FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همه
خب به سلامتی بازی واسه پایرت بازها اومد.
اونایی که بازی کردن گرافیکش که مثل دمو نیست؟
یه نقد کامل بزارید بخونیم کیف کنیم

Sent from my HTC One X using Tapatalk 4

توی دمو وقتی بازیکنت داشت فرار میکرد و بهش پاس میدادی تا بخواد استپ کنه و راهشو ادامه بده خیلی کند بود و مدافعای حریف سریع میگرفتن.ولی الان یه مقدار سریعتر شده و بازیکنت زودتر راه می افته.یعنی بازم مثل 13 راحت نمیشه فرار کرد که خیلی خوبه ولی خب اونجوریم نیست که همیشه مدافعا برسن بهت.دروازه بانا خیلی بهتر شدن نسبت به دمو.از راه دور زیاد گل نمیخورن و بیشتر ضربات سر رو هم میگیرن.همه فیسای بازیکنا خوبه به جز تعداد انگشت شماری.
احساس میکنم توپ توی دمو سنگینتر بود یه جورایی.نمیدونم شایدم عادت کردم.
راستی co-op season هم داره.
یه چیز خیلی خوب دیگه اینکه تعویضارو میشه اسکیپ کرد.
وقتی راموس صاحب توپ میشه انگار خودشه دقیقا.خیلی استایلش و نوع حرکت باتوپ بازیکنا شبیه خودشونه.

آخرین ویرایش:
من دو سه دست بازی کردم اولین چیزی که نظرتون رو جلب میکنه اینه که سرعت بازی از دمو هم کمتره رو نرمال ... من دوست داشتم
دو سه تا شوت فنی هم با دی ماریا اونم با راست زدم متاسفانه گل شد :-&
سرعت رونالدو 94 مسی 90 روبن 91 والکات 96 هست بیل تو رئال نیست
به نسبت 13 بازیکنای سرعتی رو بهتر میشه بگیری اما بعضی وقتها استارت بزنن هر کاری کنید بهشون نمیرسید

من دو سه دست بازی کردم اولین چیزی که نظرتون رو جلب میکنه اینه که سرعت بازی از دمو هم کمتره رو نرمال ... من دوست داشتم
دو سه تا شوت فنی هم با دی ماریا اونم با راست زدم متاسفانه گل شد :-&
سرعت رونالدو 94 مسی 90 روبن 91 والکات 96 هست بیل تو رئال نیست
به نسبت 13 بازیکنای سرعتی رو بهتر میشه بگیری اما بعضی وقتها استارت بزنن هر کاری کنید بهشون نمیرسید

مسعود مطمئنی 14 بازی کردی؟سرعت بازی خیلی بیشتر شده نسبت به دمو.اصلا مثل دمو نیستش که بازیکنا با هزار بدبختی استارت بزنن و حرکت کنن.
در مورد شوتا هم که باز نسبت به دمو کمتر گل میشه.در کل بهتر از دموشه به نظر من

دوستان من هم دمو رو تجربه کردم

در نگاه اول خیلی بهتر از 13 به نظر می آد ولی یک سری ایرادات عجیب داره که احتمالا تو نسخه اصلی برطرف می شن .

1: درسته سانتر کردن و گل زدن از سانتر تو 13 مشکل بود و باگ داشت ولی این اینکه سازنده ها اومدن انقدر این بخش رو ساده کردن که من نوب تو درجه WC بیام 3 تا گل از مجموع 3سانتری که رو دروازه تاتنهام داشتم بزنم به نظرم خیلی مشکل بزرگ تریه نسبت به قبل

2 : سیستم پاسکاری بازی پر از ایراد و باگه .......بعضی وقتا بازیکنا به اونی که خودشون دوست دارن پاس می دن نه اونی که ما می خواییم......به نظر خیلی شبیه سیستم پاسکاری PES 2011 شده

3 : گرافیک بازی بهتر شده اما کارگردانی بازی هیچ تغییری نکرده هنوزم تو بعضی نماها ما شکست خط فرضی و چندین کادر بندی عجیب و غریب که نو واقعیت محال هستند رو مشاهده می کنیم .

4 : گرافیک هم با این که بهتر شده ولی کلا از بالانس خوبی که نسخه های قبل داشتن خارج شده

5 : گرافیک بازیکنا تو نماهای نزدیک باگ های تکنیکی عجیبی دارن

6 : فیزیک توپ شاهکار شده

7 : به خدا قسم منطقی نیست با مسی آدم بتونه فقط با تکون دادن آنالوگ 5 تا بازیکن خط دفاع میلان رو دریبل کنه

دوستانی که بازی کردن لطفا جواب بدین
میگن نقل و انتقالات روز اخر انجام نشده.مثلا میگن بیل تو رئال نیست یا اوزیل هنوز تو رئاله.درست میگن؟

معلوم نیست این چیه که لو رفته:d وقتی ea تریلر گرت بیل تو رئال رو پخش می کنه چطور ممکنه تو رئال نباشه؟؟ همونطور که گفتم احتمالا این نسخه ی اصلی بازی نیست ... به هر حال من که 4 روز دیگه صبر می کنم تا نسخه ی اصلی بیاد

دوستان تو صفحه قبل گفتم که نقل و انتقالات روز آخر انجام نشده در حالت آفلاین ولی اگه آنلاین بشید نقل و انتقالات انجام شده.اورال رونالدو توی انلاین 93 شده ولی افلاین 92 هستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or