War Has Change
کاربر سایت
من هم بالاخره تونستم بیام هورا شدم
بنظر من هم قرعه کشی کنیم بهتریه
الان من تو هرکدوم از این سیدها باشم کلام پس معرکست
من هم بالاخره تونستم بیام هورا شدم
من نمیدونم این علی یکهو سر و کلش از کجا پیدا میشه میاد به نظرم الان که 32 تا تیم هستید بسه دیگه نمی خواید که لشکر کشی کنید و R2 آنلاین بازی کنید حالا اگه فکر می کنید بهتره تا آخر هفته صبر کنید باشه مشکلی نیست!
همش تاخیر الکی! سود که نداره هیچ ضرر هم داره. باوا شروع کنید بره همین اول کار خیر سرمون میخوایم حذف شیم بریم.:dمن نمیدونم این علی یکهو سر و کلش از کجا پیدا میشه میاد به نظرم الان که 32 تا تیم هستید بسه دیگه نمی خواید که لشکر کشی کنید و R2 آنلاین بازی کنید حالا اگه فکر می کنید بهتره تا آخر هفته صبر کنید باشه مشکلی نیست!
یه مورد درباره ی سید بندی بگم خیلیا پرسیدن
وقتی ما سید بندی میکنیم کل شرکت کننده هارو به 4 قسمت تقسیم میکنیم از قوی به ضعیف
8نفر تو هر سید قرار میگیرن که اونایی که تو سید 1ان خیلی قوی ها هستن بعد 2 قوی ها بعد خوب بعد متوسط
از رو سید بندی راحت گروه بندی میکنیم به این صورت که:
مثلا ما از سید 1 نفر 5ام از سید2 نفر سوم از سید 3 نفر 7ام واز سید 4 نفر 4ام رو میندازیم تو گروه 1
اونایی که توی یک سید هستن به هیچ وجه با هم هم گروه نمیشن
اگه متوجه نشدین بگید بیشتر توضیح بدم
بعد تو اسم اینه گذاشتی قرعه کشی؟؟؟
قرعه کشی ان است که ببوید.....
بعد تو اسم اینه گذاشتی قرعه کشی؟؟؟
قرعه کشی ان است که ببوید.....
بعد اینکه سید ها اعلام شد نفرات سید ها با قرعه کشی گروه بندی میشن
من بالا مثال زدم
همه جا سید بندی داره بد توضیح داد نیما:dدوسته عزيز مثه اينكه شما قرعه كشيه جام جهاني رو نديدي استاد
دقيقا همينجوري قرعه كشي ميكنن كه نيما گفت چه جام جهاني چه جام ملتهاي آسيا و............
فك كنم چمپيونز ليگ هم سيد بندي داره دقيقا يادم نيست
اي باباااا چه قد كشش ميديد اخه اين قضيه كم كم داره ميره رو مخ عليرضا همه بچه ها ميگن زود تر شروع كنيم تو اين وسط چرا ساز مخالف ميزني !!!
فعلا که همه بچه ها از دستت شاکی هستندهـــا؟ چیه؟ :d فکر کردی می ذارم بر علیه ـم توطئه کنی؟ :d 32 نفر چیزی نیست ... من روی عددی مثل ِ 50 - 60 فکر می کنم :d
مهدی تقصیر من نیست. دیدی که گفتم من ok هستم اما این علی همیشه ساز مخالف میزنههمش تاخیر الکی! سود که نداره هیچ ضرر هم داره. باوا شروع کنید بره همین اول کار خیر سرمون میخوایم حذف شیم بریم.:d
جواب شما هم مثل مهدیاي باباااا چه قد كشش ميديد اخه اين قضيه كم كم داره ميره رو مخ عليرضا همه بچه ها ميگن زود تر شروع كنيم تو اين وسط چرا ساز مخالف ميزني !!!
به رامتین خان چطوری؟ آقا میگم چیه قضیه همه شماها اینقدر قوی و شاخ شدید. هم تو و هم سامان اینجوری حریف میطلبید، نکنه قضیه جدی هست؟در ضمن هر کی احساس می کنه یه ذره بازیش خوبه پی اس ان منو ادد کنه تا بترکونمش.
لطفاٌ خودتون ادد کنید. من این روزا یکم درگیرم وگرنه دونه دونه ادد می کردم.
قرعه کشی ها با من هست! البته اگه ببینم تو سیدبندی هم مشکلی وجود داشته باشه با همفکری نیما، علی و مهدی حلش میکنم!فقط نیما من رو بنداز تو یه گروه تا صعود کردم برم فینال میشه؟؟؟>:d<