FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان از این سه تا کی رو برای دفاع چپ بگیرم بهتره؟
1-فیل جونز از منچستر
2-کارواخال از رئال
3-دیشیلیو از میلان
قیمت هر سه تاشون یکیه سناشون یکیه ولی اورال جونز یدونه از اون دوتا دیگه بالاتره

دوستان از این سه تا کی رو برای دفاع چپ بگیرم بهتره؟
1-فیل جونز از منچستر
2-کارواخال از رئال
3-دیشیلیو از میلان
قیمت هر سه تاشون یکیه سناشون یکیه ولی اورال جونز یدونه از اون دوتا دیگه بالاتره

اگه اسپم بود عذر میخوام

کارواخال برا راست که عالیه ولی چپ رو نمیدونم:d یه بازیکن سرعتی برا گوشه های بگیری خیلی بهتره:d

دوستان من از هر دوتا اپدیت رو ریختم ولی از بازی که اومدم بیرون نقل و انتقالات درست بود ولی مثلا اورال بعضی بازیکنا که عوض شده بود با اپدیت دوباره به حالت اول برگشت مثلا رونالدو با اپدیت 93 شده بود ولی یبار که از بازی اومدم بیرون رفتم تو همون 92 بود.مشکل چیه؟

این باگ کرنر هاش رو برطرف نکردن هنوز ..
توپ که سانتر میشه دیگه auto switching ش مثل فیفا13 عمل نمیکنه یا عمل هم که میکنه بازیکنی که تحت اختیارته عملن با دکمه های ضربدر مربع که باید توپ رو دفع کنه دفع نمیکنه ! یعنی هیچ کاری نمیکنه! حتی موقع کرنر .. دستی هم که یار عوض میکنم تا یارگیری بکنم مهاجم حریف رو باز راحت میزاره که مهاجم سرش رو بزنه :| .. یا اینکه قلق خاصی داره که هنوز یاد نگرفتم ! نمیدونم .
البته فقط رو کرنر ها هست این قضیه .. رو ارسال ها میشه کنترل کرد مدافع رو و نذاشت که مهاجم سر بزنه .

یارگیری مستقیم و من تو من هم سخت شده تو این .. ولی بهتر شده به نظرم . تا یه جهت گیری اشتباه میکنی مهاجم ممکنه که رد شه بره .. واسه همین خیلی باید دقت کنی تا درست روبروی یار حریف باشی .. تو 13 اینکار راحت بود و میتونستی با حفظ یه فاصله مناسب به موقع توپ حریف رو بگیری (فقط با R2 - دکمه contain - ) .. اما تو این وقتی R2 رو میگیری تا حریف رو contain بکنی ( یعنی جلوش وایسی و نذاری رد شه ) حتی خیلی نزدیک یار حریف هم باشی تا خودت بازیکنت رو کنترل نکنی و توپ رو با ضربدر یا L2 نزنی اون خودش کاری نمیکنه .

والا در مورد کلیت بازی امشب راحت تر میتونم بازم نظر بدم..

فکر کنم امشب بالاخره تعداد بازیهام در فیفا 14 ،دو رقمی شد.. خوبیش این بود 2 بازی دوستانه زدم.. دست عبدالله دردنکنه اومد بازی کردیم، با شرایط فیفا ، آشنا شدم .. چون بازیشم خوب هست .. تمرین خیلی خوبی واسم بود ..

والا شرایط این تعداد بازیهایی که کردم کلا خیلی فرق میکرد، بازیهای با CPU که کلا اصلا شرایطش فرق میکنه ، CPU سبک بازی متفاوتی داره ، بازی کردن باهاش کاملا با بازی کردن با یه نفر فرق میکنه !

بعد رفتم سیزن، رو سیزن چون از اول باید شروع میکردم، دسته 10 شرایط خاصی داره ، بازیکنها عیارشون مشخص نیست، و ضعیف هم توشون زیاد پیدا میشه .. و کسائی که تیم های مختلف برمیدارن.. خلاصه که اونجا محل خوبی بود حداقل واسه آشنا شدن با محیط بازی و سبک بازی های متفاوت ، منتها مشکلی که من داشتم ، تو این مدت آنلاین نبودم و هر از گاهی که آفلاین بازی میکردم ، دفاعم رو leagcy بود و تو این بازی ها هم واقعا دوباره عادت کردن با تاکتیکال یکم سخت شده بود خصوصا همونجوری که اشاره شد ، به نظر من هم یارگیری من تو من سخت تر ولی بهتر شده .. و موافقم با این قضیه..

به هر حال روی دفاعم کلا باید کار کنم ، دفاع در فیفا 13 نیاز به تمرکز داشت و اینجا هم این اصل به نظرم همون اصل ابتدایی و حیاتی هست ..

اما در مورد هجوم.. من یکم هنوز عادت نکردم به سبک بازی ، یعنی یه جورایی بعضی چیزها پر رنگ شده و بعضی چیزها تو بازی تحلیل رفته .. مثلا پاس عمقی بهتر شده و گل زدن از روی سانتر هم همچنین ، اما بر عکس دیگهتو سر توپ زدن و کار ریز و سرعت و استفاده از این تدابیر واسه گل زدن سخت و سخت تر شده .. شوت ها هم یکم فرق کرده چه تک به تک ، چه پشت محوطه .. ضرب توپ که یکم کم شده ولی در کل در شوت هم تفاوتهای خاصی به نسبت داشتیم..

به هر حال به نظرم باید بازم بازی کرد بببینیم چی میشه.. سبکهای متفاوت بازی با بچه ها یکی از نکاتیه که میتونه ابعاد بازی رو برامون روشن تر بکنه ..

دیشب منو آقا سینا هم 2 دست آنلاین بازی کردیم که من واقعا له شدم تو اون 2 تابازی:d من بار اولم بود در طول زندگی که یه بازی و آنلاین انجام دادم و همونطور که دوستمون گفتن یکم شرایط و سبک بازی آنلاین با چیزی که از cpu می بینید فرق داره و من هم دقیقا مشکل ایشون رو تو دفاع کردن داشتم:d بازی اول رو برزیل - ایتالیا برداشتیم و تا دقیقه ی 56 سینا فک کنم 6-7 تایی بهم زده بود و من به خاطر مشکل نت از بازی پریدم بیرون:d بازی بعدی رو اسپانیا ایتالیا برداشتیم که باز هم باید می باختم ولی این بار آبرومندانه تر و 3-0 باختم:d برای تجربه ی اولم+ نووب بودنم خوب بود:d بعدش رفتم یه جای دیگه ی آنلاینش که اسمش یادم نیست:d اونجا هم با 2 تا خارجی 2 دست بازی کردم که 2 تا شون له شدن:d بازی اول من بارسا بودم و حریف رئال که تو سانتیاگو 4-2 بردمش:d رسیدم بازی بعدی من تیم اسپانیا رو ورداشتم و حریفم بارسلونا که 3-1 بردمش و 2 تا از گلام از رو نقطه ی پنالتی بود:d اینجوری بود که در دنیای انلاین فیفا به لول 2 رسیدم:)) با تشکر از سینای عزیز که دیشب وقت گذاشت و 2 دست باهام بازی کرد ایشالله شبای دیگه هم وقت بزاره تا من یکم دستم راه بیوفته تو این فیفا:d

دیشب منو آقا سینا هم 2 دست آنلاین بازی کردیم که من واقعا له شدم تو اون 2 تابازی:d من بار اولم بود در طول زندگی که یه بازی و آنلاین انجام دادم و همونطور که دوستمون گفتن یکم شرایط و سبک بازی آنلاین با چیزی که از cpu می بینید فرق داره و من هم دقیقا مشکل ایشون رو تو دفاع کردن داشتم:d بازی اول رو برزیل - ایتالیا برداشتیم و تا دقیقه ی 56 سینا فک کنم 6-7 تایی بهم زده بود و من به خاطر مشکل نت از بازی پریدم بیرون:d بازی بعدی رو اسپانیا ایتالیا برداشتیم که باز هم باید می باختم ولی این بار آبرومندانه تر و 3-0 باختم:d برای تجربه ی اولم+ نووب بودنم خوب بود:d بعدش رفتم یه جای دیگه ی آنلاینش که اسمش یادم نیست:d اونجا هم با 2 تا خارجی 2 دست بازی کردم که 2 تا شون له شدن:d بازی اول من بارسا بودم و حریف رئال که تو سانتیاگو 4-2 بردمش:d رسیدم بازی بعدی من تیم اسپانیا رو ورداشتم و حریفم بارسلونا که 3-1 بردمش و 2 تا از گلام از رو نقطه ی پنالتی بود:d اینجوری بود که در دنیای انلاین فیفا به لول 2 رسیدم:)) با تشکر از سینای عزیز که دیشب وقت گذاشت و 2 دست باهام بازی کرد ایشالله شبای دیگه هم وقت بزاره تا من یکم دستم راه بیوفته تو این فیفا:d

سیامک کلا شرایط انلاین خیلی با افلاین تفاوت داره ... توی انلاین دیگه نمیشه اونطوری سرعتی بازی کرد و بیشتر باید تمرکزمون روی دفاع و ضد حمله باشه .... به نظرم دیشب بیشتر خط دفاعت مشکل داشت یکی همون کرنر ها که البته بیشترش باگ بازیه یکی هم عمق دفاع که راحت ازش رد میشدم بهتره پوشش بهتری بدی ... بهت توصیه میکنم تا وقتی که روش دفاع کردن توی انلاین دستت بیاد 3 دفاعه بچینی تا عمق دفاعت متراکم تر بشه ;)

من با اینکه نتایجم نسبت به فیفا های قبلی بدتر شده و تعداد باختام بالا رفته تا الان از بازی راضی بودم ... امیدوارم فقط باگ کرنر ها برطرف کنن به جز اون من مورد خاص دیگه ای ندیدم اون بحث سرعت دادن به بازی هم برطرف شد و الان دیگه در اون مورد مشکلی ندارم

ایراد کار من این بود بیشتر در عرض حرکت میکردم و بیش از حد دنبال حفظ توپ بودم

اون شوت های فنی هم نسبت به نسخه دمو کمی بهتر شده اما هنوز یه سری گل عجیب زده میشه ... امیدوارم توی اپدیت بعدی باگ کرنر برطرف کنن و این شوت های فنی کمی سخت تر کنن و در این مورد فکر نکنم بازی مشکل خیلی محسوسی داشته باشه

سیامک کلا شرایط انلاین خیلی با افلاین تفاوت داره ... توی انلاین دیگه نمیشه اونطوری سرعتی بازی کرد و بیشتر باید تمرکزمون روی دفاع و ضد حمله باشه .... به نظرم دیشب بیشتر خط دفاعت مشکل داشت یکی همون کرنر ها که البته بیشترش باگ بازیه یکی هم عمق دفاع که راحت ازش رد میشدم بهتره پوشش بهتری بدی ... بهت توصیه میکنم تا وقتی که روش دفاع کردن توی انلاین دستت بیاد 3 دفاعه بچینی تا عمق دفاعj متراکم تر بشه ;)
راستش سینا جان چنتا مشکل هست که دیشب بت گفتم:d من کلا بار اولم بود آنلاین میزدم + از فیفا 12 من چون با تاکتیکال حال نمی کردم دفاعم همیشه رو لجسی بود واسه همین به مشکل خوردم:d یه مشکل دیگه اینکه من تیم اصلیم( بارسلونا) رو ور نداشتم ، به سبک بازیش عادت دارم ولی هنوز با هیچ ترکیبیش راحت نیستم و نمی تونم از مسی بهترین استفادرو بکنم. تیم اسپانیاش واقعا عالی بود حالا بازی با تورو 3-0 باختم ولی 2 تا بازی بعدی رو خوب بردم:) بازم میگم من تو خود فیفا هم زیاد حرفه ای نیستم ، رو لجندری بازی می کنم ولی همونطور که خودت میگی دنیای آنلاین و آفلاین فرق داره:) حالا ایشالله بیشتر بازی می کنیم دست منم راه میوفته و از نوب بودن در میام:d

خوب سینا گندتونم دانلودش تموم شد :دی همونطور که خودت گفتی نسبت به دمو پیشرفت های خیلی خوبی دیده می شه . سرعت بازی معقول تر شده و دیگه استوک های های اهنی نپوشیدن !! تو سر توپ می شه زد و چرخش های ناگهانی هم به موقع جواب می ده ! تو سیستم جدید گیم پلی بازی کارایی بازیکن هایی مثل پیرلو دو چندان شده . من نگاه کردم نسبت به 13 یه سری اعدادش کمتر شده ولی به دلیل سرعت حاکم بر بازی کاراییش خیلی بیشتر شده . شبح اسپارتا هم همین طور :دی خبر بد برای تو اینه که مورچه اتمی هم داره پاسخ اعتماد مربیش رو شدیدا می ده :دی الشراوی رفته رو نیمکت ! من هنوز انلاین بازی نکردم ببینم وضعیت سرور ها چه جوریه ولی اینطور که دوستان می گن بهتر شده نسبت به 13 ، در نهایت من در کل راضی هستم از این نسخه ، ولی فعلا تا اتمام GTA v که کارو زندگیمون رو گرفته نمی شه اومد سمت فیفا ! از هفته دیگه می تونی باخت هاتو بشمری :دی البته من تو لیدبورد دیدم مثل اینکه تیم مارو خز کردی :دی می شه بری همون ایننتر مای لایف !! محترمتو برداری ؟ :دی این تیم ترکیب یونتوسی ها و میلانی هاست من جایی واسه یه اینتری نمی بینم :دی

پیشنهاد میکنم، به جای تبادل ID ، و گذاشت آی دی تو این تاپیک که در واقع جاشم نیست، تو پروفایلتون ID PSN خودتون رو وارد کنید .. اینطوری همه میتونن آی دی شما رو هر لحظه و در هر تاپیکی و در هر پستی ببینن و اگه خواستن ادد کنن ، اگه همه اینکارو کنن ، لیست فریندها اینطوری بیشتر میشه و بیشتر میتونید آنلاین فریندلی بزنید..

فرض کنید مثلا در همین صفحه فقط ، 10 پست باشه ، که مثلا توسط 6-7 نفر مختلف نوشته شده باشه ، خب خیلی ساده 6-7 آی دی مختلف اینطوری هست که میشه با اونها انلاین فیفا زد ..

خوب سینا گندتونم دانلودش تموم شد :دی

برو بابا :دی

تو سیستم جدید گیم پلی بازی کارایی بازیکن هایی مثل پیرلو دو چندان شد

اقایون ایتالیایی ! اقایون ایتالیایی نما ! اقایون یوونتوسی این پیرلو خداس !! موقع ضد حمله فقط توپو بدین به این بقیش حله دقیقا شبیه فوتبال واقعی ساختنش دقت پاس های عمقیش فوق العادس ... اون وسط زمین پادشاهی میکنه :x

خبر بد برای تو اینه که مورچه اتمی هم داره پاسخ اعتماد مربیش رو شدیدا می ده :دی

اره بازم خوب ساختنش :| 8-|

من هنوز انلاین بازی نکردم ببینم وضعیت سرور ها چه جوریه ولی اینطور که دوستان می گن بهتر شده نسبت به 13

مثل 13 هستش ... البته یکم توی UT اذیت میشم اما بقیه جاها مشکلی نداره بازی تقریبا اصلا لگ نمیگیره

ولی فعلا تا اتمام GTA v که کارو زندگیمون رو گرفته نمی شه اومد سمت فیفا !

بهونشم واسه نباختن جور کرد 8-| پاشو بیا همون اینتر مای لایف جلوت ور میدارم تضمین هم میدم بیشتر از 3 تا بهت نزنم :دی

خواستی میلیتو رو هم بیرون میذارم :دی

می شه بری همون ایننتر مای لایف !! محترمتو برداری ؟ :دی این تیم ترکیب یونتوسی ها و میلانی هاست من جایی واسه یه اینتری نمی بینم :دی

اول پاشو بیا ایتالیا منو ببر اونوقت شاید رفتم جلوت اینترم ورداشتم :دی

با ایتالیا این دو تا ترکیب میچینم
4-1-2-1-2

دیشیلیو کیه لینی بارزالی اباته

پیرلو

ده روسی مونتولیوو

مارکیزیو

الشا بالوتلی​

یه ترکیب دیگه هم 4-2-3-1 که اینم زیاد استفاده میکنم

دیشیلیو کیه لینی بارزالی اباته

پیرلو ده روسی

الشا مارکیزیو جیووینکو