نمیدونم چرا احساس میکنم یه جایی خوندم که فقط نسخه ی دیجیتالی داره ، احتمالاّ اشتباه کردم
Deleted :d
قطعا با آنالوگ بازی کن ، متاسفانه شما به یک چیز ِ بد که همون بازی با کیبور هست عادت کردید.مطمئن باش با کمی تمرین راه میفتی .
البته اگه فکر میکنی خیلی واست آزار دهندست خب با کیبورد بازی کن ، خود آزاری که نداری :d
ولی شک نکن با دسته کارایی میشه کرد که با کیبورد نمیشه اگه هم بشه دهن ِ آدم سرویس میشه!
نور تو بازی به شکل عذاب آوری کم و زیاد میشه !
اول فکر کردم مورد از مانیتور منه ، بعد رو مانیتور دومم اجرا کردم دیدم باز نور کم و زیاد میشه !
حالا موندم چیکار کنم !
من یادمه تو Dragon Age یک همچین مشکلی داشتم،که اون هم به خاطر این بود که Brightness مانیتور با Brightness بازی مچ نمیشد و هی
نور تو بازی کم و زیاد میشد،هر کار کردم درست نشد،تا اینکه ویندوزم رو 64bit کردم! درست شد.
نه رفیق ، خواستی بگو میذارم عکسش رو
چرا پستت رو پاک کردی ؟ منظورت رو نفهمیدم ! من با بازی مشکل دارم پویا ! نور تو بازی به شکل عذاب آوری کم و زیاد میشه !
اول فکر کردم مورد از مانیتور منه ، بعد رو مانیتور دومم اجرا کردم دیدم باز نور کم و زیاد میشه !
حالا موندم چیکار کنم !
دوستان من سیستمم اینه و هیچ مشکلی از نظر گرافیک نداره نه لگ نه باگ ونه افت فریم روون و نرم ببینید چندتا نکته میگم رعایت کنید شاید نتیجه بگیریدپاک نکردم. الان که هستش. یه ویدیوی تکنیک های جدیده.
اشتباهی جای اسپم نقل قول زدم فقط.
نمی دونم مشکلت از کجاست. اصلا برام خیلی عجیبه بچه ها لگ دارن یا ازین ایرادها دارن. ببین محمد هیچ ربطی هم به نسخه ی اوریجینال و اینا نداره، خواستم بهت بگم، ولی دیگه سفارش داده بودی. کامپیوتر من I7 860 و کارتم285 NGTX ئه. الان با سیستم هایی ازین قوی تر بچه ها لگ دارن که عجیبه برام. معلومه که سخت افزاری نیست و مشخصه که نرم افزار یا سخت افزارها با هم یه ناهمخونی ای دارن و وقتی هم که گفته میشه فقط تو همین بازی مشکل دارن، باز پیچیده تر میشه. من اگه جوابی ندادم باسه این بود که دیدم خیلی برام عجیبه و چیزی به ذهنم نمی رسه. اگه تو فروم های خارجی و خصوصا خود EA جستجو کنی حتما خیلی سریع به جواب می رسی. چون مطمئنا مشکل چند نفر خاص نیست.
پاک نکردم. الان که هستش. یه ویدیوی تکنیک های جدیده.
اشتباهی جای اسپم نقل قول زدم فقط.
نمی دونم مشکلت از کجاست. اصلا برام خیلی عجیبه بچه ها لگ دارن یا ازین ایرادها دارن. ببین محمد هیچ ربطی هم به نسخه ی اوریجینال و اینا نداره، خواستم بهت بگم، ولی دیگه سفارش داده بودی. کامپیوتر من I7 860 و کارتم285 NGTX ئه. الان با سیستم هایی ازین قوی تر بچه ها لگ دارن که عجیبه برام. معلومه که سخت افزاری نیست و مشخصه که نرم افزار یا سخت افزارها با هم یه ناهمخونی ای دارن و وقتی هم که گفته میشه فقط تو همین بازی مشکل دارن، باز پیچیده تر میشه. من اگه جوابی ندادم باسه این بود که دیدم خیلی برام عجیبه و چیزی به ذهنم نمی رسه. اگه تو فروم های خارجی و خصوصا خود EA جستجو کنی حتما خیلی سریع به جواب می رسی. چون مطمئنا مشکل چند نفر خاص نیست.
حالا این نسخه فیزیکی چی هست ؟
دوستان من سیستمم اینه و هیچ مشکلی از نظر گرافیک نداره نه لگ نه باگ ونه افت فریم روون و نرم ببینید چندتا نکته میگم رعایت کنید شاید نتیجه بگیرید
1.تیگ گزینه ati رو بزارید
2.کل برنامه های در حال اجرا رو ببندید مخصوصا اینترنت دانلود منیجر و یاهو مسنجر و کلا قطع اینترنت کنید
cpu:core2dou 7200
ram:4
vga:gts 250
گفتی اینترنت. موقعی که اول بازی رونی رو نشون می ده می خواد شوت بزنه، سعی می کنه به سرورهای EA وصل بشه. اونجا تو فیفا 11 (که به جای رونی کاکا بود) یه گزینه میومد برای من که حالا سی دی کی رو وارد کن و اینا و اگه نمی خواستم skip می زدم، اگه هم داشتم سی دی کی رو، وارد می کردم و به EA وصل میشد و می رفت تو بازی. تو فیفا 12 حتی ازم سوال نمی کنه که جناب آیا شما سی دی کی داری؟ همینطوری می ره تو بازی.
-یکی مشکلم اینه که یعنی سی دی کی هم اگه برم ازین سایت ها بخرم چطوری واردش کنم؟
-یکی دیگه اینکه برای شماها هم توی بازی رفتنی، موقع connection زیاد طول میکشه؟ برای من چیزی مثل 1 دقیقه شاید طول می کشه که بفهمه EA servers are not available now و بعد بره تو بازی.
کسی تا حالا تونسته تیمی رو برای creation center دانلود کنه؟
دوستان من fifa 11 رو بازی نکردم ولی شنیدم تو career mode اسپانسر میگرفت. چرا تو fifa 12 باشگاه هیچ درآمدی نداره؟ نه اسپانسر! نه fan club! نه فروش محصولات! چرا؟؟ از career mode حرفه ایش بعیده!