FIFA 14 l PS3

• Thread starter Thread starter ir7lv
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فیفا 13 که دیگه کم کم جان به جان افرین تسلیم کرد:d زدم دانلود شه 14 رو.ایشالا تو 14 ببینم میتونم باهاش راه بیام یا نه:| دمو ک خیلی رو مخ بود!

انلاین هم دوستانه میزنیم فقط حریف باشه هااااا:d:d حریییففف!!!!;;) ایدیم رو هم ک قدیمیا دارن.بقیه اد کنید در اینده ی نزدیک بزنیم

دوستان بازي نسبت به دمو خيلي بهتر شده
اكثر مشكلاتي كه در دمو بود رفع شده
فقط كمي توپ لو دادن زياد شده تو بازي يعني توپ خيلي بيشتر از حد نرمال لو ميره و اگه حواستون نباشه گلاي سوتي زياد ميخورين
گل زدن با هد هم تغيير كرده
اكثرا هد ها پايين چارچوب رو هدف ميگيرن
تو بيشتر مواقع هم بازيكن اصلا نميپرع و ايستاده ميزنه دروازه بانم نظاره گره

در كل ولي تغييراتش مثبت بوده حتما بگيريد

Sent from my iPhone using Tapatalk

فیفا 13 که دیگه کم کم جان به جان افرین تسلیم کرد:d زدم دانلود شه 14 رو.ایشالا تو 14 ببینم میتونم باهاش راه بیام یا نه:| دمو ک خیلی رو مخ بود!

انلاین هم دوستانه میزنیم فقط حریف باشه هااااا:d:d حریییففف!!!!;;) ایدیم رو هم ک قدیمیا دارن.بقیه اد کنید در اینده ی نزدیک بزنیم
ایشالله خودم میام میبرمت
منم زدم دانلود شه
دقیقه ای 45 مگ داره دانلود میکنه :d
EA SPORTS FIFA 14 DIGITAL DOWNLOAD PREVIEW
بنویس فیفا14 خلا ص کن دیگه این چه اسمیه:d

آخه چرا 7 گیگه؟

دوستان این گلد پک ها چی شد ؟ اون کسایی که دانلود کردن هر 2 طرف تونستن استفاده کنن یا فقط گلد پک ها به اون اکانتی میره که بازی داخلش خریداری شده ؟

Last edited by a moderator:
منم داشتم آنلاین می زدم دقیقا همین مشکل رو داشتم،راستی I-love-iran من گند زدم به اکانت قبلیم مجبور شدم اکانت جدید بسازم ،من رو اد کن :mohammad16947101

منم داشتم آنلاین می زدم دقیقا همین مشکل رو داشتم،راستی I-love-iran من گند زدم به اکانت قبلیم مجبور شدم اکانت جدید بسازم ،من رو اد کن :mohammad16947101
ادد کردمت که محمد جون
مشکل چیه آخه؟
یک بشر بیاد بگه لطفا، مشکل چیه؟

دوستان برا شما هم واسه آنلاین تو game lobby ش بعد 10 دقیقه میندازه بیرون ؟؟ انگار هر 2 با هم رو میندازه بیرون
ولی از طریق 1vs1 ranked که سرچ میکنی و یار پیدا می کنه واست درسته و تا آخر بازی هیچکدوم قطع نمیشند!!!! شما هم تو game lobby هاش همین مشکل دیسکانکت رو دارید ؟؟ درست بعد 5-6 مین بازی
فکر کنم از سرورهای خودشه....از نت نیست
بعد چقدر هم کنترل توپ سختتتت شده تو این نسخه واویییییییلا .... سرعت هم که واقعا نداره این نسخه از ضعف های چشمگیرشه واقعا

دوستان به نظرتون گرافیک زمین چمن به شدت افت نکرده ؟ آدم رو یاده PS2 میندازه :|

و اینکه نقل و انتقالات روز های آخر انجام نشده , به نظرتون مشکل چی بوده ؟ فیفا همیشه انتقالات رو کامل انجام میداد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or