FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یکی از بهترین بازی های اخیر فیفا هست به نظر من..لذت بردم از چند تا بازی که زدم.
آلتیمت تیم رو بریم بن میشیم؟؟چون که بازی زودتر لیک شده اگر آنلاین بشیم بن میشیم؟؟

بلاخره این بازی تو یجا اومده که کپیش گرفتن. فکرنکنم کسی بن بشه

Sent from my HTC One X using Tapatalk 4

یکی از بهترین بازی های اخیر فیفا هست به نظر من..لذت بردم از چند تا بازی که زدم.
آلتیمت تیم رو بریم بن میشیم؟؟چون که بازی زودتر لیک شده اگر آنلاین بشیم بن میشیم؟؟
من از دیروز ظهر دارم انلاین بازی میکنم ولی هنوز بن نشدم.آمادگیشو دارم که هر لحظه بن بشم.

خب منم تونستم نسخه اصلیو بازی کنم حرفم پس میگیرم که نمیشه تو ۱۴ بازیسازی کرد البته واقعا تو دمو نمیشد هرچی از دمو تو ضحنتون هست بریزید بیرون بازی عالی شده کنترل رو توپ عالی شده.با اینکه سرعت بازی از دمو کمترم شده اما به شکل بی نظیری بازی دلچسب شده مثلا پاس دادن با ضربدر دیگه زجر اور نیست میشه پاسکاری کرد و از همون دفاع بازیسازی شروع کرد.میشه زیبا بازی کرد و دیگه بزن زیرش لازم نیست انجام بدید .از همه مهمتر ضربه سر دیگه به افتضاحیه دمو نیست که دفاع هیچکاری نکنه.دروازبانا بهتر شدن.در مورد شوت نمیدونم بگم باگ یا نه حقیقتش شوتا خیلی زیبا شده واقعا قشنگ به توپ ضربه میخوره و توپ هم واکنش خوبی نسبت به شوتا از خودش نشون میده.اگر جمعبندی کنیم این فیفا نه به شوری ۱۳ راحت برایه بازی سازی و دریبل نه به بینمکی دمو که اصلا نشه کاری کرد ما بین این دو هست بازی زیبا بالانس شده.راستی توپ میشه جلو انداخت با انالوگ راست. بعد R2 بگیری کافیه توپ ول میکنه مثله نسخه هایه قبلی من از بازی لذت بردم خیلی خیلی از دمو بهتره.

@navid_x360
یه سری فیدبک و کامنت این چند روزه در مورد بازی خونده بودم که همش نکات منفی بازی رو دیده بودن و ما رو نا امید کردند ولی با این پست
امیدوارمون کردی و راحت به زندگیمون ادامه میدیم:x
بابت پستت هم ممنون:bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or