Amino-Danger
کاربر سایت

اینارم یه توضیح بهتر میدی واضح نیس به خدا !پاس ِ رو به عقب: پاس ِ رو به جلو، حمله ی مستقیم به سمت ِ دروازه، دریبل دادن ِ بازیکنان و شوت ِ مستقیم به سمت ِ دروازه جایز نیستند.
بــبخشید ، دوییدن ( Sprint ) در مسابقات مجاز هست ؟
من واقعا تو کف این جملم: پاس ِ رو به عقب: پاس ِ رو به جلو، حمله ی مستقیم به سمت ِ دروازه، دریبل دادن ِ بازیکنان و شوت ِ مستقیم به سمت ِ دروازه جایز نیستند. پس از چه روشی باید گل زد حمله غیر مستقیم خوبه ؟ کسی هم شک نمیکنه بعد شما castum formationo که به هوش و خلاقیت بازیکن مربوط میشه رو کلا گزاشتی کنار میخواین یه سیستم که راه دستتونرو انتخاب کنید همه با اون بازی کنن ها چطوره؟ اخه اینجوری که نمیشه تو لیگ قبلی یه اعتمادی بچه ها به هم داشتن دیگه نتایجم نمیتونیم خودمون مستقیم اعلام کنیم!!!!!!؟؟؟؟ من به شخصه ازتون میخوام این قوانینو تغییر بدید البته این نظر شخصیمه فکر میکنم با این قوانین بدتر به مشکل میخوریمعلیرضا خاک تو سرت
چی چی فرمیشن دسکاری نکنید؟
من خودم عوض نمیکنم ولی فکر کنم 90 درصد بچه ها ادیت میکنن
الان من میتونم راحت یه ترکیب ادیت شده بیارم هیچ احدی نفهمه
این قانونو ور دار میخوام بزنم لهشون کنم بعد نیان بگن ترکیب ما خراب بود![]()

با این اصلا موافق نیستمسناریو: دقیقه ی 40 بازی هست و شما 1-0 جلو هستید. بازی قطع میشه. باید یک بازی جدید رو تا دقیقه ی 60 بازی کنید. شما 2 گل از حریف ـتون دریافت می کنید. پس نتیجه ی بازی میشه 2-1 به سود ِ حریف ـتون.
شاید یهو TIME OUT شد تقصیر ما چیه ؟تو 20دقیقه باید 2گل بخریم؟اینو میشه بشکافی واسه من ؟!:dپاس ِ رو به عقب: پاس ِ رو به جلو، حمله ی مستقیم به سمت ِ دروازه، دریبل دادن ِ بازیکنان و شوت ِ مستقیم به سمت ِ دروازه جایز نیستند.