FIFA 11 Champions League | Official Thread

برای مرحله حذفی مایل به انجام کدام روش هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    33
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اومدم بگم سید هارو نمیزارم میخواید چیکار کنید؟>:)
اصلا لیگ تعطیله:d
مهدی جایزه رو بده با علیرضا نصف میکنم:دی
علیرضا موافقی؟

از دوستان معذرت می خوام من نمی تونم توو لیگ شرکت کنم . :(

روی من خط بکشید . :(

اومدم بگم سید هارو نمیزارم میخواید چیکار کنید؟>:)
اصلا لیگ تعطیله:d
مهدی جایزه رو بده با علیرضا نصف میکنم:دی
علیرضا موافقی؟

نذار قره قوروتم خبري نيست:d

آخرین ویرایش:
واقعاً دوستان راست میگن یه قانون میزاشتیم همه رئال ور میداشتن راحت دیگه!
الان من داشتم اونایی که ثبت نام کردن و میدیدم 85% رئال بودن فکر کنم :d
خود EA هم یه جا من خوندم گفته بود از سال دیگه کاری نمیکنه اینقدر اختلاف یک تیم فاحش باشه به بقیه !

واقعاً دوستان راست میگن یه قانون میزاشتیم همه رئال ور میداشتن راحت دیگه!
الان من داشتم اونایی که ثبت نام کردن و میدیدم 85% رئال بودن فکر کنم :d
خود EA هم یه جا من خوندم گفته بود از سال دیگه کاری نمیکنه اینقدر اختلاف یک تیم فاحش باشه به بقیه !

بنظرمن چلسي قويتر از رئاله چون در فيفا 11 بيشتر قدرت بدني رو ملاك قرار دادن و چلسي هم كه ماشالله همه غول:d بنابراين از رئال قويتره
من خودم چون خودم الان يه قرني هست طرفدار رئالم و هميشه دلم با هاشه رئال برداشتم وگرنه چلسي برميداشتم:d

سید 1:
Danzukuka - mehran_h - Arman_shippuden -Idahadi1 - ackent - Kingofsoccer1990 - Mhfifa - shahabsalehi

سید 2:
Dreamland_narnia - XxI_BiGBosS_IxX - DrPersian - foozoolsanj2 - amir_locker - Mostafa682 - Dav3antiheroes - SHAyAN_ASSASSiN

سید 3:
Amino-danger - Behdad_TNT - Amin884 - mmaakk021 - Adii20iran - Navidballack - ooAmiRoo - ramtin_iranian

سید4:
artin_1312 - AgentSabzPoosh - Zangetsu-AC - Ravosh79 - Z_amir - Brad543 - Shahintasujiyan - Nicepop

سید 5:
AlirezaGamer1 - hosein710 - Riazi - amir_ahh - MortiKiller - sir-persian - hesam3232 -kourosh009

سید 6:
Soheil_Snake - foozoolsanj

نیاید بگید من از فلانی قوی ترم چرا اینجوریه و اله و بله و...
چون اعصاب من داغون میشه و از لیگ کناره گیری میکنم اینو جدی میگم

برهان موقع قرعه کشی اگه 2تا برادر تو یه گروه افتادند دوباره قرعه دربیار
چون اینجوری احتمال تبانی بالاس:دی

سید 1:
Danzukuka - mehran_h - Arman_shippuden -Idahadi1 - ackent - Kingofsoccer1990 - Mhfifa - shahabsalehi

سید 2:
Dreamland_narnia - XxI_BiGBosS_IxX - DrPersian - foozoolsanj2 - amir_locker - Mostafa682 - Dav3antiheroes - SHAyAN_ASSASSiN

سید 3:
Amino-danger - Behdad_TNT - Amin884 - mmaakk021 - Adii20iran - Navidballack - ooAmiRoo - ramtin_iranian

سید4:
artin_1312 - AgentSabzPoosh - Zangetsu-AC - Ravosh79 - Z_amir - Brad543 - Shahintasujiyan - Nicepop

سید 5:
AlirezaGamer1 - hosein710 - Riazi - amir_ahh - MortiKiller - sir-persian - hesam3232 -kourosh009

سید 6:
Soheil_Snake - foozoolsanj

نیاید بگید من از فلانی قوی ترم چرا اینجوریه و اله و بله و...
چون اعصاب من داغون میشه و از لیگ کناره گیری میکنم اینو جدی میگم

برهان موقع قرعه کشی اگه 2تا برادر تو یه گروه افتادند دوباره قرعه دربیار
چون اینجوری احتمال تبانی بالاس:دی
قول بدید دوره بعد منم بازی بدید:(

دوستان نتایج رو تا 1-2 ساعت دیگه بهتون میگم. فقط این رو بگم هرکی ذره ای به این سیدبندی اعتراض داره همین الان لیگ رو ترک کنه! چون من اعتقاد دارم که نیما با دقت این کار رو انجام داده و هر کسی مشکلی داره هر وقت که دوست داشت میتونه انصراف بده. البته در حین لیگ منظورم نیست و الان رو دارم میگم!

موفق باشید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or