FIFA 11 Champions League | Official Thread

برای مرحله حذفی مایل به انجام کدام روش هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    33
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
مگه سید بندی شده بوده؟پس چرا انقدر گروه ما خرکی بود؟3 تا رنک نزدیک 30 تو یک گروه؟تازه من از علیرضا و و دو نفر دیگه خبر ندارم که رنکشون چنده .انصافا این چه جور سید بندی ای بوده؟:d
به نظر من یا همین رو نگه دارین(نسبتا متعادل شده الان) یا بر اساس رنک فیفا سید بندی کنین و بعد دوباره قرعه کشی انجام بدین.

بله سيد بندي شده نيما خودش سيد بندي رو زده
نظرشخصيه من اينه كه رنك زياد تاثيري نداره در بازيه طرف. راستش بايه نفر كه اسمشو نميبرم بازي كردم رنكش از همه شما بالاتر بود فك كردم رئيس آخره اما وقتي 15 دقيقه از بازي گذشت گرده كن شدم:))

منم میگم بر اساس رنک سید بندی کنیم:dچون من لول 5م:))
(البته تشکر میکنم از برهان عزیز بابت زحمتی که کشید>:d<)

آخرین ویرایش:
مگه سید بندی شده بوده؟پس چرا انقدر گروه ما خرکی بود؟3 تا رنک نزدیک 30 تو یک گروه؟تازه من از علیرضا و و دو نفر دیگه خبر ندارم که رنکشون چنده .انصافا این چه جور سید بندی ای بوده؟:d
به نظر من یا همین رو نگه دارین(نسبتا متعادل شده الان) یا بر اساس رنک فیفا سید بندی کنین و بعد دوباره قرعه کشی انجام بدین.

بابا سید بندی دقیق بود تو که خیلی وقته نزدی افت کردی:دی
منم که خودمو انداختم سید 6 که دیگه کسی حرفی نزنه:دی
دکتر پرشین هم نسبت به فیفا 10 افت کرده
همه ی اینا جمع شد شانسی خوردیم به هم:دی

برهان بهترین کار اینه که او 3 نفر سید 6 رو با قرعه کشی بین گروه ها پخش کن دیگه همه قول میدن اعتراض نکنن:دی

اینجوری همه راحت میشن:دی

الان که همه چی خوبه بهتر از این نمیشه متعادله

من که مشکلی ندارم:دی
تو 6هم باشم مشکلی ندارم
مرگ و زندگی که نیست یه بازیه سادس به قهرمان انم نمیرسه چرا انقد اعصاب خودتونو خورد میکنید؟:دی
ساده بگیرید دوستان:دی

ممنون از کسایی که توی این لیگ زحمت کشیدن.
من اول بگم نه با قرعه کشی اولیه و نه ثانویه مشکلی ندارم و هرچی باشه قرعه بوده دیگه به قول معروف قسمت این بوده :d و در کل یه بازی هستش که میخوایم بکنیم و از این که با هم هستیم لذت ببریم همین .
ولی 2 تا انتقاد دارم !
اول : کسی که هنوز پروفایل نساخته چرا تو لیگ باید شرکت داده بشه .
دوم : از گروههای 5 تیمی 2 تا تیم سعود میکنن و از گروههای 6 تیمی هم 2 تا تیم , این یکم به نظرم من بی عدالتی هستش برای گروههای 6 تیمی :| (با یکم برنامه ریزی میشه اینم درستش کرد)

ولی در کل تا همینجا که منظم تر نسبت به لیگهای قدیم اومده دست علیرضا , نیما و برهان درد نکنه و ممنون.

'' گروه من گروه مرگ نیست گروه زندگیه ! '' :d

در کل امسال باید دور صعود رو خط بکشم ! :(

اصلا کاری به چه تیمی توی چه گروهی قرار گرفته ندارم، به شخصه دوست داشتم توی سخت ترین گروه باشم که بتونم لذت ببرم و از حداکثر توانایی ـم استفاده کنم.
اما واسه سه گروه 6 تیمی موجود. می تونین به علاوه ی این که دو تا مستقیم میرن بالا، تیم های سوم این سه تا گروه هم به صورت حذفی یه"تک بازی" با هم دیگه انجام بدن که از بین این سه تا یه تیم بالا بیاد.

گروه بندی همونی ـه که برهان اول گذاشت ... هیچ چیز تغییر نکرده ...

اون Farzawar ِ چیه اصلا حواسش نیست که اینجا بخش ـه PSN ـه نه XBL!

تاپیک قوانین رو هم ایجاد کردم ... دوستان می تونید شروع کنید.

که حال ـه تو رو بگیرم :d

===============

نه کلا نباید Formations رو دستکاری کرد ...
آخ آخ آخ علیرضا یعنی پرت به پرم نگیره تو جام! :dدعا کن به هم نخوریم که آبکشت میکنم.:d
===========
علیرضا دلیل formation رو پرسیدم! این چه جوابیه؟:d

داداش اخه نمیشه formation رو عوض نکرد .... این قانون رو وردارین توروخدا ......

آخ آخ آخ علیرضا یعنی پرت به پرم نگیره تو جام! :dدعا کن به هم نخوریم که آبکشت میکنم.:d
===========
علیرضا دلیل formation رو پرسیدم! این چه جوابیه؟:d

همون آخرین بازی ـمون کافی ـه :d

دلیل اینه که یه نفر نره 6 تا مدافع بذاره :d یا اینکه 5 تا مهاجم ... به همین دلیل.

داداش اخه نمیشه formation رو عوض نکرد .... این قانون رو وردارین توروخدا ......

شما درست قوانین ُ خوندی؟ نوشتم نمیشه دستکاری کرد نه اینکه عوض کرد ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or