبت به 13
ولی فعلا تا اتمام GTA v که کارو زندگیمون رو گرفته نمی شه اومد سمت فیفا !
می شه بری همون ایننتر مای لایف !! محترمتو برداری ؟ این تیم ترکیب یونتوسی ها و میلانی هاست من جایی واسه یه اینتری نمی بینم