FIFA 11 Champions League | Official Thread

برای مرحله حذفی مایل به انجام کدام روش هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    33
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من هم بالاخره تونستم بیام هورا شدم :دی
بنظر من هم قرعه کشی کنیم بهتریه :دی
الان من تو هرکدوم از این سیدها باشم کلام پس معرکست :دی

من نمیدونم این علی یکهو سر و کلش از کجا پیدا میشه میاد:دی به نظرم الان که 32 تا تیم هستید بسه دیگه نمی خواید که لشکر کشی کنید و R2 آنلاین بازی کنید:دی حالا اگه فکر می کنید بهتره تا آخر هفته صبر کنید باشه مشکلی نیست!

من هم بالاخره تونستم بیام هورا شدم :دی
بنظر من هم قرعه کشی کنیم بهتریه :دی
الان من تو هرکدوم از این سیدها باشم کلام پس معرکست :دی

خوش اومدی گهرمان :d ولی اینبار دخلت اومده شایان :d

من نمیدونم این علی یکهو سر و کلش از کجا پیدا میشه میاد:دی به نظرم الان که 32 تا تیم هستید بسه دیگه نمی خواید که لشکر کشی کنید و R2 آنلاین بازی کنید:دی حالا اگه فکر می کنید بهتره تا آخر هفته صبر کنید باشه مشکلی نیست!

هـــا؟ چیه؟ :d فکر کردی می ذارم بر علیه ـم توطئه کنی؟ :d 32 نفر چیزی نیست ... من روی عددی مثل ِ 50 - 60 فکر می کنم :d

همش تاخیر الکی!:-q سود که نداره هیچ ضرر هم داره. باوا شروع کنید بره همین اول کار خیر سرمون میخوایم حذف شیم بریم.:d

بنظرمنم شروع كنيد ديگه
درضمن با سيد بندي موافقم واقعا چيز خوفيه>:d<:d
مرحبا و 100 باريكلا به استاد نيما:d اميد اول قهرماني:d

یه مورد درباره ی سید بندی بگم خیلیا پرسیدن:دی
وقتی ما سید بندی میکنیم کل شرکت کننده هارو به 4 قسمت تقسیم میکنیم از قوی به ضعیف
8نفر تو هر سید قرار میگیرن که اونایی که تو سید 1ان خیلی قوی ها هستن بعد 2 قوی ها بعد خوب بعد متوسط:دی
از رو سید بندی راحت گروه بندی میکنیم به این صورت که:
مثلا ما از سید 1 نفر 5ام از سید2 نفر سوم از سید 3 نفر 7ام واز سید 4 نفر 4ام رو میندازیم تو گروه 1
اونایی که توی یک سید هستن به هیچ وجه با هم هم گروه نمیشن
اگه متوجه نشدین بگید بیشتر توضیح بدم:دی

یه مورد درباره ی سید بندی بگم خیلیا پرسیدن:دی
وقتی ما سید بندی میکنیم کل شرکت کننده هارو به 4 قسمت تقسیم میکنیم از قوی به ضعیف
8نفر تو هر سید قرار میگیرن که اونایی که تو سید 1ان خیلی قوی ها هستن بعد 2 قوی ها بعد خوب بعد متوسط:دی
از رو سید بندی راحت گروه بندی میکنیم به این صورت که:
مثلا ما از سید 1 نفر 5ام از سید2 نفر سوم از سید 3 نفر 7ام واز سید 4 نفر 4ام رو میندازیم تو گروه 1
اونایی که توی یک سید هستن به هیچ وجه با هم هم گروه نمیشن
اگه متوجه نشدین بگید بیشتر توضیح بدم:دی

بعد تو اسم اینه گذاشتی قرعه کشی؟؟؟
قرعه کشی ان است که ببوید.....

اي باباااا چه قد كشش ميديد اخه اين قضيه كم كم داره ميره رو مخ عليرضا همه بچه ها ميگن زود تر شروع كنيم تو اين وسط چرا ساز مخالف ميزني !!!

بعد تو اسم اینه گذاشتی قرعه کشی؟؟؟
قرعه کشی ان است که ببوید.....

دوسته عزيز مثه اينكه شما قرعه كشيه جام جهاني رو نديدي استاد
دقيقا همينجوري قرعه كشي ميكنن كه نيما گفت چه جام جهاني چه جام ملتهاي آسيا و............
فك كنم چمپيونز ليگ هم سيد بندي داره دقيقا يادم نيست

رامتین ثبت نام

آقا منم تو لیگ هستم . PSN: ramtin_iranian
تیمم هم رئال مادرید
جدیداً یه سیستم یاد گرفتم که بعید می دونم به کسی ببازم .

PSN : ramtin_iranian

در ضمن هر کی احساس می کنه یه ذره بازیش خوبه پی اس ان منو ادد کنه تا بترکونمش.
لطفاٌ خودتون ادد کنید. من این روزا یکم درگیرم وگرنه دونه دونه ادد می کردم.

:دی:|
بعد اینکه سید ها اعلام شد نفرات سید ها با قرعه کشی گروه بندی میشن
من بالا مثال زدم

دوسته عزيز مثه اينكه شما قرعه كشيه جام جهاني رو نديدي استاد
دقيقا همينجوري قرعه كشي ميكنن كه نيما گفت چه جام جهاني چه جام ملتهاي آسيا و............
فك كنم چمپيونز ليگ هم سيد بندي داره دقيقا يادم نيست
همه جا سید بندی داره بد توضیح داد نیما:d

مثل سری قبل شد نیما بد نوشتی ....متوجه نشدم.
فقط نیما من رو بنداز تو یه گروه تا صعود کردم برم فینال میشه؟؟؟>:d<

اي باباااا چه قد كشش ميديد اخه اين قضيه كم كم داره ميره رو مخ عليرضا همه بچه ها ميگن زود تر شروع كنيم تو اين وسط چرا ساز مخالف ميزني !!!

همه چیز برنامه ریزی شده ... و ما هم طبق ِ قرار مداری که گذاشتیم بازی ها رو شروع می کنیم ...

دیگه منظورتون از ساز مخالف چیه نمی دونم ...

هـــا؟ چیه؟ :d فکر کردی می ذارم بر علیه ـم توطئه کنی؟ :d 32 نفر چیزی نیست ... من روی عددی مثل ِ 50 - 60 فکر می کنم :d
فعلا که همه بچه ها از دستت شاکی هستند:دی

همش تاخیر الکی!:-q سود که نداره هیچ ضرر هم داره. باوا شروع کنید بره همین اول کار خیر سرمون میخوایم حذف شیم بریم.:d
مهدی تقصیر من نیست. دیدی که گفتم من ok هستم اما این علی همیشه ساز مخالف میزنه:دی

جواب شما هم مثل مهدی:دی

در ضمن هر کی احساس می کنه یه ذره بازیش خوبه پی اس ان منو ادد کنه تا بترکونمش.
لطفاٌ خودتون ادد کنید. من این روزا یکم درگیرم وگرنه دونه دونه ادد می کردم.
به رامتین خان:دی چطوری؟ آقا میگم چیه قضیه همه شماها اینقدر قوی و شاخ شدید. هم تو و هم سامان اینجوری حریف میطلبید، نکنه قضیه جدی هست؟:دی

فقط نیما من رو بنداز تو یه گروه تا صعود کردم برم فینال میشه؟؟؟>:d<
قرعه کشی ها با من هست! البته اگه ببینم تو سیدبندی هم مشکلی وجود داشته باشه با همفکری نیما، علی و مهدی حلش میکنم!

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or