FIFA 11 Champions League | Official Thread

برای مرحله حذفی مایل به انجام کدام روش هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    33
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
همچین چیزی امکان نداره ... اصلا با عقل جور در نمیاد! ... اگه بازی 2-2 هم بوده باشه بعد از قطع شدن نتیجه رو 2-2 نشون می داد ... حتی اگه مشکل از شما بود و از بازی به بیرون پرت می شدی نتیجه ی بازی 3-0 میشد نه 4-0!

پس نتیجه ی بازی رفت 4-0 به سود شایان تموم شده ...

علیرضا همچین چیزی بره منم اتفاق افتاده
یه بار با سامان بازی میکردم 2 2 بودیم وسطایه نیمه ی دوم بود اون آرم دیسکانکت اومد بقل صفحه بعد بازی تموم شد من 3 2 برده بودم جالب اینجاس که سامان هم 3 2 برده بود
اون موقع که قطع شده هر کدوممون باخودمون داشتیم بازی میکردیم

اقا
من دارم با mhfifa بازی میکنم formation رو تغییر داده چیکار کنم ؟؟ عکس هم گرفتم .. ترکیبش 4.3.3 هست ولی تغییر داده .....

اقا
من دارم با mhfifa بازی میکنم formation رو تغییر داده چیکار کنم ؟؟ عکس هم گرفتم .. ترکیبش 4.3.3 هست ولی تغییر داده .....

من كه سر بازي خودم بهت گفتم برادر!

من كه سر بازي خودم بهت گفتم برادر!
داداش خدا وکیلی من همین الان که گفتی دیدم .. من با این ترکیبا اصلا نمیتونم بازی کنم سری قبل هم همین ترکیب خودشو ورداشتم باختم ..... اوکی مشکلی نیست ما که حذف شدیم .. ایشالا جام بعدی جبران میکنم ..... >:d<

آقا چرا من با هر کی بازی میکنم ارور میده :(
با اون نفله 3 دست راحت بازی کردیم . ولی با بقیه اصلا نمیشه .

دوستان عزیز، انجمن بازیسنتر یک سری قوانین داره که همه باید بهش عمل کنند و اون رو رعایت کنند؛ اگه کسی با این قضیه مشکل داره بگه تا مشکلش رو حل کنم اما اینجا نه و تو تاپیک انتقادات مطرح کنه.

در ضمن سعی کنید همه بهم دیگه احترام بزارید و با تندی باهم صحبت نکنید که اون وقت من شرمنده دو طرف دعوا میشم و کاری که مجبورم انجام ندم رو انجام میدم. پس یکم رعایت کنید و اگر هم بعد از این پست، کامنتی با لحن بد از کسی ببینم بدون هیچ تذکری باهاش برخورد می کنم. پس این رو به عنوان یک تذکر گروهی تلقی کنید!

موفق باشید

گروه پنجم ما 6 نفر هستیم که من با 2 نفر بازی کردم ولی دوستمون mehran_h من 3 روزه add کردم آنلاین نشدن بعد دوستمون foozoolsanj هم با اون که کمو بیش آنلاین میشن هنوز با بقیه بازی نکردن منم به یکی از دوستان به اسم dreamland narnia که توی گروه ما هستن و invite دادن گفتم تا بقیه بازی نکنن من بازی نمیکنم فعلاً به نظرم درست نیست بازیهای من زودتر از بقیه تموم بشه دوستان بازی کردن من معمولاً شبا همیشه میام بازی میکنم سریع.
البته اینارو نوشتم تا از dreamland narnina عذر خواهی کنم که بازی نکردم و این که بقیه هم گروهیهای عزیز بخونن.

همچین چیزی امکان نداره ... اصلا با عقل جور در نمیاد! ... اگه بازی 2-2 هم بوده باشه بعد از قطع شدن نتیجه رو 2-2 نشون می داد ... حتی اگه مشکل از شما بود و از بازی به بیرون پرت می شدی نتیجه ی بازی 3-0 میشد نه 4-0!

پس نتیجه ی بازی رفت 4-0 به سود شایان تموم شده ...
دقيقا ديشب واسه منو رامتين_ايرانين همينجور شد واسه من 2_0 بود ولي رامتين ميگه واسه اون 1_1:-o
علیرضا همچین چیزی بره منم اتفاق افتاده
یه بار با سامان بازی میکردم 2 2 بودیم وسطایه نیمه ی دوم بود اون آرم دیسکانکت اومد بقل صفحه بعد بازی تموم شد من 3 2 برده بودم جالب اینجاس که سامان هم 3 2 برده بود
اون موقع که قطع شده هر کدوممون باخودمون داشتیم بازی میکردیم
خب علیرضا پس میبینی که همچین چیزی واسه بقیه هم اتفاق افتاده و ممکنه!پس اینقدر با صراحت نگو که غیر ممکنه و با عقل جور درنمیاد! داداش ِ من که دروغ نمیگه،من خودم پیشش بودم دیدم که اینطوری شد.در ضمن بازیش هم تو اکانت EA ثبت نشده! اگه میخوای بیا بهت یوزر و پسش رو بدم بری چک کنی.
======
به نظر من که بازی باید دوباره برگزار بشه تا حق کسی ضایع نشه،حالا شایان جان هم بیاد اگه موافقِ با داداشم دوباره بازی رفتشون رو بازی کنند.
برهان تو هم اگه در مورد این موضوع نظری داری بگو.

خداییش آخر این گروه است ما داریم ایم ؟ !!!

از گروه 2 که گروهمونه حتی 1 نفر هم بازی نکرده!!!! بعد حالا میرم بهشون پی ام میدم نمیان بازی یا نت اشون خوب نیس یا اصلا آنلاین نمیشن اصلا داغونه گروهه ما !!!

باو یه فکری به حال من بکنید ! بزاریدم تو یه گروه دیگه :o3:hide:

گروه پنجم ما 6 نفر هستیم که من با 2 نفر بازی کردم ولی دوستمون mehran_h من 3 روزه add کردم آنلاین نشدن بعد دوستمون foozoolsanj هم با اون که کمو بیش آنلاین میشن هنوز با بقیه بازی نکردن منم به یکی از دوستان به اسم dreamland narnia که توی گروه ما هستن و invite دادن گفتم تا بقیه بازی نکنن من بازی نمیکنم فعلاً به نظرم درست نیست بازیهای من زودتر از بقیه تموم بشه دوستان بازی کردن من معمولاً شبا همیشه میام بازی میکنم سریع.
البته اینارو نوشتم تا از dreamland narnina عذر خواهی کنم که بازی نکردم و این که بقیه هم گروهیهای عزیز بخونن.

شرمنده من 3روزه سردرد شدید دارم حالم اصلا خوش نیست فردا میام با همه بازی میکنم تموم شه بره:دی

از گروه 2 که گروهمونه حتی 1 نفر هم بازی نکرده!!!! بعد حالا میرم بهشون پی ام میدم نمیان بازی یا نت اشون خوب نیس یا اصلا آنلاین نمیشن اصلا داغونه گروهه ما !!!

تا 27 ام بره مسابقات گروهی وقت هست نگران نباش تا اونموقع همه میان بازیشونو میکنن:دی

Mehran_ H از شنبه بازی هاش رو انجام میده ...

میشه لطف کنید اون نوشته ای که ایشون به شما این حرف رو زدن نشون ِ من بدید یا ازش عکس بگیرید؟

خب علیرضا پس میبینی که همچین چیزی واسه بقیه هم اتفاق افتاده و ممکنه!پس اینقدر با صراحت نگو که غیر ممکنه و با عقل جور درنمیاد! داداش ِ من که دروغ نمیگه،من خودم پیشش بودم دیدم که اینطوری شد.در ضمن بازیش هم تو اکانت EA ثبت نشده! اگه میخوای بیا بهت یوزر و پسش رو بدم بری چک کنی.
======
به نظر من که بازی باید دوباره برگزار بشه تا حق کسی ضایع نشه،حالا شایان جان هم بیاد اگه موافقِ با داداشم دوباره بازی رفتشون رو بازی کنند.
برهان تو هم اگه در مورد این موضوع نظری داری بگو.

من کی گفتم دروغ میگه؟ ... پس اگه بخوایم اینجوری برداشت کنیم تو هم منظورت اینه که شایان دروغ میگه!

این Player Hub ـه داداش ـته مهدی ... نتیجه بازی هم قابل ِ رویت ـه ... نه فقط اینجا بلکه توی Player Hub ـش تو خود ِ بازی هم ثبت شده ... حالا اینکه چجوری نتیجه 2-2 شده 4-0 دیگه من مخم نمی کشه ...

صداتُ بیار پایین ببینم! :d تو یه گروهی افتادی که یه مدعی هم توش نیست اونقت پرو بازی هم درمیاری حمید؟ :d

شما اینجا قرارت رو بذاری بهتره ... به هم گروه ـت بگو کِی می تونه بیاد با هم هماهنگ کنید ...

Mehran_ H از شنبه بازی هاش رو انجام میده ...

میشه لطف کنید اون نوشته ای که ایشون به شما این حرف رو زدن نشون ِ من بدید یا ازش عکس بگیرید

نه دوست من این حرفو من به dreamland narnia زدم نه اون به من ( البته اگه منظورتون و درست فهمیده باشم)
چون به نظرم درست نیست ما ها بازی کنیم ولی هنوز 3 نفر بازی هم نکرده باشن ممکنه خدا نکرده اتفاقات بدی بیوفته.
راستی بازیها دور اول مگه 1 هفته نبود تاریخ دقیق پایان دور اول میگین ؟ مرسی

آخرین ویرایش:
سلام الان تکلیف من چیه که دست رفت ر وبازی کردم و لی برگشت حرفم نتونسته بازی کنه؟؟؟
باید 2 تا بازی از اول انجام بشن.....؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or