بچه ها ویدئو هایی که تو یوتوب پارسال برای بخش مربیگری فیفا 11 پخش شده بود و یه راهکاری رو نشون میداد که میشد درآمد باشگاه رو به 2 ملیارد(دلار) برسونی رو کسی از شما دیده؟
البته خودم چندتا از ویدئو هاشو دارم ولی هرکار میکنم نمیتونم این کارو رو انجام بدم (همه مراحل اون ترفند رو هم انجام میدم ولی نمیشه):dاگه کسی از شما این ترفند رو به درستی انجام میده لطفا توضیح کاملی برای من(البته بقیه بچه ها هم بدشون نمیاد:d)بزاره.ممنون میشم.منتظرم>:d
به نظر من هنوز هم نسخه کنسولی این بازی با نسخه پی سی یه دنیا متفاوته...سلام دوستان...
یه مسئله ای که برای من پیش امده اینه که چند تریلر گیم پلی فیفا 12 از گیم اسپات که مربوط به xbox و ps3 بوده را دانلود کردم تفاوتی با نسخه pc نداشت ولی از لحاظ سرعت خیلی بیشتر بود و با توجه به اینکه فیفا 11 روی کامپیوتر داشتم و امتحان کردم سرعتش به اندازه نسخه کنسولی فیفا 12 بود می خواستم بدونم که دوستانی که کنسول و یا pc دارند روی چه حالتی بازی می کنن و همچنین گیمر های خارجی چطور ؟ من حالت fast را امتحان کردم و AI به مراتب اشتباهات بیشتری نسبت به حالت normal داشت .
به نظر من هنوز هم نسخه کنسولی این بازی با نسخه پی سی یه دنیا متفاوته...
هر کسی گفته حرف الکی زده
مخصوصا چمن و 3d glass که تو کنسول هست و تو pc نیست ! خاک بر سرشون ! بلد نیستید خب نسازید ! مجبورتون نکردن که ! همون کنسول بسازید ! عرج و قربتون هم بیشتره !
سلام دوستان...
یه مسئله ای که برای من پیش امده اینه که چند تریلر گیم پلی فیفا 12 از گیم اسپات که مربوط به xbox و ps3 بوده را دانلود کردم تفاوتی با نسخه pc نداشت ولی از لحاظ سرعت خیلی بیشتر بود و با توجه به اینکه فیفا 11 روی کامپیوتر داشتم و امتحان کردم سرعتش به اندازه نسخه کنسولی فیفا 12 بود می خواستم بدونم که دوستانی که کنسول و یا pc دارند روی چه حالتی بازی می کنن و همچنین گیمر های خارجی چطور ؟ من حالت fast را امتحان کردم و AI به مراتب اشتباهات بیشتری نسبت به حالت normal داشت .
بگو ما اینجا بادمجون تشریف داریم...من همین الان نسخه 360 رو بازی میکردم... همین 2 دقیقه پیش هم رو پی سی بازی کردم حالم به هم خورد...توی کنسول هم 3D Grass نیست بابا . همش با افکت و این چیزاست . با کنسول بازی کن ، یه گل بزن و توی خوشحالی بعد از گل آسفالت رو تماشا کن !
بازی هم هیچ فرقی با نسخه ی کنسول نداره و کلا به جز جزئیات چهره ها از نظر گرافیک نسبت به نسخه ی قبلی چه روی PC و چه روی کنسول افت کرده . یه جورایی اون رنگ و لعاب رو نداره و چمنش هم کلا تبدیل به آسفالت شده.تازه توی PC وقتی رزولوشن رو تا آخر بالا ببری و از دور برجستگی چمن خیلی بیشتر حس میشه .
فکر نکنم هیچ کس توی بازی سنتر به اندازه ی من نسخه ی کنسول و PC با هم مقایسه کرده باشه . اپسیلونی با هم تفاوت ندارن ، فقط گرافیک ِ نسخه ی PC بخاطر رزولوشن بالا و AA بهتره .
چرا اون وقت اصلا؟! منوها که بسیار سریع تر عوض می شن، همه چی نرم تر و روون تره. حالا چمن دونه هاش معلوم نباشه. چه اهمیتی داره. من کاری ندارم رو کنسول بهتره یا بدتره، روی پی سی یکی از بهترین بازی های حال حاضر توی بازاره گیمه و هیچ مشکلی توی تنظیماتش نداره که بخوایم بگیم مال پی سی نیست.بگو ما اینجا بادمجون تشریف داریم...من همین الان نسخه 360 رو بازی میکردم... همین 2 دقیقه پیش هم رو پی سی بازی کردم حالم به هم خورد...
درسته ریشه هر دو بازی یکی هست و گیم پلی...ولی نسخه کنسول خیلی بهتر هست تو اجرا و گیم پلی...این بازی اصلا مخصوص پی سی نیست
احتمالا رو کنسول legacy defending ش کرده رو pc یادش رفته کلا حالش بهم خورده:dچرا اون وقت اصلا؟! منوها که بسیار سریع تر عوض می شن، همه چی نرم تر و روون تره. حالا چمن دونه هاش معلوم نباشه. چه اهمیتی داره. من کاری ندارم رو کنسول بهتره یا بدتره، روی پی سی یکی از بهترین بازی های حال حاضر توی بازاره گیمه و هیچ مشکلی توی تنظیماتش نداره که بخوایم بگیم مال پی سی نیست.
بگو ما اینجا بادمجون تشریف داریم...من همین الان نسخه 360 رو بازی میکردم... همین 2 دقیقه پیش هم رو پی سی بازی کردم حالم به هم خورد...
درسته ریشه هر دو بازی یکی هست و گیم پلی...ولی نسخه کنسول خیلی بهتر هست تو اجرا و گیم پلی...این بازی اصلا مخصوص پی سی نیست
دوست عزیز LBJ4Ever شاید من منظورم خوب منتقل نکردم چیزی که من از تریلر ها فهمیدم این بود که بازیکن ها در xbox خیلی سریع جابجا و پاس کاری می کردن ، اما در pc بازیکن ها خیلی با حوصله پاس کاری می کنن و آروم تر تغییر پوزیشن می دن !
شما که هر دو نسخه را امتحان کردین و می گید هیچ فرقی ندارن ، قبل از شروع بازی (play match ) در قسمت game setting سرعت بازی را روی fast یا normal قرار می دید ؟ این برای من یه ابهام ایجاد کرده که رو چه حالتی بازی کنم !
لطفا یه راهنمایی هم در مورد بهترین تنظیم حالت camera بکنید .mer30