mohammad16
کاربر سایت
سواله اول بله انجام نشده سوال دوم اون نسخه هم به احتمال ۹۹ درصد همینه چون این بازي از رویه بلوری گذاشته شده فقط ریجنش فرق داره این بازی چند روز پیش ماله امریکا اونیکه میاد برایه اروپا ریجن پاله تنها تفاوتش همینه!ممنون میشم پاسخ بدید
آقا بازی نسخه اصلیش رو استور کی میاد؟
فرقی نداره برادر من اما بزار همون ۲ روز دیگه پالش امد دانلود کن که گزارشگرایه بیشتریم داره خیالتم راحتره.اما اینیکه ما داریم مطمئن باش فرقی نداره با بازی که دوروز دیگه میادآقا تو رو خدا جواب منم بدید
مثلاً دوستمون مي خواد بازيو با گزارش اسپانيايي يا عربي گوش بده؟فرقی نداره برادر من اما بزار همون ۲ روز دیگه پالش امد دانلود کن که گزارشگرایه بیشتریم داره خیالتم راحتره.اما اینیکه ما داریم مطمئن باش فرقی نداره با بازی که دوروز دیگه میاد
حالا گفتم شاید بخواد.البته پال گزارشگره عربی نداره من خودم گزارشگر عربی و اسپانیایی بیشتر میپسندم خیلی جو میدن.این نسخه ای امریکایی امده که ما گرفتیم گزارشگراش انگلیسی فرانسوی و مکزیکی در واقعه این اخری اسپانیولی گزارش میکنه جوه همون اسپانیایی میدهمثلاً دوستمون مي خواد بازيو با گزارش اسپانيايي يا عربي گوش بده؟
پال داره! عربستان ريجنش دو هست!حالا گفتم شاید بخواد.البته پال گزارشگره عربی نداره من خودم گزارشگر عربی و اسپانیایی بیشتر میپسندم خیلی جو میدن.این نسخه ای امریکایی امده که ما گرفتیم گزارشگراش انگلیسی فرانسوی و مکزیکی در واقعه این اخری اسپانیولی گزارش میکنه جوه همون اسپانیایی میده
مححمود و عرفان بدجور منتظرتونم باهاتون بازی کنم.پس چرا آنلاین نمیشید؟