آقا این آهنگ گذاشتن چقدر باحاله. رفتم برای ورود اینتر آهنگ pazza inter amala رو گذاشتم، عین خود واقعیش که موقع ورود به ورزشگاه آهنگ رو پخش می کنن، با همون کیفیت ورزشگاهی شروع کرد به پخش کردن. خیلی باحاله. کلی به آدم روحیه می ده. خیلی خوشم اومد.
پویا از کجا این کار رو کردی؟ به منم بگو!
با شوک سمت راست(Skill Shock)میپره و با جهت ها هم میتونی دروازبان رو این ور اون ور ببری.سلام دوستان، بچه ها کسی می دونه پنالتی چجوری باید گرفت با دروازه بان؟اصلا تکون نمی خوره لا مصب، همه دگمه ها رو هم امتحان کردم، باعث ضد حال شدن پنالتی میشه واسم، اگه کمک کنید ممنون می شم
کجا باید سیو کرد؟تو همون منوهای بازی، یه جاش هست user music and chants. اول یه سر برو توش گزینه هاشو ببین تا دستت بیاد به چه چیزایی احتیاج داری (مثلا اهنگ ورود، آهنگ گل و ...) بعد بیا بیرون از بازی (با alt + tab جواب نمی ده). آهنگ یا آهنگ هایی که می خوای رو با مدیا پلیر باز کن و لیست رو save کن. دقت کن که هر لیست که save می کنی مربوط به یه موضوعه. مثلا اگه تشویق های بازیکنارو داری، همه رو تو یه لیست save کن. یا تک آهنگی که می خوای بذاری اول بازی، تو یه لیست مجزا. بعد برو تو بازی، تو همون قسمت مربوطه، لیست هایی که گذاشتی همه هست. انتخاب می کنی و ok می زنی و خلاص!
اگه واضح نبود بگو تا باز بگم. خودت انجام بدی می فهمی چه جوریه.
کجا باید سیو کرد؟
منظورم اینه که وقتی گزینه save playlist as رو میزنی بعدش باید توی کدام درایو سیو کنی؟(آدرس محل سیو رو بگو)>:dتو مدیا پلیر show list رو بزن. همون بالاش داره. یه اسم می دی، لیست آهنگ هاتو سیو می کنی
تو PC می گما، اونجا که شک راست کار نمی کنه که داداش،
در رابطه با سوالت راجع به Player Mode باید بگم که هر چند تا بازی مربی بهت پبشنهاد استراحت میده و گزینه Sim next Match یا یه چیزی تو همین مایه ها باز میشه وقتی Next Game رو می زنی، اینجوری اون بازی رو تو 18 تا نیستی و بازیکنت کامل رفرش میشه
سلام.
آقا کسی راهی سیستمی چیزی بلده رو لجندری نتونه این همه راحت گل بزنه کامپیوتر؟؟؟ زور میزنم 2تا میزنم دقیقه 80 میاد 4 تا هلو میزنه میره...اعصاب نمونده واسمون.
یه دفعه یه دقایقی همه یه بازیکن های کامپیوتر فضایی میشن و دفاع تیم منم اصلا یه دفعه از هم میپاشه و هیچکس سر جاش نمیمونه.
رو حالت لجندری هم میزاری شانس و بخت و اقبال کامپیوتر هم رو حالت لجندری قرار میگیره؟؟؟ همه برگشتی ها هم اگه من 6 تا دفاع داشته باشم اون یه بازیکن داشته باشه به اون یه بازیکن میرسه...