shahabsalehi
کاربر سایت
حالم از بازیه نا جوان مردانه به هم می خوره آخه این درسته c,ronaldo رو بذاری جلو بعد همش دفاع کنی یهو بکشی زیرش c.ronaldo بزنه تو گل؟ واقعاً متأسفم
حالم از بازیه نا جوان مردانه به هم می خوره آخه این درسته c,ronaldo رو بذاری جلو بعد همش دفاع کنی یهو بکشی زیرش c.ronaldo بزنه تو گل؟ واقعاً متأسفم
lol defa ha avalan nojoomi nis 2vomanam age bashan vaghean hastan in kakae maskhare ke 2 zar nemiarze chera inghad buge? az harja mizane bayad bere too goal? dar har hal manسانتر های باگ دار هم اخر جوان مردیه !حالا خوبه مدافع رو رسما کنار میزدم ... میزدم تو گل ... با اون دفاع های نجومی
![]()
ممنون از تبریکت برهان جون!مهدی جان اول از همه تبریک بابت بردت. در مورد این دوستمون هم که گفتی تا جایی که من میدونم اسمش رو علی زمان قرعه کشی بهم من داد و من هم گذاشتمش تو سید آخر و افتاد تو گروه شما. ID PSNـش حتما همین هست و می تونی addـش کنی. من فکر کنم سال پیش هم تو لیگ بود!
یوزر bc ایش چیه؟من ثبت ِ نام ـش کردم :d ميادش ...
به تو ربطی نداره! تو روابط داخلی باشگاه ما دخالت نکن.:dحالا يه بازي رو برده شلوغ ـش نکن :d
نیما باز که افتادی گروه ما (5)
چرا هی پاست میدن اینور و اونور...
میخوای تو هر 2 تا گروه باش ، شاید از یکی تونستی بیای بالا...:d
ممنون از تبریکت برهان جون!
بچه ها میبینید چه آنالیزور خوبی دارم،بهم تبریک هم میگه.:d
یوزر bc ایش چیه؟
به تو ربطی نداره! تو روابط داخلی باشگاه ما دخالت نکن.:d
==============
یه چیزی! این ترکیب 5 دفاع ِ ایرادی نداره؟ چون امروز به یه مورد این چنینی برخورد کردم!آخرش no problem کردید رفت؟:d
من شاخ شدم؟:-oنه نمیبینیم
باز شاخ شدی؟
با بارسا فن جماعت روابط داخلی میبندی؟
نه اصلا مشکلی ندارهمیتونی بچین
مهدی این جایزه آخرش چی شد؟ یه قول قولی ا زرین بدید از همه چی بهتره:biggrin1:
عجب نکته ی جالبی گفتی!:-o:dیه نکته ی جالب بگم:biggrin1::
هیچ چیزی به نام بازیه ناجوان مردانه یا جوان مردانه وجود نداره:biggrin1:
فیفا یه بازیه سادس شما دست به هرکاری بزنید تا ببرید حتی شده 10تا دفا بچینید
کل بازیها مجازیه پس نوع بازی مهم نیست:biggrin1:
من شاخ شدم؟:-o:d
بابا از این قرار داد داخلی های لیگِ خودمونه!:d
جایزه احتمالاً PSN CARD باشه که هرچی خودتون حال کردید باهاش بخرید.
عجب نکته ی جالبی گفتی!:-o:d
خسته نباشی باوجود هنرمندی مثل شما ما هیچی نیستیم:d تازه اون زمانی که کاکا تو میلان بود شما کجا بودی؟lol defa ha avalan nojoomi nis 2vomanam age bashan vaghean hastan in kakae maskhare ke 2 zar nemiarze chera inghad buge? az harja mizane bayad bere too goal? dar har hal man
ba 3 def bazi kardamo to ba 7 8 ta fek konam
آهان راستی سانترای من باگه؟ من قشنگ سانتر می کنم مهاجم تنها میشه جلو دروازه نه مثل نیما که سانتراش باگه D:
آهان راستی سانترای من باگه؟ من قشنگ سانتر می کنم مهاجم تنها میشه جلو دروازه نه مثل نیما که سانتراش باگه D:
نیما ببند نیشتو...:dاز تساوی تو گروهمون شدیدا استقبال میکنم:biggrin1:
الان یعنی استقبال کردم چون 3تا بازی تا الان مساوی شده:biggrin1:
نیما ببند نیشتو...:d
بچه های دیگه میبرن حالتو میگیرن:d... فکر کردی افتادی تو گروه ما خبریه...:d
من حاضرم به همه به جز تو ببازم که تو نری بالا
حالا میخوریم به هم زیاد بهم گل نزن ... امید واسه دوم شدن داشته باشم...![]()