سلام الان تکلیف من چیه که دست رفت ر وبازی کردم و لی برگشت حرفم نتونسته بازی کنه؟؟؟
باید 2 تا بازی از اول انجام بشن.....؟
نتونست بازی کنه یا نیومد بازی کنه؟
سلام الان تکلیف من چیه که دست رفت ر وبازی کردم و لی برگشت حرفم نتونسته بازی کنه؟؟؟
کجای حرف من اینو نشون میده که شایان دروغ میگه؟ خواهشاً اختلاف ننداز.حالا خوبه خود داداشم گفت شایان گفته که نتیجه 4-0 شده.من کی گفتم دروغ میگه؟ ... پس اگه بخوایم اینجوری برداشت کنیم تو هم منظورت اینه که شایان دروغ میگه!
این Player Hub ـه داداش ـته مهدی ... نتیجه بازی هم قابل ِ رویت ـه ... نه فقط اینجا بلکه توی Player Hub ـش تو خود ِ بازی هم ثبت شده ... حالا اینکه چجوری نتیجه 2-2 شده 4-0 دیگه من مخم نمی کشه ...
دست اول رو بازی کردیم ولی دست دوم که invite کردمش دیگه کلا افلاین شد.
ناگفته نماند دست اول رو برد!!!!
بیخیال بابا دعوا کردن نداره که
من 2-0 جلو بودم فکر کنم دقیقه 71 گل دوم رو زدم .
شروع مجددی که امیر داشت یجورایی احساس کردم بازیش یجوری شده هی پاس اشتباه میداد
من توپ رو گرفتم گل زدم یعنی خودم نتیجرو 4-0 کردم ولی بازی تموم نشد به امیر گفتم چی شده چرا اینجوری بازی میکنی . امیر گفت بیا ادامه-ی 2-2 رو بریم !
پس نتیجه میگیریم بعد از گل دومی که من زدم بازی قاطی کرده بوده .
حالا نمیدونم باید چیکار کنیم . بازی برای من 4-0 تموم شد برای امیر 2-2 پس چیزی که این وسط ثابت هست اینه که بازی تا دقیقه 71 که 2-0 جلو بودم مثل آدم پیش میرفته یعنی اون 2تا گل ثابته
اگه شما در غالب لیگ بازی کردید(یعنی قبلش بهم دیگه گفتید که لیگه) با حفظ نتیجه ی اول بازیه برگشت 3 بر 0 به نفع تو میشه
ولی اگه اون نمیدونست لیگه 2بازی از اول باید انجام بشه
مثل اینکه خودتو خیلی دست بالا گرفتی اقای سانتر باگ
اگه میگی 3-4 نفر عالی بازی می کنن، بازی عالی ندیدی. من که داشتم با تو بازی می کردم دست اول ناهار می خوردم 2-2 شد دست دومم هندونه می خوردم
الان فکر می کنی کیا تو گروه ـه ما عالی ان؟hosein710 که هیجی جز دفا چیدن و زیرش کشیدن بلد نیست که اگه بیاد بالا از سرگروه ـه گروه های دیگه لوله میشه. بقیه هم در سطح مرحله بعد نیستن زیادی خودتو بالا می بینی. من که سرگروه ـه گروهمونم از سرگروه ـه بقیه گروه ها ضعیف ترم حالا تو داری شاخ بازی در میاری؟ من با همه این بچه ها (اکثراً) بازی کردم شما بازی بلد نیستین که. ببین در چه حدین که من میوه می خورم سر ـه بازی با شما .
جمش کن انقدر هم شاخ بازی در نیار
راستی علیرضا گفت لیگ بزن ولی سعی نکن من که اینجا همه میشناسنم یه بار لیگ زدم هیشکی هم کاری نکرد
نه دوست من این حرفو من به dreamland narnia زدم نه اون به من ( البته اگه منظورتون و درست فهمیده باشم)
چون به نظرم درست نیست ما ها بازی کنیم ولی هنوز 3 نفر بازی هم نکرده باشن ممکنه خدا نکرده اتفاقات بدی بیوفته.
راستی بازیها دور اول مگه 1 هفته نبود تاریخ دقیق پایان دور اول میگین ؟ مرسی
دست اول رو بازی کردیم ولی دست دوم که invite کردمش دیگه کلا افلاین شد.
ناگفته نماند دست اول رو برد!!!!
خوب........
پس خودت هماهنگی های لازم رو انجام بده....
این حریف ما که این اتفاق افتاد واسش همین علیرضا (kingofsoccer19990) بود.
از دیشب تا حالا هم پیداش نکردم.
نیما جان هماهنگیش رو لطفا انجام بده.
ممنون.
کجای حرف من اینو نشون میده که شایان دروغ میگه؟ خواهشاً اختلاف ننداز.حالا خوبه خود داداشم گفت شایان گفته که نتیجه 4-0 شده.
میگی مخت نمیکشه! خوب منم میگم که خودم عیناً بازی داداشم و شایان رو دقیقه 60 دیدم که 2-2 بودند! حالا خوبه 2و3 نفر از بچه ها هم گفتند که این مشکل رو داشتند و براشون پیش اومده تو باز انکار میکنی که چنین مشکلی وجود نداره؟!!! ما مرض نداریم که واسه یه بازی خالی ببندیم،اصلاً ارزشش رو نداره! من فقط نمیخوام حق کسی ضایع بشه!یعنی داداش ِ بنده تو بازی بوده و سریع 4تا گل خورده؟
شایان خودتم بیا یه توضیح بده که داشتی چطوری بازی میکردی یعنی بازی چطور بود که 4تا گل زدی؟ خیلی جالبه چون ما داشتیم نتیجه 2-2 رو میدیدیم!
این ـم شایان که خودش اومده توضیح داده ... با این تفاسیر چجوری باید نتیجه رو 2-2 دونست؟من 2-0 جلو بودم فکر کنم دقیقه 71 گل دوم رو زدم .
شروع مجددی که امیر داشت یجورایی احساس کردم بازیش یجوری شده هی پاس اشتباه میداد
من توپ رو گرفتم گل زدم یعنی خودم نتیجرو 4-0 کردم ولی بازی تموم نشد به امیر گفتم چی شده چرا اینجوری بازی میکنی . امیر گفت بیا ادامه-ی 2-2 رو بریم ! :biggrin1:
پس نتیجه میگیریم بعد از گل دومی که من زدم بازی قاطی کرده بوده .
حالا نمیدونم باید چیکار کنیم . بازی برای من 4-0 تموم شد برای امیر 2-2 پس چیزی که این وسط ثابت هست اینه که بازی تا دقیقه 71 که 2-0 جلو بودم مثل آدم پیش میرفته یعنی اون 2تا گل ثابته :biggrin1:
خوب دوستان اول از همه خودتون رو کنترل کنید و دوم هم اینکه علی به نظرم چون اعصاب نداری کلا تو این مسائل دخالت نکن که باعث به وجود اومدن کدورت نشی
خوب ببینید من الان پست ها رو خوندم و فقط برای یک سوال هست که شایان میگه دقیقه 70 تازه گل دوم رو زده و بعد بازی بهم ریخته اما مهدی اینا میگن که بازی از دقیقه 60 با نتیجه 2-2 ادامه پیدا کرده؟ چطوریه؟ چون همچین چیزی امکان نداره حتی اگه باگ خور هم شده باشه. اگه این موضوع رو برای من روشن کنید نظرم رو میگم بهتون. کلا هم این سه تا راه رو داریم:
1- شایان بازی رو 2-0 برده و تا دقیقه 70، پس 20 دقیقه دیگه باید بازی کنید.
2- بازی 2-2 تا دقیقه 60 مساوی هست و باید 30 دقیقه دیگه بازی کنید.
3- به طور کل از اول بازی کنید
من بسته به حرف شما در مورد اون ابهامی که دارم به یکی از این سه تا نظر میدم.
موفق باشید
من دقیقا 10 ثانیه بعد از تموم شدن بازی invite رو فرستادمدقیقا بعد از اتمام ـه بازی بود که منتظر ِ Invite ـت بودم ولی خبری نشد و بعد از چند ثانیه نت ـم دچار ـه مشکل شد ... حدود ِ نیم ساعت صبر کردم تا درست بشه ولی نشد ...
قانونی هم در این باره لحاظ نشده که در صورت مشکل در Connection بازی ها باید از اول تکرار بشه ... پس نتیجه ی بازی اول به قوت ِ خودش باقی ـه و بازی برگشت رو امروز انجام میدیم ...
والا برهان واسه ما هم عجیبه این حالت مزخرف!:dخوب ببینید من الان پست ها رو خوندم و فقط برای یک سوال هست که شایان میگه دقیقه 70 تازه گل دوم رو زده و بعد بازی بهم ریخته اما مهدی اینا میگن که بازی از دقیقه 60 با نتیجه 2-2 ادامه پیدا کرده؟ چطوریه؟ چون همچین چیزی امکان نداره حتی اگه باگ خور هم شده باشه. اگه این موضوع رو برای من روشن کنید نظرم رو میگم بهتون. کلا هم این سه تا راه رو داریم:
1- شایان بازی رو 2-0 برده و تا دقیقه 70، پس 20 دقیقه دیگه باید بازی کنید.
2- بازی 2-2 تا دقیقه 60 مساوی هست و باید 30 دقیقه دیگه بازی کنید.
3- به طور کل از اول بازی کنید:biggrin1:
من بسته به حرف شما در مورد اون ابهامی که دارم به یکی از این سه تا نظر میدم.
موفق باشید
منم همین نظرِ تو رو دارم.:dبرهان مشکل اینجاست که ما تا زمانی که بازی 2-0 بوده تو بازی بودیم . یجورایی انگار بازی جدا شده بود :biggrin1:
چجوری بگم تا 2-0 با هم بازی میکردیم و بعدش معلوم نبوده که با کی بازی میکردیم که من 2تا گل زدم شدم 4 امیر 2 تا گل زده شده 2-2 :biggrin1:
داداش من که موافق،اگر هم خودت با این یه نیمه و 2-0 به نفع تو، موافقت کامل رو داری بازی کنید با هم وگرنه اگر ذره ای نارضایتی داری همون 20 دقیقه رو که میگی دقیقه 70 به مشکل خوردید رو باهاش بازی کن.چون احتمال داره جفتمون زمان بازی رو اشتباه کرده باشیم بنظرم یک نیمه از ادامه-ی 2-0 بازی کنیم
برهان بیا نظر موافقت رو اعلام کن مهدی تو هم امیر رو بیار نظر موافقش رو اعلام کنه :biggrin1:
اگه منظورتون اینه که تبانی شکل میگیره خب پس چاره ای جز منحل کردن ِ گروه ِ شما نیست ... اینطوری فکر کنم مشکل حل بشه. نظرتون چیه؟
تا 27 ـم تیر وقت هست ...
من دقیقا 10 ثانیه بعد از تموم شدن بازی invite رو فرستادم
قانون که هست!!!
گفته شده باید هر 2 بازی پشت سر هم انجام بشه....
اگه بر طبق این قانون بخوایم نظر بدیم 2 تا کار میشه کرد:
1-یا بازی برگشت 3-0 اعلام بشه!
2-یا هر 2 بازی از اول انجام بشه!
چون اگه توجه کنید من تو 4 بازی قبلم بازی رفت رو یا باختم یا مساوی کردم ولی بازی برگشت رو بردم چون کاملا تو جو بازی رفتم.این جوری ظلم میشه به من.
الان من بازی برگشت رو انجام بدم قطعا می بازیم چون کلا سیستمی که میخواستم تو بازی برگشت بچینم رو یادم رفته جزییاتش رو.
در کل ریش و قیچی دست خودته !!!!