الان نسخه اصلی این بازی برای پی سی اومده دوستان /؟
من روی لجندری بازی کردم، درسته که یه کم سخت تره اما اگه بتونی تو سطح های دیگه اوستا بشی اینم بعد از یکی دوتا بازی واست آب خوردن میشه، سعی کن از semi pro شروع کنی و بعد از 3-4 تا بازی با تیمای خوب بری یه سطح بالاترسلام.
آقا کسی راهی سیستمی چیزی بلده رو لجندری نتونه این همه راحت گل بزنه کامپیوتر؟؟؟ زور میزنم 2تا میزنم دقیقه 80 میاد 4 تا هلو میزنه میره...اعصاب نمونده واسمون.
یه دفعه یه دقایقی همه یه بازیکن های کامپیوتر فضایی میشن و دفاع تیم منم اصلا یه دفعه از هم میپاشه و هیچکس سر جاش نمیمونه.
رو حالت لجندری هم میزاری شانس و بخت و اقبال کامپیوتر هم رو حالت لجندری قرار میگیره؟؟؟ همه برگشتی ها هم اگه من 6 تا دفاع داشته باشم اون یه بازیکن داشته باشه به اون یه بازیکن میرسه...
منظورم اینه که وقتی گزینه save playlist as رو میزنی بعدش باید توی کدام درایو سیو کنی؟(آدرس محل سیو رو بگو)>:d
الان واسه من داره این اتفاق می افته، باشگاه می خواد رونالدو رو به من سیتی بفروشه، اما من راضی نمیشم،فکرکنم آخرش بفروشنش قیمت خوبی هم نمی گن آخه)xبچه ها برای شما اتفاق افتاده یک بازیکن رو بدون نظر خودتون به یک باشگاه دیگه بفروشن ؟ :-o
Vidic رو به قیمت ۶۰ میلیون دلار به Barcelona فروختن و اصلا من رو مو هم حساب نکردن
الان واسه من داره این اتفاق می افته، باشگاه می خواد رونالدو رو به من سیتی بفروشه، اما من راضی نمیشم،فکرکنم آخرش بفروشنش قیمت خوبی هم نمی گن آخه)x
این مسئله به نظر من جالبه، چون توی واقعیت هم گاهی مدیرای باشگاه بدون در نظر گرفتن نظر مربی بازیکن می خرن یا می فروشن نمونه بارزش فروش فابرگاس و نصری و یا خرید شوچنکو توسط آبراموویچ تو زمانی که مورینیو مربی چلسی بودنذاریا ! :-o مقاومت کن ، تو میتونی ، من به تو ایمان دارم
حالا خارج از شوخی ، شما میگی باشگاه میخواد بفروشه ولی واسه من اصلا این حرف ها نبود ! بعد بازی خیلی شیک یه پیغام اومد که بازیکن فروش رفت ، تموم شد !
من شبیه به همچین مشکلی رو داشتم ولی تونستم حلش کنم.مشکلم این بود که توی پنجره نقل وانتقالات کریس رونالدو بهم پیغام داد که میخواد از باشگاه بره و هر کاری هم کردم قراردادش رو تمدید نمیکرد(البته هنوز 2 فصل از قراردادش باقی بود،ولی من میخواستم که محلت قراردادش رو بیشترکنم).بچه ها برای شما اتفاق افتاده یک بازیکن رو بدون نظر خودتون به یک باشگاه دیگه بفروشن ؟ :-o
Vidic رو به قیمت ۶۰ میلیون دلار به Barcelona فروختن و اصلا من رو مو هم حساب نکردن
چه جوری کنفرانس مطبوعاتی دادی و تعریف و تمجید کردی؟!من شبیه به همچین مشکلی رو داشتم ولی تونستم حلش کنم.مشکلم این بود که توی پنجره نقل وانتقالات کریس رونالدو بهم پیغام داد که میخواد از باشگاه بره و هر کاری هم کردم قراردادش رو تمدید نمیکرد(البته هنوز 2 فصل از قراردادش باقی بود،ولی من میخواستم که محلت قراردادش رو بیشترکنم).منم برای حل این مشکل اومدم توی یکی از کنفرانس های مطبوعاتی قبل از بازی از کریس تعریف و تمجید کردم بعدش وقتی رفتم بهش پیشنهاد تمدید قرارداد دادم بدون هیچ حرفی قبول کرد.میحوام بگم که به پیغام هایی که براتون میاد خیلی دقت کنید حتی اگه زبانتون هم زیاد خوب نیست سعی کنید یه چیزی ازش بفهمید.
سوال من هم هست چطوری کنفرانس مطبوعاتی دادی و تعریف و تمجید کردی ؟
چه جوری کنفرانس مطبوعاتی دادی و تعریف و تمجید کردی؟!
و یه سوال دیگه:
میشه خودمون به بازی آهنگ اصافه کنیم؟!