FIFA 11 Champions League | Official Thread

برای مرحله حذفی مایل به انجام کدام روش هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    33
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خسته نباشی باوجود هنرمندی مثل شما ما هیچی نیستیم:d تازه اون زمانی که کاکا تو میلان بود شما کجا بودی؟
اون زمانی که کاکا تو میلان بود واسه میلان بازی می کرد نه واسه رئال! الان تو داری با کاکای میلان تو رئال بازی می کنی خیلی مسخرس خدایی! بعدشم:d منو مسخره می کنی؟:d از این به بعد از سانترام فیلم می گیرم آپ می کنم تا ...:)
اگه سانتر هایه من باگ بود تو و هادی و خیلیای دیگه که تو بازی باخودم اومدین از سانتر هایه من تقلید کنید حداقل یکیشو گل میکردید:biggrin1:
من انقد از این سانتر ها کردم قلقش اومده دستم
نه باگه نه گلیچ:biggrin1:
اگه هر کی تونست یدونه مثل سانتر هایه من گل بزنه من قول میدم بهش بگم سانتر باگ:biggrin1:

از تساوی تو گروهمون شدیدا استقبال میکنم:biggrin1:
الان یعنی استقبال کردم چون 3تا بازی تا الان مساوی شده:biggrin1:
هاها او.کی! راستی گلیچ چیه؟

از دست اندرکاران و هم گروهی های عزیز عذر خواهی میکنم که هنوز بازی انجام ندادم
یکم این هفته سرم شلوغه تا نزدیکای آخر هفته
ولی قول میدم یه جوری تو آخرای همین هفته تعداد زیادی از بازیامو انجام بدم.
بازم عذر خواهی

آخرین ویرایش:
دوستان از همه ـتون عذر می خوام ... آماده کردن ی جدول ها بیشتر از اون چیزی که فکرش ُ می کردم وقت گیر و مشکل ـه ... قول میدم تا پس فردا آماده باشن ... فعلا بازی هاتون رو انجام بدین ...

آقایون Hosein710 و Amino_Danger @:

نتیجه بازیتون رو چرا تو اون تاپیک نذاشتید!؟

مرگ بر EA.:d بازی تا دقیقه 75، 2-1 به نفع آرمان بود بعد نمیدونم چی شد که آرمان نمیتونست بازی کنه.خودش داشت بازی میکردواسه خودش.بازی اول که پرید و من باختم.بازی دوم هم دستمون سرد بود گند زده شد بهش و بازم باختم!خیلی ستم بود انصافا.
از نتیجه گله ندارم چون شاید همون اولی رو 4-1 میباختم!دلم از این میسوزه که نیم ساعت بی خود علاف شدیم و من یک رنک مچ اضافه رو باختم.:|

گروه ما كه همه خوابن بابا بيايد ديگه راستي اين دوستمون hesam3232 هيچ اثرى ازش نيست :(

آقایون Hosein710 و Amino_Danger @:

نتیجه بازیتون رو چرا تو اون تاپیک نذاشتید!؟
من دیدار رفت رو 5 بر 2 بردم ولی برگشت رو 4 بر صفر باختم، پس در نتیجه ایشون برنده شدن پس باید خودش هم نتیجه رو بزاره. :|

من دیدار رفت رو 5 بر 2 بردم ولی برگشت رو 4 بر صفر باختم، پس در نتیجه ایشون برنده شدن پس باید خودش هم نتیجه رو بزاره. :|

هر بازی 3 امتیاز داره مجموع حساب نمیشه:دی
الان 3امتیاز تو گرفتی 3 امتیاز اون

هر بازی 3 امتیاز داره مجموع حساب نمیشه:دی
الان 3امتیاز تو گرفتی 3 امتیاز اون
خدا بگم چیکارت نکنه نیما! :دی
چرا زودتر نگفتی من اکثر بازیامو فکر می کردم مجموع حساب ـه می دیدم راهی واسه برد یا جبران نیست دیگه به محکم ـی قبل بازی نمی کردم !:|
فعلا یه بازی رفت و برگشتی با شاهین مونده ولی تا اینجا سه مساوی، سه برد و دو باخت دارم

خدا بگم چیکارت نکنه نیما! :دی
چرا زودتر نگفتی من اکثر بازیامو فکر می کردم مجموع حساب ـه می دیدم راهی واسه برد یا جبران نیست دیگه به محکم ـی قبل بازی نمی کردم !:|
فعلا یه بازی رفت و برگشتی با شاهین مونده ولی تا اینجا سه مساوی، سه برد و دو باخت دارم

:دی اب نداره تورو تو سر در لیگ آویزون میکنیم درس ابرتی شه بره بقیه:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or