کمترین کار ممکنی هم که می تونن انجام بدن، همینــه !بچه ها من یه شایعه ای شنیدم که از گروههای 6 تیمی 3 نفر میان بالا... راسته؟؟؟
اینجایی که میگی کجاست؟ رو زمین ـه یا تو فضاست؟ :d
مهلت ِ انجام بازی های گروهی تا 27 ـه ... تا اون موقع فرصت ِ کافی برای همه هست ... کسانی هم که بازی نکنن کنار گذاشته میشن، پس نگران نباشید.
چشم قربان :d امرـه دیگه باشه؟ :d
بچه ها من یه شایعه ای شنیدم که از گروههای 6 تیمی 3 نفر میان بالا... راسته؟؟؟
نیییییمممممممااااا کجایی مردک :d... بیا بازی کنیم میخوام بترکونیم:d
کمترین کار ممکنی هم که می تونن انجام بدن، همینــه !
یعنی اگه این کار رو انجام ندن باید سر تا پای لیـــگ رو گل مالــی کرد، چون تو گروه ما از بین 6 تا تیم کم ـه کم 3-4 نفــر عالی بازی می کنن. حتی سهیلی که دو سه روزه فیفا خریده داره خوب بازی می کنه.
من میگم از گروههای 6تایی 3 نفر بالا بیان... میشن 20 نفر
بعد دوباره 4 تا گروه 5 نفره بشن ... از هر گروه 2 نفر بیاد بالا ... میشن 8 نفر
بعد هم راحت حذفی بازی کنن تا فینال...
میدونم یه مقدار طولانی میشه
نظرتون چیه؟؟؟
آقا نگو آب شدم رفتم تو زمين فعلا كه همه اش دارم می بازمحتی سهیلی که دو سه روزه فیفا خریده داره خوب بازی می کنه.
پس مجبور بودین لیگ 32 نفره می زارین؟!
کسی که توانایی اداره ی لیگ رو نداره، بهتره کلا لیــگ تشکیل نده.
=d>آفرین جواب دندان شکنی بوداگه بخوای قهرمان بشی قهرمان میشی به صعود نفر سوم از گروه هایه 6نفره ربطی نداره
تعریف از خود نباشه ولی ما تواناییمونو سال پیش نشون دادیم
ببخشید من با شایان بازی کردم،بازی 2-2 بود بعدش این تایمره که هست واسه نگه داشتن بازی میاد یا یکی داره قطع میشه،اون میومد ولی نه عدد داشت و نه از اینترنت قطع شده بودم بعد من به شایان pm دادم گفتم اینجوریه ولی شایان گفت نتیجه واسش 4-0 به نفع اونه! ولی من که تو بازی بودم نتیجه رو 2-2 میدیدم!
امروزم که رفتم تو اکانت ea فقط نتیجه بازی برگشتمون که 3-3 شدیم ثبت شده، چیزی از بازی اولمون ثبت نشده اگرم بخواین میتونم اکانت eaام رو بدم یکی از مسوولین برگزاری مسابقات خودش هم ببینه.
یعنی اگه این کار رو انجام ندن باید سر تا پای لیـــگ رو گل مالــی کرد، چون تو گروه ما از بین 6 تا تیم کم ـه کم 3-4 نفــر عالی بازی می کنن. حتی سهیلی که دو سه روزه فیفا خریده داره خوب بازی می کنه.
پس مجبور بودین لیگ 32 نفره می زارین؟!
کسی که توانایی اداره ی لیگ رو نداره، بهتره کلا لیــگ تشکیل نده.
ببخشید من با شایان بازی کردم،بازی 2-2 بود بعدش این تایمره که هست واسه نگه داشتن بازی میاد یا یکی داره قطع میشه،اون میومد ولی نه عدد داشت و نه از اینترنت قطع شده بودم بعد من به شایان pm دادم گفتم اینجوریه ولی شایان گفت نتیجه واسش 4-0 به نفع اونه! ولی من که تو بازی بودم نتیجه رو 2-2 میدیدم!
امروزم که رفتم تو اکانت ea فقط نتیجه بازی برگشتمون که 3-3 شدیم ثبت شده، چیزی از بازی اولمون ثبت نشده اگرم بخواین میتونم اکانت eaام رو بدم یکی از مسوولین برگزاری مسابقات خودش هم ببینه.
با سلام ....
همین الان داشتم با hosein710 لیگ بازی می کردم تا دقیقه 25 بازی کردیم 1 0 جلو بود ...
بازی قطع شد .... (البته گل رو هم به خاطر وضعیت نتش خوردم ) pm داد بیا ادامه شو بازی کنیم تا 65 .... رفتیم تو بازی بازم قطع شد ( درست دقیقه 3 ) ... گفت که کار دارم عصر بیا بازی کنیم ... تو history من زده 2 تا بازی 3 0 به نفع من ....
طبق قوانین باید بلافاصله بازی بشه که ایشون گفتن کار دارن رفتن ....حالا تکلیف این بازی چی میشه ؟؟
با تشکر