FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا من پیشنهاد می کنم فعلا دانلود نکنید... یه 2-3 روز صبر کنید نسخه ی اصلی بیاد اونجوری کاملا مطمئن میشیم:)

این بک آپ هایی که قرار گرفته از روی دیسک گرفته شده دیگه نسخه اصلی و فرعی چه صیغه ای هست شما 2 ماه هم صبر کنی وضعیت عوض نمیشه
لطف کنید این مسائل رو هم در تاپیک jb ادامه بدید

مسعود مطمئنی 14 بازی کردی؟سرعت بازی خیلی بیشتر شده نسبت به دمو.اصلا مثل دمو نیستش که بازیکنا با هزار بدبختی استارت بزنن و حرکت کنن.
در مورد شوتا هم که باز نسبت به دمو کمتر گل میشه.در کل بهتر از دموشه به نظر من

اره محسن جان نسخه کاملشم هست در کنارش دمو رو هم دارم
کاملا سرعت بازی و چرخش ها کمتره البته من دوست دارم خیلی خوبه فقط همین شوت فنی ها یه کم رو مغز ادمه

به نظر من یه فیفا 11 دیگه ساختن بعد از 10 که همه انتظار یه فیفای عالی داشتن 11 اومد ماهم الان بعد 13 انتظار یه فیفا خفن داشتیم که اینجوری شد دروازبان ها ماست :دی باز شوت فنی از اون سر زمین گل مسشه اما رونالدو دیگه اونقدر غول نیس :دی آلوز همش میگیرتش و حرکت تکنیکی هاش که فقط با جوی استیک راست انجام میشه من گیج میشم چون L2 توپ رو نگه میداره وقتی میخواهم تکنیک بزنم هی میگیرمش بعد توپو نگه میداره سرعته بازی خوبه دمو نابود بود :دی اما یه چیز دیگه تغیر مسیر دادنشه که با هر بازیکنی اینکارو بکنی انگار فلجه و نمیتونه 80 % توپ از دست میدی اما باگ بزرگ پاس هوای تو عمق همچنان هست دفاع ها هم که گیج میزنن تو این لحظه به جایه اینکه برن عقب از زیر توپ میان جلو :دی که البته این رو میشه با ساخت فورمشن کاستوم مهار کرد . تو سر توپی هم که تو سرعت میزنه دیگه مثل 13 نیس که با سرعت با یه بازیکن 5 ستاره بری و یه دریبل کشویی بزنی دفاع بره تو باغالیا :دی با این یکی خیلی حال کردم با اینکه خودم از این روش زیاد استفاده میکردم . واسه دریبل کشویی باس تو وضعیته مناسب باشه و سرعت کم . چندتا دریبل خوب اضاف شده که دیگه انقد زیاد شدن آدم نمیدونه کدومو انتخاب کنه هی توپو از دست میده :دی با کامپیتر تو حالت سخت خفن هم بازی کردم نامرد ترکوندم :دی فک میکنم تا 2 3 ماه من یکی از نووب های 14 باشم ولی اونایی که 13 رو نگرفتن 12 بازی کردن بعد اومدن روی 14 بنظرم خیلی راحتن مثل پسر دایی خودم .

همینجا اعتراف تو آنلاین دیگه حیچ حرفی واسه گفتن ندارم.:bighug:
تاکتیک من پاس های سریع و فرارهای رونالدو و پاس عمقی هوایی بود که دیگه نمیشه ازین کارا کرد! منم برم بوق بزنم:d

همینجا اعتراف تو آنلاین دیگه حیچ حرفی واسه گفتن ندارم.:bighug:تاکتیک من پاس های سریع و فرارهای رونالدو و پاس عمقی هوایی بود که دیگه نمیشه ازین کارا کرد! منم برم بوق بزنم:d
این دقیقا کاریه که باید تو فیفا ۱۴ بکنی.متاسفانه هرچی پاس دادن با ضربدر کنده و سخته با مثلث همراه L1 توپ به زیبایی و با سرعت بالا توپ میرسونه نکته جالب توپ میندازه جلو بازیکن اگر بازیکنتون سرعتی باشه استارت سریع میزنه به تو پ میرسه موقعیت ایجاد میشه.دقیقا کسایی که تو فیفا ۱۳ شاخ بودن مثل من دوست داشتن تملک توپ داشته باشن بازیسازی کنن پاس بدن و موقعیت سازی کنن تو این نسخه به مشکل میخورن.اگر دو نفر بازی میکنید بخواید ببرید اینطور عمل کنید بزارید توپ دسته حریف باشه تا به دروازه نزدیک بشه بعد سریع توپ بگیرید مهم نیست کی باشه مثلا دفاع اخر حالا دیگه پاس کاری نکنید فقط تو هر جایه زمین که بودید L1 بگیرید تا فدرت اخر مثلث بزنید اگر مهاجم سرعتی داشته باشید اگرم استقامتشم خوب باشه به راحتی مهاجمتون تک به تک میشه تو ضد حمله.منو تو بازی فیفا۱۳ خیلی شاخ بودم بین دوستام اما ۱۴ عین امار همه بازیاروباختم یا زور میزدم مساوی میکردم‏(‏کسی که تو ۱۳اختلاف ۶۰تا باش ایجاد کردم به راحتی من میبرد تو ۱۴‏)‏.چون از دفاع بازی سازی میکردم پاس میدادم با ضربدر سر پاس۳یا۴ توپم لو میرفت اما بجای ضربدر فقط L1 مثلث استفاده کردم از دفاع به حمله تمامه بازیام بردم ۱۰ دست اولش عقب بودم اما از وقتی که اینکار کردم ۱۰ دست که جبران کردم هیچی ۱۳دستم افتادم جلو اما اصلا خوشحالم نمیکنه این بردن من دوست دارم بازیسازی کنم و زیبا بازی کنم ببرم نه فقط دفاع کنم ضد حمله سریع بزنم قبلا تمامه مالکیت توپ دستم بود بازیارم میبردم اما الان مالکیت توپ ۷۰به۳۰ به نفع حریفه اما میبرم!اونایکه شاخ بودن تو ۱۳ یا باید ببازن یا سبکشون عوض کنن

آقا من هنوز فیفا چهارده بازی نکردم، ولی یک سوال داشتم، تو دوازده خیلی راحت میشد با شوت فنی از هرجایی دروازه رو باز کرد و خیلی رو اعصاب بود!!! ولی تو سیزده این مورد رو برداشته بودن، یعنی واقعاً طوری شده بود که اکثر توپ های فنی میرفت تو اوت، منطورم اینه که تو دوازده خیلی راحت گل میشد و تو سیزده خیلی راحت میرفت تو اوت!!! الان این نوع شوت ها تو چهارده دقیقاً مثل دوازده شده یا یک چیزی مابین این دوتاست؟ متشکرم

آقا من هنوز فیفا چهارده بازی نکردم، ولی یک سوال داشتم، تو دوازده خیلی راحت میشد با شوت فنی از هرجایی دروازه رو باز کرد و خیلی رو اعصاب بود!!! ولی تو سیزده این مورد رو برداشته بودن، یعنی واقعاً طوری شده بود که اکثر توپ های فنی میرفت تو اوت، منطورم اینه که تو دوازده خیلی راحت گل میشد و تو سیزده خیلی راحت میرفت تو اوت!!! الان این نوع شوت ها تو چهارده دقیقاً مثل دوازده شده یا یک چیزی مابین این دوتاست؟ متشکرم
دوستان نمیدونم چطور شوت با R2 راحت گل میزنن برایه من همش تو درو دیواره اما وقتی شوت تنها میزنم توپ خیلی بهتر زده میشه سمت دروازه اینجوریم نیست همش گل بشه هم گل شده همم نشده فقط تو دمو ضربه سر بیش از حد بد بود که بالا ۹۰ درصد گل میشد.با اینکه من ستینگ کنترلر همش یا رو سمی میزارم هم بعضیاشون مانوئل

نه نت منطقه 12 روزه ترکیده به نت خوب دسترسی ندارم که آن شم اصن یه وضی ولی شنیدم با آپدیت درست میشه درستشم همینه چون این بازی خیلی وقته آمادس قبل از رفتن اوزیل و بیل آماده بود تغیرات هم با پچ های جدید میاد ولی چهره ها خیلی خوب شده مارسلو رو درست کردن بلاخره :دی کنترا او هم خوبه ولی بعضیا همونه بدونه تغیر از 12 مثل کاسیاس و چندتا دیگه دیماریا هم همون 13 چون تغیری نکرده :دی رونالدو خوب شده ولی کلا استایلشو کوچیک کردن مثل 13 نیست به اون شکل و ضاهر الا راموس هیکلش بهتره رونالدو شده و فک نمیکنم بیل غول باشه یه چیزی تو مایه ها دیماریا میشه به نظرم تو رئال . یه چیزه دیگهه عاااغاا پنالتی هاش وقتی توپه اولو بگیری 100 درصد برگشتش گل میشه :| اصن گلر جون میکنه تا بلندشه نمیدونم چرا اینجوری شد 6 تا پنالت تو برگشتش گل شد :دی پست من تو پرو کلاب گلر بود :دی

یکی از بهترین بازی های اخیر فیفا هست به نظر من..لذت بردم از چند تا بازی که زدم.
آلتیمت تیم رو بریم بن میشیم؟؟چون که بازی زودتر لیک شده اگر آنلاین بشیم بن میشیم؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or