FIFA 11 Champions League | Official Thread

برای مرحله حذفی مایل به انجام کدام روش هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    33
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
به رامتین خان:دی چطوری؟ آقا میگم چیه قضیه همه شماها اینقدر قوی و شاخ شدید. هم تو و هم سامان اینجوری حریف میطلبید، نکنه قضیه جدی هست؟:دی

اولندش که اسم ِ این دوستمون محمودـه نه رامتین :d بعدشم، تو عادت داری در عرض ِ یه ثانیه با همه پسر خاله شی؟ :d یا خوشت میاد خودت ُ عین ـه سیریش بچسبونی به بقیه؟ :d

کاری نداره :d مثل یه مرد بیا تو لیگ تا متوجه بشی :d

همه چیز برنامه ریزی شده ... و ما هم طبق ِ قرار مداری که گذاشتیم بازی ها رو شروع می کنیم ...

دیگه منظورتون از ساز مخالف چیه نمی دونم ...

تعداد که به حد نصاب رسیده علیرضا بچه ها هم که اکثرا موافقن زود تر شروع کنیم واسه همین میگم ساز مخالف:d البته من اصراری ندارم فقط فکر میکنم تاخیر الکی هیچ سودی نداره (راستی چه ادبی حرف میزنی ما رو یادت رفته؟!!:d:()

به رامتین خان:دی چطوری؟ آقا میگم چیه قضیه همه شماها اینقدر قوی و شاخ شدید. هم تو و هم سامان اینجوری حریف میطلبید، نکنه قضیه جدی هست؟:دی!
نه بابا برهان جون من همون نوبی هستم که بودم دوستان لطف دارن :d

تعداد که به حد نصاب رسیده علیرضا بچه ها هم که اکثرا موافقن زود تر شروع کنیم واسه همین میگم ساز مخالف
نه من مخالفم چون هنوز فیفام نیومده . :((:((:((

اولندش که اسم ِ این دوستمون محمودـه نه رامتین :d بعدشم، تو عادت داری در عرض ِ یه ثانیه با همه پسر خاله شی؟ :d یا خوشت میاد خودت ُ عین ـه سیریش بچسبونی به بقیه؟ :d

:)) ایول علیرضا(از ضایع شدن بارسا فن جماعت شدیدا استقبال میشه:دی)
چایی نخورده موز برندار که:))
برهان فرار کن :دی
علیرضا الان میاد بنمون میکنه:-s:دی

تعداد که به حد نصاب رسیده علیرضا بچه ها هم که اکثرا موافقن زود تر شروع کنیم واسه همین میگم ساز مخالف:d البته من اصراری ندارم فقط فکر میکنم تاخیر الکی هیچ سودی نداره (راستی چه ادبی حرف میزنی ما رو یادت رفته؟!!:d:()

ببین تو همین دو روز 3 4 نفر از بچه های قدیمی شرکت کردن:دی
طبق برنامه شروع میکنیم

الان گروه بندی اعلام شده؟ چجوریاس اصلا؟

ایشالا 5شنبه اعلام میشه

یه مطلبی بگم:دی:
از دیروز تا الان حداقل با 10 نفر بازی کردم حد اقل 6تاشون یا 5 3 2 چیده بودن یا 5 1 4
آخه 5تا دفاع چیدن چه لذتی داره جز گند زدن به بازی؟

آخرین ویرایش:

یعنی تو خودت رو بکشی هم من تو لیگ نمیام:دی حالا هر تهمتی هم دوست داری بزن من عمرا بیام:دی این رفیقمون هم من از روی ID PSNـش گفتم و اون موقع ها تو PM هم به این اسم صداش می کردم! تو فضول نباش:|:d

نه بابا شوخی می کنم باهات ناراحت نشی یکوقت:دی اون بازی هم اتفاق بود. اگه یادت باشه اول بازی خودت یک تک به تک خراب کردی که اگه گل میشد روند بازی ممکن بود عوض بشه. اما بعدش ترکوندم:دی دلیل اینکه تو می تونستم بهت زدم این بود که بازی قبلیش رو 9-6 باخته بودم و حسابی عصبی بودم:| اگه علی دمه دستم بود از وسط نصفش می کردم;;)

:)) ایول علیرضا(از ضایع شدن بارسا فن جماعت شدیدا استقبال میشه:دی)
برهان فرار کن :دی
علیرضا الان میاد بنمون میکنه:-s:دی
این طوری؟:دی باشه مشکلی نداره. دفعه بعدی هرکی به ناظم انجمن توهین کنه یک کارت قرمز میگیره!

:>:|:dدر ضمن برای علی دوبل حساب میشه!:|

اگه حد ِ نصاب گذاشته بودیم که تو تاپیک ثبت ِ نام می نوشتیم ...

خب وقتی تو میای !!! می ذاری چطور انتظار داری من بیام برات :d بذارم؟ :d

الان گروه بندی اعلام شده؟ چجوریاس اصلا؟
نه هنوز ... پنج شنبه شب گروه ها رو اعلام می کنیم ...

:)) ایول علیرضا(از ضایع شدن بارسا فن جماعت شدیدا استقبال میشه:biggrin1:)
برهان فرار کن :biggrin1:
علیرضا الان میاد بنمون میکنه:-s:biggrin1:
خودشون با اندازه ی کافی ضایع هستن :d دیگه لازم نیست ما له ـشون کنیم :d

این جمله ـت نامفهومه :d من برهان رو بن می کنم؟ :d که البته ممکن نیست :d یا اینکه برهان میاد منو بن می کنه؟ :d که مشخصا برهان همچین جراتی نداره :d

یعنی تو خودت رو بکشی هم من تو لیگ نمیام:biggrin1: حالا هر تهمتی هم دوست داری بزن من عمرا بیام:biggrin1: این رفیقمون هم من از روی ID PSNـش گفتم و اون موقع ها تو PM هم به این اسم صداش می کردم! تو فضول نباش:|:d
خب معلومه که نمیای :d کسی که میدونه حذف میشه نباید هم بیاد! :d

شما می تونی محمود رو رامتین صدا کنی :d به خاطر ِ یه سری مسائل از نظر ِ من مشکلی نداره :d

نه بابا شوخی می کنم باهات ناراحت نشی یکوقت:biggrin1: اون بازی هم اتفاق بود. اگه یادت باشه اول بازی خودت یک تک به تک خراب کردی که اگه گل میشد روند بازی ممکن بود عوض بشه. اما بعدش ترکوندم:biggrin1: دلیل اینکه تو می تونستم بهت زدم این بود که بازی قبلیش رو 9-6 باخته بودم و حسابی عصبی بودم:| اگه علی دمه دستم بود از وسط نصفش می کردم;;)
من موندم تو 9 تا خوردی چجوری روت میشه بیاد اینجا پست بدی؟ :d جمع کن تا جمع ـت نکردم :d

این طوری؟:biggrin1: باشه مشکلی نداره. دفعه بعدی هرکی به ناظم انجمن توهین کنه یک کارت قرمز میگیره!
:>:|:dدر ضمن برای علی دوبل حساب میشه!:|
یکی از ناظمین انجمن خیلی ترسوئه :| اصلا جرات نداره به من اخطار بده :d اگه مَرده بهم یه اخطار بده تا مردونگی ـش ثابت شه :d

می دونی که اگه اینکارُ بکنی چیکارت می کنم؟ :d

خودشون با اندازه ی کافی ضایع هستن :d دیگه لازم نیست ما له ـشون کنیم :d

این جمله ـت نامفهومه :d من برهان رو بن می کنم؟ :d که البته ممکن نیست :d یا اینکه برهان میاد منو بن می کنه؟ :d که مشخصا برهان همچین جراتی نداره :d

یکی از ناظمین انجمن خیلی ترسوئه :| اصلا جرات نداره به من اخطار بده :d اگه مَرده بهم یه اخطار بده تا مردونگی ـش ثابت شه :d

اون که 100%:دی
منظورم این بود که برهان میاد مارو بن میکنه:دی
که البته مزاح کردم مال این حرفا نیست:دی

هوی هوی مراقب حرف زدنتون با برهان باشیدا :دی
درسته دیگه نای دویدن تو زمین رو ندارم ولی کاری نکنید حماسه-ی فیفا10 رو توی این لیگ هم پیاده کنما :دی
علیرضا یه قانون دیگه هم بزار اینکه موقع ضربه آزاد دفاع رو نبرن تو دروازه آخه کجای دنیا دفاع رو میبرن تو دروازه ؟ :دی
اونجوری ضربه آزاد رو راحت دفاع دفع میکنه :( :دی

اقایون مگه قرار نیست 16 هم لیگ شروع بشه.
معمولا چند روز قبل از هر لیگی گروه بندی ها معلوم میشه.کی گروه ها رو میدین.
من الان با هر کی بازی کنم معلوم نیست شاید بعدا تو گروه من باشه بازی کثیفم واسش معلوم میشه.

زودتر این گروه بندی هارو بدین.

درسته دیگه نای دویدن تو زمین رو ندارم ولی کاری نکنید حماسه-ی فیفا10 رو توی این لیگ هم پیاده کنما :دی
علیرضا یه قانون دیگه هم بزار اینکه موقع ضربه آزاد دفاع رو نبرن تو دروازه آخه کجای دنیا دفاع رو میبرن تو دروازه ؟ :دی

برهان کیه؟نمیشناسمش
سر فینال خان دای رودل کرده بود حالش بد بود تونستی قهرمان بشی:دی

چی چی بازیکن نبرن تو دروازه:دی
اگه نبریم که 20تا گل میخورم:دی

اره راست میگی بهتره یه قانون بذارن کرنر هارو هم پاس بدیم عقب سانتر نکشیم.

این چه حرفیه شما میزنی؟؟؟
میپرسی کجای دنیا دفاع موقع ضربه ازاد میره تو دروازه ؟؟؟
بهت میگم تمام بازی های اینتر زمانی که مورینیو بود این کار رو میکردن.
عشق است بازی کثیف >:)

خب میتونید این کار رو بکنید هرجور راحتید فقط این رو بگم هر بازیه ناجوانمردانه-ای یک راه حلی داره
راه حل اینجور کارها هم میدونم چیه فقط توی بازی وقفه ایجاد میکنه :دی
شما دفاع ببرید من بهتون قول میدم گل بخورید :دی

• Like
Reactions: I AM XBOX
خب میتونید این کار رو بکنید هرجور راحتید فقط این رو بگم هر بازیه ناجوانمردانه-ای یک راه حلی داره
راه حل اینجور کارها هم میدونم چیه فقط توی بازی وقفه ایجاد میکنه :دی
شما دفاع ببرید من بهتون قول میدم گل بخورید :دی

البته باید آدم دقیق آنالیز کنه بدونه کیو ببره تو دروازه:دی
نزدیک ترین دفاع به دروازه بان رو ببری تو دروازه هیچ اتفاقی نمیوفته:دی

تنها راهش اینه که موقع ضربه ازاد دو نفر رو بزاری یکی بقل یکی پشت توپ

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or