FIFA 11 Champions League | Official Thread

برای مرحله حذفی مایل به انجام کدام روش هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    33
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من به تو اعتماد100%دارم مطمین باش
من کلا میخواستم یذره هیجانی شه:دی
اوکی خودت قرعه کشی کن فقط قرعه کشی کردی به من pm اش کن میخوام عوام فریبی کنم:دی
به علیرضا هم نده:دی
نیما هیجان رو بزار واسه بازیهای تو جام.:d
خب دیگه این قضیه هم تصویب شد،برهان لطف میکنه و این زحمت رو واسه ما میکشه، علیرضا هم رو حرف من حرف نمیزنه.:d فقط هرچه زودتر این کار انجام بشه و لیگ شروع بشه! کارا هرچی بیشتر کش پیدا کنه لیگ سرد میشه.
تمام!:d

نیما هیجان رو بزار واسه بازیهای تو جام.:d
خب دیگه این قضیه هم تصویب شد،برهان لطف میکنه و این زحمت رو واسه ما میکشه، علیرضا هم رو حرف من حرف نمیزنه.:d فقط هرچه زودتر این کار انجام بشه و لیگ شروع بشه! کارا هرچی بیشتر کش پیدا کنه لیگ سرد میشه.
تمام!:d
خوب پس دیگه به صورت کامل حل شد قضیه و حرف مهدی هم حسن ختامی بود بر حرف های ما:دیlol

در مورد قرعه کشی هم نیما این سیدها رو حتما تا فردا بهم بده. اون تاپیک رو هم قفل می کنم که کسی ثبت نام نکنه و همین 32 تا تیم بمونه. اگه فردا بدی من از سر کار که بیام 1 ساعته کاراش رو می کنم و بهتون گروه ها رو میگم! علی رضا رو هم زجرکش میکنم:دی

خوب اگه تو قبول کردی فکر کنم حل باشه دیگه چون مهدی هم که اون بالا گفت که این کار رو بکنیم بهتر هست!
در مورد هیجان هم نگران نباش تو قصدت زجرکش کردن علی رضا بوده که من این کار رو بعد قرعه کشی انجام میدم:دی فقط یک مسئله که هست مثل CL مرحله حذفی رو هم می خواید قرعه کشی کنید اولش رو یا از گروه ها میرید بالا مثل جام جهانی؟ چون شکل قرعه کشیم رو باید عوض کنم اگه بخواید مثل جام جهانی عمل کنید. به نظرم همون روش اول بهتر هست که مثل خود CL هم میشه!

برهان اگه بره حذفی هم قرعه کشی کنیم دیگه خیلی هیجانی میشه قلبم کشش نداره:دی
حالا بزار گروه بندی کنیم ببینم اوضاع چطوره:))

خوب پس دیگه به صورت کامل حل شد قضیه و حرف مهدی هم حسن ختامی بود بر حرف های ما:دیlol

در مورد قرعه کشی هم نیما این سیدها رو حتما تا فردا بهم بده. اون تاپیک رو هم قفل می کنم که کسی ثبت نام نکنه و همین 32 تا تیم بمونه. اگه فردا بدی من از سر کار که بیام 1 ساعته کاراش رو می کنم و بهتون گروه ها رو میگم! علی رضا رو هم زجرکش میکنم:دی

راستی یادم رفته بود بارسا فنی:|
به چه حقی میخوای یه منچستر فنو زجر کش کنی؟:| علیرضا نوکرتم اینا دارن بین ما تفرقه میندازن:دی
بچه ها کسی لینک سریال 24 رو داره؟ شدیدا احتیاج دارم حتما 120 مگی باشه:دی

آخرین ویرایش:

فقط یه چیزی برهان جان، چون داداش من هم تو لیگ هستش ممکنه یه طوری بشه که ما سریع به همدیگه نخوریم؟ چون از یه کنسول هم استفاده میکنیم نمیخوام همین اول کار من و داداشم بخوریم به هم! تخلف که نیست،هست؟!

وای بابا این همه بحث چیه ....
حالا ما می خوایم اول بشیم این همه دنگ و فنگ نداره بیان همه با من بازی کنن خودم رتبه ی همه رو میگم تموم:d
حالا هر کی ندونه خودم که میدونم کیم؟؟!؟!
امروز یکی از بچه ها حسابی بهمون حال داد با رئال !!!!
عشق است اینتر ...... مرگ بر رئال:)

حداقل سرعت و پینگ باید چقدر باشه ؟

من Art 5 شاتل دارم

هر چی کرمته:دی
اصلا پینگو این چیزا معلوم نمیکنه باید کیفیت کانکشن ات خوب باشه پینگ زیاد تاثیر نداره
البته فقط تو بازیهای p2p پینگ تاثیر نداره(چون ایرانیها مستقیم بهم وصل میشن معمولا سبزه)
ولی تو بازیهای سروری پینگ هرچی کمتر بهتر مثلا 200 خوبه

هر چی کرمته:دی
اصلا پینگو این چیزا معلوم نمیکنه باید کیفیت کانکشن ات خوب باشه پینگ زیاد تاثیر نداره
البته فقط تو بازیهای p2p پینگ تاثیر نداره(چون ایرانیها مستقیم بهم وصل میشن معمولا سبزه)
ولی تو بازیهای سروری پینگ هرچی کمتر بهتر مثلا 200 خوبه

خیلی مخلصیم پس من فردا برم Lt 1.9 بریزم یه گلد 3 ماه هم بگیرم

شرمنده اصلا حواسم نبود من که ps3 کپی خور شده دارم پس هیچی برم سماق بمکم فعلا :d

مراسم قرعه کشی از کدوم کانال پخش میشه ؟ :d:d:d

اقا منو بندازید سید 3 بچه ها از من حساب کم ببرن تا شاید یه فرجی باز شد از گروه صعود کردیم . :d

بچه ها به نظر من ثبت نام رو ديگه تمومش كنيد زود ترم كار صيد بنديو گروه هارو انجام بديد هر چي زمان بگزره ليگ از هيجان ميوفته

اقا منو بندازید سید 3 بچه ها از من حساب کم ببرن تا شاید یه فرجی باز شد از گروه صعود کردیم . :d
رفیق فیفا خریدی؟:d
بدونه کد بود بگیر فقط قبلش از رفقا بپرس کی میتونه اکانتشو دستت بده تا online pass رو دانلود کنی

این مدلی سید بندی ندیده بودیم که دیدم.
فکر کنم همه چیز روی برنامه جلو میرفت قشنگ تر بود.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or