FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میگم عاغا پچ هست الان واسه 14 یا نه من آنلاین شدم اما پچی دانلود نکرد فقط مقع بازی آنلاین یه 3 مگ دانلود کرد بازیکنا جابجا شدن که اگه آف بشم میپره :دی بیل چه خفن شبیهشه :دی رئال از 13 هم قویتره الان چون 3 تا تعویض توپ میتونی داشته باشی :دی تو 13 فقط یه مدریچ خوب بود . بایرن هم کارش درسته . من هنوز به دریبلا عادت نکردم اصن نمیتونم دریبل بدم :(( محمود بازیش از هم پاشید :دی

من نت ندارم قطعه زدن باکسه منطقه رو ترکوندن با ماشین 12 روزه بی نتم :دی گرم کن که 10 تا بزنیم من نوببم :دی دیگه اونچنان هم وقت بازی ندارم بچسبم بش تا یاد بگیرم دانشگاهو دفاع پایان نامه و این حرفا :دی ولی میام بزودیا

میگم عاغا پچ هست الان واسه 14 یا نه من آنلاین شدم اما پچی دانلود نکرد فقط مقع بازی آنلاین یه 3 مگ دانلود کرد بازیکنا جابجا شدن که اگه آف بشم میپره :دی بیل چه خفن شبیهشه :دی رئال از 13 هم قویتره الان چون 3 تا تعویض توپ میتونی داشته باشی :دی تو 13 فقط یه مدریچ خوب بود . بایرن هم کارش درسته . من هنوز به دریبلا عادت نکردم اصن نمیتونم دریبل بدم :(( محمود بازیش از هم پاشید :دی

یعنی فقط موقعی که آنلاینی نقل وانتقالا درسته به محض اینکه آف بشی برمیگرده رو حالت اول:(

حتما آپدیت 60 مگابایتی میده و اینا درست میشه ...
نه اصلا اپدیت اینجوری نداره.انلاین که باشی بخوای بازی کنی خودش اسکواد انلاین دانلود میکنه و جایگزین میشه.اگه هم کیک اف بزنی match day روشن میکنی و بازم خودش دانلود میکنه.

حتما آپدیت 60 مگابایتی میده و اینا درست میشه ...
داداش این اپدیت ۶۰مگی نقل و انتقالات یااورالا اسکواد درست نمیکنه ساله پیش مثلا لباس ناپولی درست نبود این اپدیت دادن درست شد یا توپ جدید کفش از این تغییرات ایجاد میشه.اپدیت اسکواد ۳مگ بیشتر نیست برا پی اس ۳ تنها راحش اینکه وصلشی پی اس ان بگیری افلاین نمیتونی بگیریش ساله پیش خیلی دونبال راه حلش بودم اما نشد حتی از برنامه ای که میشد از سیو دیگران استفاده کرد انجام دادم نشد که نشد.برایه ۳۶۰ راحت میشه از برنامه هاریزون اسکواد ریخت اما برایه پی اس۳ هنوز راهی نیامده

داداش این اپدیت ۶۰مگی نقل و انتقالات یااورالا اسکواد درست نمیکنه ساله پیش مثلا لباس ناپولی درست نبود این اپدیت دادن درست شد یا توپ جدید کفش از این تغییرات ایجاد میشه.اپدیت اسکواد ۳مگ بیشتر نیست برا پی اس ۳ تنها راحش اینکه وصلشی پی اس ان بگیری افلاین نمیتونی بگیریش ساله پیش خیلی دونبال راه حلش بودم اما نشد حتی از برنامه ای که میشد از سیو دیگران استفاده کرد انجام دادم نشد که نشد.برایه ۳۶۰ راحت میشه از برنامه هاریزون اسکواد ریخت اما برایه پی اس۳ هنوز راهی نیامده

پس فعلا تنها راه ترنسفر دستیه ؟ آره؟
فعلا که بازی نرسیده دستم ، شاید تا اون موقع تونستم وصل شم PSN . مشکل سخت افزاری دارم (مودم وایرلس مشکل داره:()

نه اصلا اپدیت اینجوری نداره.انلاین که باشی بخوای بازی کنی خودش اسکواد انلاین دانلود میکنه و جایگزین میشه.اگه هم کیک اف بزنی match day روشن میکنی و بازم خودش دانلود میکنه.

دوست عزیز من اولین بارمه که فیفا رو ارجینال می خرم الان با توجه به حرف های شما برام یه سوال به وجود اومده
به فرض اگه من 3 ماه دیگه اینترنتم قطع بشه
و تا قبل از اون همه آپدیت ها رو انجام داده باشم
وقتی اینترنتم قطع بشه برم تو بازی آیا ترکیب تیم ها و بازیکنا مثل روز اول عرضه بازی می شه یا تغییرات حفظ می شن

دوستان لطفا حتما این 2 تا سوالم رو پاسخ بدید ممنون
1-الان 100% نقل و انتقالات روز آخر اعمال نشده تو این نسخه ی که 4-5 روز پیش اومده؟
2-فردا که بازی به صورت رسمی میاد بیرون میاد بازم رو دانلود و اون نسخه نقلو انتقالات و همه چیزش درسته؟

بچه ها سلام من از فروم چند روزی اخراج شده بودم:dوحالا با این خبر اومدم که فیفا 14 رو برای پلی 3 خریدم درسته نقل و انتقال های روز های آخر انجام نشده ولی به اینترنت وصل شدم تو قسمت دانلود آپدیت 3 مگ آپدیت رو دانلود کردم همه چیز درست شد;)در ضمن آف لاین هم که شدم همه چیز درست بود و برنگشت سر جای اولش اما هنوز بازی نکردم ببینم چجوریه :)

یه آپدیت 41 مگی میاد براش نه 60 تا همه چی درست میشه مثل فیفا 13 که واران 76 بود شد 81 و باقی . نگران نباشید چون همین الان هم درست شده و امشب فک کنم میاد اپدیتش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or