FIFA 11 Champions League | Official Thread

برای مرحله حذفی مایل به انجام کدام روش هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    33
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
حساس نشو ! ID چنتا از بچه ها رو اد كن ، صبح ، ظهر، شب ، نصف شب ، سحر ... هر وقت كه ان شي 5،6 نفري هستن كه دارن فيفا بازي ميكنن ... حكم خدا كه نيس حتما تو ليگ باهاشون بازي كني ... اگرم خيلي دوس داشتي يه friend match از نوع ranked بزن باهاشون ...
فقط میخواستم حال دوستان رو بگیرم حیف شد:d

واقعا گروه 6 گروه مرگه... من به شخصه با 4 نفر از این گروه بازی کردم ، همگی قوین با درصدهای متفاوت...

دست رو دلم نزار:(
من زورمو میزنم ولی تو گروه ما 2نفر رآلن دو نفر چلسی یه اینتر یه منچستر:((:))
ولی داداشم 100%صعود میکنه:دی

برهان چجوری قرعه کشی کردی ؟:دی تو کاغذ نوشتی بعد ریختی تو کاسه؟:)) کاست خراب بوده مثل اینکه:دی

راستی سال پیش با امین هم گروه بودم:)) بازم همگروه شدم

ولی خداییش اونایی که بارسا ان گروهشون آسونه:دی

از هر گروه چند تيم صعود ميكنن؟:d
اين آناليزورهاي ما بازيه هيچكدوم از حريفانه هم گروهيه مارو نديدن هيچ شناختي از هيچكدومشون نداريم=((:-s:d

من بیچاره تو گروهی افتادم که 3 نفر چلسی هستن.کلا چه حالی میده نفر چهارم هم چلسی باشه ، من که به فنا رفتم..:((

ولی داداشم 100%صعود میکنه:biggrin1:
از خودت مایه بزار ... بگو میتونم:d

گروه اول: Mhfifa - XxI_BiGBosS_IxX - Adii20iran - Brad543 - kourosh009 - Amin1313
خب من متاسفانه هیچ از هم گروهی هام شناخت ندارم و اصلاً یادم نمیاد که قبلاً باهاشون بازی کرده باشم! اگه اونا یادشونه با من بازی کردن بیان نتایج قبلی رو بگن ببینیم چند چنده قضیه!:d
=================================================
جا داره از مسولین برگذاری مسابقات و تدارکات برای سید بندی و قرعه کشی تشکر کنم، البته کارشکنی هایی نیز در این امر بوده که باعث بانیش مشخصه ولی ما ازش میگذریم و ترجیح میدیم سریعتر از جام حذفش کنیم. اصلاً منظورم به علیرضا نیست!:-":d
===============================
از اسپانسر مسابقات هم باید تشکر کرد که به ما روحیه دادند!(آقا من چه کنم؟نمایندشونم باید بگم دیگه!:d)

دست رو دلم نزار:(
من زورمو میزنم ولی تو گروه ما 2نفر رآلن دو نفر چلسی یه اینتر یه منچستر:((:))
ولی داداشم 100%صعود میکنه:دی

برهان چجوری قرعه کشی کردی ؟:دی تو کاغذ نوشتی بعد ریختی تو کاسه؟:)) کاست خراب بوده مثل اینکه:دی

راستی سال پیش با امین هم گروه بودم:)) بازم همگروه شدم

ولی خداییش اونایی که بارسا ان گروهشون آسونه:دی
نیما خداییش من اصلا تیم ها رو نمی دونستم و نگاه هم نکردم که ببینم کی چی هست. فقط میدونستم شایان بارسا هست چون می شناختمش:دی بقیه رو هم به اسم میشناختم اما تیم هاشون رو نمی دونستم. من حتی نمیدونم علی چه تیمی برداشته. فقط تو و شایان رو میدونم! حالا جدا بارسایی ها گروهشون راحت تر شده؟:دی گروه شایان که به نظر خودم نسبتا سخت هست:دی

نه تو کاسه ماسه نریختم همین جوری کشیدم بیرون:دی سید سید کردم و به ترتیب از سید یک کشیدم بیرون و تو 8 تا گروه گذاشتم. بعد رفتم سراغ سید دو و همین کار رو کردم تا آخر. بعدش هم با توجه به شناخت نسبی که داشتم تو سه تا از گروه ها که احساس کردم ممکنه راحت تر باشه اون سه نفر رو قرار دادم.

در کل به نظر خودم دو تا از گروه ها خیلی سخت شده اما خوب قرعه کشی هست دیگه. یک بنده خدایی که خودش میدونه کی هست بهم PM زده میگه چقدر بد قرعه کشی کردی و 2-3 از گروه های خیلی قوی و بقیه راحت هستند. بهش برگشتم گفتم که خوب بر اساس سیدبندی قرعه کشی انجام میگیره و دلیل نمیشه که اگه افراد قوی تو دو تا سید به صورت اتفاقی هم بهم دیگه خوردن من به خاطر راحت تر شدن اون گروه بیام و یکی رو بندازم تو گروه دیگه. این به نظرت تقلب نمیشه؟! قرعه کشی اسمش روش هست و همه هم میدونیم که به شانس بستگی داره!

• Like
Reactions: I AM XBOX
از هر گروه چند تيم صعود ميكنن؟:d
اين آناليزورهاي ما بازيه هيچكدوم از حريفانه هم گروهيه مارو نديدن هيچ شناختي از هيچكدومشون نداريم=((:-s:d

2نفر:(:دی
برو تو کاره تمرین:دی صعود میکنی این سری:دی

من بیچاره تو گروهی افتادم که 3 نفر چلسی هستن.کلا چه حالی میده نفر چهارم هم چلسی باشه ، من که به فنا رفتم..:((

از خودت مایه بزار ... بگو میتونم:d

:))
مشکل اینجاس ملت چلسی و رآل و بارسا ورمیدارن 20تا دفا هم میچینن بعد میگن نوب نیستیم:دی

خب من متاسفانه هیچ از هم گروهی هام شناخت ندارم و اصلاً یادم نمیاد که قبلاً باهاشون بازی کرده باشم! اگه اونا یادشونه با من بازی کردن بیان نتایج قبلی رو بگن ببینیم چند چنده قضیه!:d
=================================================
جا داره از مسولین برگذاری مسابقات و تدارکات برای سید بندی و قرعه کشی تشکر کنم، البته کارشکنی هایی نیز در این امر بوده که باعث بانیش مشخصه ولی ما ازش میگذریم و ترجیح میدیم سریعتر از جام حذفش کنیم. اصلاً منظورم به علیرضا نیست!:-":d
===============================
از اسپانسر مسابقات هم باید تشکر کرد که به ما روحیه دادند!(آقا من چه کنم؟نمایندشونم باید بگم دیگه!:d)

بلی بلی خواهش میشه:دی

آخر نگفتی جایزه چیه:( ملت رو نزار تو خماری
شمش طلا ا؟

نیما خداییش من اصلا تیم ها رو نمی دونستم و نگاه هم نکردم که ببینم کی چی هست. فقط میدونستم شایان بارسا هست چون می شناختمش:دی بقیه رو هم به اسم میشناختم اما تیم هاشون رو نمی دونستم. من حتی نمیدونم علی چه تیمی برداشته. فقط تو و شایان رو میدونم! حالا جدا بارسایی ها گروهشون راحت تر شده؟:دی گروه شایان که به نظر خودم نسبتا سخت هست:دی

نه تو کاسه ماسه نریختم همین جوری کشیدم بیرون:دی سید سید کردم و به ترتیب از سید یک کشیدم بیرون و تو 8 تا گروه گذاشتم. بعد رفتم سراغ سید دو و همین کار رو کردم تا آخر. بعدش هم با توجه به شناخت نسبی که داشتم تو سه تا از گروه ها که احساس کردم ممکنه راحت تر باشه اون سه نفر رو قرار دادم.

در کل به نظر خودم دو تا از گروه ها خیلی سخت شده اما خوب قرعه کشی هست دیگه. یک بنده خدایی که خودش میدونه کی هست بهم PM زده میگه چقدر بد قرعه کشی کردی و 2-3 از گروه های خیلی قوی و بقیه راحت هستند. بهش برگشتم گفتم که خوب بر اساس سیدبندی قرعه کشی انجام میگیره و دلیل نمیشه که اگه افراد قوی تو دو تا سید به صورت اتفاقی هم بهم دیگه خوردن من به خاطر راحت تر شدن اون گروه بیام و یکی رو بندازم تو گروه دیگه. این به نظرت تقلب نمیشه؟! قرعه کشی اسمش روش هست و همه هم میدونیم که به شانس بستگی داره!

بارسایی ها گروهشون راحت نیست ولی از بقیه راحت تره:دی

اونجایی که منو قرار دادی ممکنه راحت تر باشه؟=((:))

کدوم گروه ها سخت شده؟:دی
بگو بگم آره یا نه:دی

آقا برهان دمت گرم كاملا حق باشماست

شمش طلا ا؟
آقا چه خبره؟!!!!! بیا رو یه چیز کوچیک در حد یادبود!:d
اصلاً میخوایم یدونه از این لیوان بزرگ های هویج بستنی بدیم که خستگی کار بعد از فینال بره از تنتون!:d

خواهش می کنم:دی اون نفله هم میبینی پیداش نیست احتمالا سکته کرده از گروهی که توش افتاده و داره دعا می کنه که بلکه صعود کنم:دی

بارسایی ها گروهشون راحت نیست ولی از بقیه راحت تره:دی

اونجایی که منو قرار دادی ممکنه راحت تر باشه؟=((:))

کدوم گروه ها سخت شده؟:دی
بگو بگم آره یا نه:دی
والا من دیگه نمیدونم کی چی هست اما امیدوارم پرچم بارسا بالا باشه:دی

ماله تو که بهترین گروه هست=)) از قصد انداختم اونجا و تقلب کردم>:):d

به نظر خودم گروه شش که داغون ترین گروه هست:دی بعدش گروه هفت هست چون شایان و سامان و داداش مهدی و دو دوست ناشناخته دیگه هم قرار دارند:دی بعد از اون هم گروه سوم که علی نفله توش هست:دی

آقا برهان دمت گرم كاملا حق باشماست
مرسی ممنون لطف دارید!

اصلاً میخوایم یدونه از این لیوان بزرگ های هویج بستنی بدیم که خستگی کار بعد از فینال بره از تنتون!:d

به من اگه آب طالبی بخوام میدین؟:دی

آخرین ویرایش:
یکی لطف کنه گروه منو آنالیز کنه!:d
برهان تو که چند سال آنالیزور بارسا بودی کمکم کن!:d
به من اگه آب طالبی بخوام میدین؟:biggrin1:
حتماً باید آب طالبی باشه؟ چه توقع ها زیاد شده جدیداً!:biggrin1:

به نظر من همه گروه ها در یه سطحا به جز گروه نیمایینا که گروه مرگه و گروه 5 که خیلی هتله انصافا راستی مرحله بعد مثلا من میخورم به نفرات برتر گروه 8؟

اگه قول بدی آب طالبی با یخ بهم بدی که خنک بشم گروهت رو آنالیز میکنم:دی

حالا تیم های تو گروه تو کیا هستند؟:دی منظورم اینه که چه تیمی دارن. تو خودت چی هستی؟ یکی من رو روشن کنه:دی

به نظر من همه گروه ها در یه سطحا به جز گروه نیمایینا که گروه مرگه و گروه 5 که خیلی هتله انصافا راستی مرحله بعد مثلا من میخورم به نفرات برتر گروه 8؟
نه به نظر من این طوری نباشه خیلی بهتره. نظر من اینه که تیم های اول گروه تو یک سید باشند و تیم های دوم هم تو یک سید دیگه و بعد دوباره قرعه کشی می کنیم. این طوری هم جذابیت بیشتر میشه و هم اینکه به عقیده من روش بهتری هست. دقیقا مثلا CL!

آقا چه خبره؟!!!!! بیا رو یه چیز کوچیک در حد یادبود!:d

پایتم :دی به 4نفری که میرسن نیمه نهایی از این لیوانا بدید
اگه نشد یا قره غروت بدید یا علف دیگه به انتخاب خودت از این 3گزینه انتخاب کن:دی

والا من دیگه نمیدونم کی چی هست اما امیدوارم پرچم بارسا بالا باشه:دی

ماله تو که بهترین گروه هست=)) از قصد انداختم اونجا و تقلب کردم>:):d

به نظر خودم گروه شش که داغون ترین گروه هست:دی بعدش گروه هفت هست چون شایان و سامان و داداش مهدی و دو دوست ناشناخته دیگه هم قرار دارند:دی بعد از اون هم گروه سوم که علی نفله توش هست:دی

به من اگه آب طالبی بخوام میدین؟:دی

پرچم بارسا غلط میکنه بره بالا:دی

برهان خیلی نامردی اون 3نفر رو هم قرعه کشی میکردی دیگه:((:((:|

نظرت درسته:|

:)):)) بگو گه هم نمیدی دیگه:دی

وای بر من!گروه مرگ!!!!!!!!!
با این فرم داغون من بهتره از الان آخر شدنم رو به خودم تبریک بگم.:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or