FIFA 11 Champions League | Official Thread

برای مرحله حذفی مایل به انجام کدام روش هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    33
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نه من کاملا مخالف هستم:دی من با حرف مهدی موافقم. به نظرم اسم تمامی افرادی که ثبت نام کردن رو بدید به من البته توی PM. اونایی که خودمون میشناسیم رو سیدبندی می کنیم اما بقیه رو که نمیشناسیم من به صورت رندوم تو گروه ها میزارم.
برای اینکه بفهمم قوی هستند یا ضعیف هم که کاری نداره میرم تو سایت EA و پروفایلشون رو تو FIFA چک می کنم. حله؟

بچه ها یه خبر من فیفام فردا میاد میزنم دهن همتونو ( حالا یه اغراقی کردم :d ) ... می کنم . :d:x

نه من کاملا مخالف هستم:دی من با حرف مهدی موافقم. به نظرم اسم تمامی افرادی که ثبت نام کردن رو بدید به من البته توی PM. اونایی که خودمون میشناسیم رو سیدبندی می کنیم اما بقیه رو که نمیشناسیم من به صورت رندوم تو گروه ها میزارم.
برای اینکه بفهمم قوی هستند یا ضعیف هم که کاری نداره میرم تو سایت EA و پروفایلشون رو تو FIFA چک می کنم. حله؟

تو با چی موافقی؟:دی
مهدی فکر کرد میخوایم از رو قدرت بازیکنا گروه بندی کنیم که باهاش صحبت کردم
آقا من تا پس فردا سید هارو اعلام میکنم اینجوری بهتره:دی
از رو پروفایل فیفا نمیشه قدرتشونو فهمید که:دی

سلام دوستان
میشه راهنمایی کنید چه جوری ثبت نام کنیم؟ بازیا رو کنسول xbox360 انجام میشه؟
ممنون

تو با چی موافقی؟:دی
مهدی فکر کرد میخوایم از رو قدرت بازیکنا گروه بندی کنیم که باهاش صحبت کردم
آقا من تا پس فردا سید هارو اعلام میکنم اینجوری بهتره:دی
از رو پروفایل فیفا نمیشه قدرتشونو فهمید که:دی
خوب از رو قدرت باید گروه بندی کنی و ملاک تیم ها رو هم اگه قرار بدیم بد نیستش. مگه چطوری می خوای گروه بندی کنی؟:دی
باشه اعلام کن اما قرعه کشی با من هست چون بی طرفم و تو لیگ هم نیستم.
چرا میشه فهمید. وقتی یکی 100 تا بازی داشته باشه 20تاش رو برده باشه به نظرت قوی هست؟!

خوب از رو قدرت باید گروه بندی کنی و ملاک تیم ها رو هم اگه قرار بدیم بد نیستش. مگه چطوری می خوای گروه بندی کنی؟:دی
چرا میشه فهمید. وقتی یکی 100 تا بازی داشته باشه 20تاش رو برده باشه به نظرت قوی هست؟!

نه عزيز حق با نيماست از روي رنكينگ نميشه سيد بندي كرد مثلا اين سامان امتيازش 1000 خورده اي است بازيش در حد چمپيونز ليگ
يا يه نفر ديگه كه اسمشو نميارم بازيش افتضاحه ولي امتيازش 5000 بود من باهاش بازي داشتم پيش خودم ميگفتم طرف خيلي شاخه ولي وقتي باهاش بازي كردم گرده كن شدم:))

آقا همین که گفتم خوبه ها! دنگ فنگ بیخود هم نداره! نیما تو الان با طرف دوتا بازی میکنی که چی آخه؟ طرف شاید رو فرم نباشه یا اصلاً بازیه اصلیش رو نشون نده و رو نکنه! به نظر من که این روش جالب نیست.

نه عزيز حق با نيماست از روي رنكينگ نميشه سيد بندي كرد مثلا اين سامان امتيازش 1000 خورده اي است بازيش در حد چمپيونز ليگ
يا يه نفر ديگه كه اسمشو نميارم بازيش افتضاحه ولي امتيازش 5000 بود من باهاش بازي داشتم پيش خودم ميگفتم طرف خيلي شاخه ولي وقتي باهاش بازي كردم گرده كن شدم:))
معلومه سامان شاخ شده ها:دی ببین دوست عزیز من به رنک کسی کار ندارم. من به درصد پیروزی و باخت بچه ها کار دارم. همین جا بهت قول میدم امکان نداره کسی که از 100 تا بازی 50تاش رو باخته بازیش خوب باشه.
در مورد اون امتیازی هم که شما میگی ممکنه اونی که 5000 تا امتیاز داره از 300 تا بازی و با 170 تا باخت به دست آورده باشه اما اون 1000 امتیاز رو شخص با 50 تا بازی 2 باخت به دست آورده باشه.(اعداد رو همین جوری مثال زدم نگید این جوری نمیشه و این حرفا)

آقا همین که گفتم خوبه ها! دنگ فنگ بیخود هم نداره! نیما تو الان با طرف دوتا بازی میکنی که چی آخه؟ طرف شاید رو فرم نباشه یا اصلاً بازیه اصلیش رو نشون نده و رو نکنه! به نظر من که این روش جالب نیست.
دقیقا مهدی به نکته خوبی اشاره کرد. یکی از مسائل مهم دیگه هم همین هستش به نظرم که این سیستم رو می تونه زیر سوال ببره. به نظرم من به عنوان یک شخص بی طرف که تو لیگ هم نیستم بهتره با خودت سیدبندی رو انجام بدیم و بعدش هم من قرعه کشی رو به تنهایی انجام بدم.

بقیه هم نظرشون رو در این مورد بگند. ممنون

تو هر گروه یه نفر از هر سید میندازیم دیگه:دی
مثلا نمیایم ضعیف هارو با هم بندازیم
گروه ها باید متعادل باشه
آقا اصلا باشه من فقط با اونایی که تا حالا بازی نکردم بازی میکنم تا فردا سید هارو اعلام میکنم بعد قرعه مشی رو تو انجام میدی ولی نه به اون صورتی که فکر میکنی:دی
منو علیرضا نفرات سید ها رو قاطی پاطی مینویسیم بعد تو به ما میگی نفر 4 از سید 1 با نفر 2 از سید 2 ونفر 7 از سید 3 ونفر 1 از سید 4 تو گروه اول:دی
بهترین فکره از هر نوع تبانی هم جلو گیری میشه:دی

یعنی من 2دست با طرف بزنم نمیفهمم قوی ا یا نه؟:دی

معلومه سامان شاخ شده ها:دی ببین دوست عزیز من به رنک کسی کار ندارم. من به درصد پیروزی و باخت بچه ها کار دارم. همین جا بهت قول میدم امکان نداره کسی که از 100 تا بازی 50تاش رو باخته بازیش خوب باشه.
در مورد اون امتیازی هم که شما میگی ممکنه اونی که 5000 تا امتیاز داره از 300 تا بازی و با 170 تا باخت به دست آورده باشه اما اون 1000 امتیاز رو شخص با 50 تا بازی 2 باخت به دست آورده باشه.(اعداد رو همین جوری مثال زدم نگید این جوری نمیشه و این حرفا)

دقیقا مهدی به نکته خوبی اشاره کرد. یکی از مسائل مهم دیگه هم همین هستش به نظرم که این سیستم رو می تونه زیر سوال ببره. به نظرم من به عنوان یک شخص بی طرف که تو لیگ هم نیستم بهتره با خودت سیدبندی رو انجام بدیم و بعدش هم من قرعه کشی رو به تنهایی انجام بدم.

بقیه هم نظرشون رو در این مورد بگند. ممنون

دقیقا به نکته ی خوبی اشاره کردی من الان خودم 90تا باخت دارم حداقل 60 تاش وسط بازی قطع شده 3 0 به نفع حریف شده:دی
اینم اصلا قابل مقایسه نیست

تو هر گروه یه نفر از هر سید میندازیم دیگه:biggrin1:
مثلا نمیایم ضعیف هارو با هم بندازیم
گروه ها باید متعادل باشه
آقا اصلا باشه من فقط با اونایی که تا حالا بازی نکردم بازی میکنم تا فردا سید هارو اعلام میکنم بعد قرعه مشی رو تو انجام میدی ولی نه به اون صورتی که فکر میکنی:biggrin1:
منو علیرضا نفرات سید ها رو قاطی پاطی مینویسیم بعد تو به ما میگی نفر 4 از سید 1 با نفر 2 از سید 2 ونفر 7 از سید 3 ونفر 1 از سید 4 تو گروه اول:biggrin1:
بهترین فکره از هر نوع تبانی هم جلو گیری میشه:biggrin1:
خوب IQ من هم همین رو گفتم دیگه که از هر سید یک نفر:دی مثل قرعه کشی جام جهانی:دی

خوب IQ اینجوری اگه بخوای تقلب کنی(نمیگم میکنیا کلی دارم میگم) میتونی بکنی دیگه:دی مثلا من میگم نفر 2 سید 1 که این نفر می تونی تو باشه اما می بینی گروهی که افتادی توش سخته و برای همین علی رضا رو میندازی تو اون گروه که من هم به شدت از این کارت استقبال میکنم:دی

البته از شوخی گذشته من قول میدم که با قرعه کشی دقیق و بدون تبانی گروه ها رو مشخص کنم. به تنهایی. بعد قبل از اینکه اینجا بزارم بهت نشون میدم. اگگه احساس کردی توش تقلب کردم(که عمرا همچین کاری بکنم چون تو لیگ نیستم و برام هم مهم نیست کی قهرمان بشه) بعد می تونی اعتراض کنی و به روش خودت بریم! این حرف آخر من هست!

البته از شوخی گذشته من قول میدم که با قرعه کشی دقیق و بدون تبانی گروه ها رو مشخص کنم. به تنهایی. بعد قبل از اینکه اینجا بزارم بهت نشون میدم. اگگه احساس کردی توش تقلب کردم(که عمرا همچین کاری بکنم چون تو لیگ نیستم و برام هم مهم نیست کی قهرمان بشه) بعد می تونی اعتراض کنی و به روش خودت بریم! این حرف آخر من هست!
برهان جون این چه حرفیه؟ من که شخص خودم همون اول این پیشنهاد رو دادم یعنی قبولت دارم.
خودت تو لیگ حضور نداری و اصلاً شخصیتت هم به این مسخره بازیهای تبانی و تقلب اینا نمیخوره! البته بگما اینطوری نیستش که مثلاً من به نیما اعتماد ندارم،خیر! ممکنه نیما هم قرعه کشی ای کنه که باز واسه بعضی ها شک و شبهه ای به وجود بیاد چون خودش هم داره تو لیگ شرکت میکنه.
در کل یک نفر مسول اینکار بشه هم بهتر انجام میشه اینکار و هم با دقت بیشتر و چیزی قاطی نمیشه. حالا نیازی نیستش که دیگه نصف نصف کنید!

• Like
Reactions: Fëanor
خوب IQ من هم همین رو گفتم دیگه که از هر سید یک نفر:دی مثل قرعه کشی جام جهانی:دی

خوب IQ اینجوری اگه بخوای تقلب کنی(نمیگم میکنیا کلی دارم میگم) میتونی بکنی دیگه:دی مثلا من میگم نفر 2 سید 1 که این نفر می تونی تو باشه اما می بینی گروهی که افتادی توش سخته و برای همین علی رضا رو میندازی تو اون گروه که من هم به شدت از این کارت استقبال میکنم:دی

ببین برهان این کارو کنیم:
من سید هارو قاطی پاتی مینویسم بعد به علیرضا و مهدی(بره محکم کاری:دی)pm میکنم بعد تو شماره میگی:دی
من نمیگم تقلب میکنیا (غلط بکنم:دی)ولی اینجوری هیجانی تره:دی
مثلا علیرضا سکته میزنه یکم میخندیم:دی
بعد اگه یه نفر بخواد قهرمان بشه چه با تقلب چه بی تقلب قهرمان میشه:دی

برهان جون این چه حرفیه؟ من که شخص خودم همون اول این پیشنهاد رو دادم یعنی قبولت دارم.
خودت تو لیگ حضور نداری و اصلاً شخصیتت هم به این مسخره بازیهای تبانی و تقلب اینا نمیخوره! البته بگما اینطوری نیستش که مثلاً من به نیما اعتماد ندارم،خیر! ممکنه نیما هم قرعه کشی ای کنه که باز واسه بعضی ها شک و شبهه ای به وجود بیاد چون خودش هم داره تو لیگ شرکت میکنه.
در کل یک نفر مسول اینکار بشه هم بهتر انجام میشه اینکار و هم با دقت بیشتر و چیزی قاطی نمیشه. حالا نیازی نیستش که دیگه نصف نصف کنید!
آره مهدی جان تو خودت این حرف رو زدی من به فکر افتادم که بد نیست تو این مسئله دخالت داشته باشم. مرسی از لطفت نسب به من.

ببین برهان این کارو کنیم:
من سید هارو قاطی پاتی مینویسم بعد به علیرضا و مهدی(بره محکم کاری:دی)pm میکنم بعد تو شماره میگی:دی
من نمیگم تقلب میکنیا (غلط بکنم:دی)ولی اینجوری هیجانی تره:دی
مثلا علیرضا سکته میزنه یکم میخندیم:دی
والا نمیدونم:دی اگه مهدی قبول کنی من مشکلی ندارم اما کلا به نظرم اینجوری دنگ و فنگ کار خیلی بیشتر هست و باز هم مسئله اصلی اینه که افرادی که توی خود لیگ شرکت دارند تو قرعه کشی دخالت دارند. بازم حرف مهدی رو تاکید میکنم که من نمیگم تو یا مهدی یا علی می خواید تقلب کنید چون همه اینا برای Fun هست اما من میگم خوب وقتی من هستم و تو لیگ هم قرار ندارم و برامم فرقی نمیکنه کی ببره خوب چه نیازی به این کارها هست؟!

آره مهدی جان تو خودت این حرف رو زدی من به فکر افتادم که بد نیست تو این مسئله دخالت داشته باشم. مرسی از لطفت نسب به من.

والا نمیدونم:دی اگه مهدی قبول کنی من مشکلی ندارم اما کلا به نظرم اینجوری دنگ و فنگ کار خیلی بیشتر هست و باز هم مسئله اصلی اینه که افرادی که توی خود لیگ شرکت دارند تو قرعه کشی دخالت دارند. بازم حرف مهدی رو تاکید میکنم که من نمیگم تو یا مهدی یا علی می خواید تقلب کنید چون همه اینا برای Fun هست اما من میگم خوب وقتی من هستم و تو لیگ هم قرار ندارم و برامم فرقی نمیکنه کی ببره خوب چه نیازی به این کارها هست؟!

من به تو اعتماد100%دارم مطمین باش
من کلا میخواستم یذره هیجانی شه:دی
اوکی خودت قرعه کشی کن فقط قرعه کشی کردی به من pm اش کن میخوام عوام فریبی کنم:دی
به علیرضا هم نده:دی

من به تو اعتماد100%دارم مطمین باش
من کلا میخواستم یذره هیجانی شه:دی
اوکی خودت قرعه کشی کن فقط قرعه کشی کردی به من pm اش کن میخوام عوام فریبی کنم:دی
به علیرضا هم نده:دی
خوب اگه تو قبول کردی فکر کنم حل باشه دیگه چون مهدی هم که اون بالا گفت که این کار رو بکنیم بهتر هست!
در مورد هیجان هم نگران نباش تو قصدت زجرکش کردن علی رضا بوده که من این کار رو بعد قرعه کشی انجام میدم:دی فقط یک مسئله که هست مثل CL مرحله حذفی رو هم می خواید قرعه کشی کنید اولش رو یا از گروه ها میرید بالا مثل جام جهانی؟ چون شکل قرعه کشیم رو باید عوض کنم اگه بخواید مثل جام جهانی عمل کنید. به نظرم همون روش اول بهتر هست که مثل خود CL هم میشه!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or