برای همه همین ۲خط میاد حجمشم همین قدر هست دانلود اول که پر شد رفت سر دانلود اصلی شما میتونی بیای رو یکگراند مشکلی نیستذوستان برای شما هم موقع دانلود 2 تا خط میاد که در حال دانلودن!؟
و حجم استور امریکا 7134 مگه!؟
و همچنین اجازه دانلود تو بکگراند رو نمیده!؟
یا فقط برای من اینطوریه!؟
برای همه همین ۲خط میاد حجمشم همین قدر هست دانلود اول که پر شد رفت سر دانلود اصلی شما میتونی بیای رو یکگراند مشکلی نیست
دوستان میشه یکی لطف کنه بگه این نسخه ای که ما شنبه دان کردیمو همه تیمارو داره چیه ؟
اصن نسخه رسمی هست یا غیر رسمیه ؟
ممنون
این اطلاعات اضافی رو هارد ps3 رو چطوری میشه پاک کرد ؟ ps3 من قبلنا کپی خور بوده احتمالن یه سری بازی تو هاردش مونده ولی نمیدونم از کجا پاکشون کنم ! موقع دانلود بازی مینویسه there is no enogh storage space for your game فلان .. در حالی که تو اطلاعات ps3 م که میرم مینویسه 12 گیگ از 120 گیگ ت خالیه .. بازی هم که 7 گیگه .. ! اون 108 گیگ اطلاعات چی هست اصلن ؟ از کجا میشه پاکشون کرد ؟
این اطلاعات اضافی رو هارد ps3 رو چطوری میشه پاک کرد ؟ ps3 من قبلنا کپی خور بوده احتمالن یه سری بازی تو هاردش مونده ولی نمیدونم از کجا پاکشون کنم ! موقع دانلود بازی مینویسه there is no enogh storage space for your game فلان .. در حالی که تو اطلاعات ps3 م که میرم مینویسه 12 گیگ از 120 گیگ ت خالیه .. بازی هم که 7 گیگه .. ! اون 108 گیگ اطلاعات چی هست اصلن ؟ از کجا میشه پاکشون کرد ؟ تو Game Data Utility و جاهای دیگه اصلا اطلاعاتی نمیبینم که پاکشون کنم .. از فرمت کردن هم میترسم، فقط یه دونه بازی فیفا 13 رو دارم که اونم زیر 10 گیگه که اونم حیفم میاد پاکش کنم
آخه این 100 گیگ اطلاعات کجاست اصلا ؟
رسمی هست داداش شما اگر چند صفحه قبل رو میخوندی متوجه میشدیدوستان میشه یکی لطف کنه بگه این نسخه ای که ما شنبه دان کردیمو همه تیمارو داره چیه ؟
اصن نسخه رسمی هست یا غیر رسمیه ؟
ممنون
کسی نیست کمک کنه!؟من از امروز که بازی رو اجرا کردم یه مشکله عجیب برخوردم. وسط بازی (معمولا بین دقیقه 2 تا 10) بازی یه دفعه قطع میشه و این پیغام میاد: an error has occurred and you are no longer synced with the online match ! یکی دو تا دیگه از دوستان هم گفتن همچین مشکلی دارن! کسی میدونه قضیه چیه؟ چه جوری حل میشه!؟