FIFA 11 Champions League | Official Thread

برای مرحله حذفی مایل به انجام کدام روش هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    33
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اقا نیما شما که با من بازی نکردید چرا منو 5 گذاشتید !!!!!!!!!!!!!!

علیرضا من سری ا پیش که توضیح دادم:

سید آخر برای اوناییه که یا ضعیفن یا نرسیدم باهاشون بازی کنم دست منم نیست که نیومدن بازی کنیم من 3روزه بیشتر وقتم رو تو psn ام طرف اصلا منو ادد نکرده بیام بزارمش تو سید 1؟
(البته علیرضا تو فرق داری تا همین 1ساعت پیش فیفا نداشتی:دی)

دوستان نتایج رو تا 1-2 ساعت دیگه بهتون میگم. فقط این رو بگم هرکی ذره ای به این سیدبندی اعتراض داره همین الان لیگ رو ترک کنه! چون من اعتقاد دارم که نیما با دقت این کار رو انجام داده و هر کسی مشکلی داره هر وقت که دوست داشت میتونه انصراف بده. البته در حین لیگ منظورم نیست و الان رو دارم میگم!

موفق باشید

برهان دستت درد نکنه با این که تو لیگ نیستی ولی خیلی زحمت کشیدی

ایشالا کسی اعتراض نمیکنه:دی
اگه فکر میکنید فراتر از سید هایی هستید که توشید تو بازیها نشون بدید نه با قمپوز و حرف

مرداد ماه یک لیگ دیگه بزارین :()x)x
حساس نشو ! ID چنتا از بچه ها رو اد كن ، صبح ، ظهر، شب ، نصف شب ، سحر ... هر وقت كه ان شي 5،6 نفري هستن كه دارن فيفا بازي ميكنن ... حكم خدا كه نيس حتما تو ليگ باهاشون بازي كني ... اگرم خيلي دوس داشتي يه friend match از نوع ranked بزن باهاشون ...

آخرین ویرایش:
علیرضا من سری ا پیش که توضیح دادم:

سید آخر برای اوناییه که یا ضعیفن یا نرسیدم باهاشون بازی کنم دست منم نیست که نیومدن بازی کنیم من 3روزه بیشتر وقتم رو تو psn ام طرف اصلا منو ادد نکرده بیام بزارمش تو سید 1؟
(البته علیرضا تو فرق داری تا همین 1ساعت پیش فیفا نداشتی:دی)

ایشالا کسی اعتراض نمیکنه:دی
اگه فکر میکنید فراتر از سید هایی هستید که توشید تو بازیها نشون بدید نه با قمپوز و حرف
:-*:-*:-*

می دونم نیما جان درک می کنم !

چه کنیم شانس بد ماست دیگه ! :(:(:(

نیما دمت گرم خیلی خوب سید بندی کردی ... مو لا درزش نمیره ( کابل فشار قوی میره:d)

خواهش می کنم کاری نکردم!

خوب این هم نتایج قرعه کشی:دی دقت کنید که از سمت چپ به راست ترتیب سیدها رعایت شده. گروه های 1 و 6 و 8، شش نفره هستند و آقای Amin1313 هم با هماهنگی علی به لیگ اضافه شد و به عنوان یکی از افراد سید شش تو گروه های هشتگانه قرار گرفت. امیدوارم که لیگ خوبی رو داشته باشید و موفق باشید.

گروه اول: Mhfifa - XxI_BiGBosS_IxX - Adii20iran - Brad543 - kourosh009 - Amin1313

گروه دوم: Danzukuka - foozoolsanj2 - mmaakk021 - AgentSabzPoosh - MortiKiller

گروه سوم: Kingofsoccer1990 - Dav3antiheroes – Navidballack - Zangetsu-AC - amir_ahh

گروه چهارم: Idahadi1 - Mostafa682 - ramtin_iranian - Ravosh79 - sir-persian

گروه پنجم: mehran_h - Dreamland_narnia - Behdad_TNT - Z_amir – Riazi - foozoolsanj

گروه ششم: Arman_shippuden - DrPersian - Amin884 - artin_1312 - AlirezaGamer1 - farzadwar85

کروه هفتم: ackent - SHAyAN_ASSASSiN - ooAmiRoo - Nicepop - hesam3232

گروه هشتم: shahabsalehi - amir_locker - Amino-danger - Shahintasujiyan - hosein710 - Soheil_Snake

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Amino-Danger
برهان جان دمت گرم ... حالا از کی باید بازی کنیم؟؟؟
بعد اگه ممکنه یه تاپیک برای هر گروه درست کنید تا نتایج هر گروه مشخص باشه...

خواهش می کنم کاری نکردم!

خوب این هم نتایج قرعه کشی:دی دقت کنید که از سمت چپ به راست ترتیب سیدها رعایت شده. گروه های 1 و 6 و 8، شش نفره هستند و آقای Amin1313 هم با هماهنگی علی به لیگ اضافه شد و به عنوان یکی از افراد سید شش تو گروه های هشتگانه قرار گرفت. امیدوارم که لیگ خوبی رو داشته باشید و موفق باشید.

گروه اول: Mhfifa - XxI_BiGBosS_IxX - Adii20iran - Brad543 - kourosh009 - Amin1313

گروه دوم: Danzukuka - foozoolsanj2 - mmaakk021 - AgentSabzPoosh - MortiKiller

گروه سوم: Kingofsoccer1990 - Dav3antiheroes – Navidballack - Zangetsu-AC - amir_ahh

گروه چهارم: Idahadi1 - Mostafa682 - ramtin_iranian - Ravosh79 - sir-persian

گروه پنجم: mehran_h - Dreamland_narnia - Behdad_TNT - Z_amir – Riazi

گروه ششم: Arman_shippuden - DrPersian - Amin884 - artin_1312 - AlirezaGamer1 - foozoolsanj

کروه هفتم: ackent - SHAyAN_ASSASSiN - ooAmiRoo - Nicepop - hesam3232

گروه هشتم: shahabsalehi - amir_locker - Amino-danger - Shahintasujiyan - hosein710 - Soheil_Snake

گروه مرگ میگن همین گروه 6 ا:(( من افتادم با این آرمان نوب 100تا دفا میچینه:دی
به قول داوود بازیه کثیف:دی

برهان جان دمت گرم ... حالا از کی باید بازی کنیم؟؟؟
بعد اگه ممکنه یه تاپیک برای هر گروه درست کنید تا نتایج هر گروه مشخص باشه...

فردا تاپیک جدول قوانین و نتایج توسط علیرضا زده میشه:دی

آقا از هر گروه 4نفر صعود کنن بهتر نیست؟:دی

آخرین ویرایش:
دوستان تا فردا صبح تایپک ـی رو میزنم که توش قوانین، نحوه ی انجام بازی ها، جدول های گروه ها و ... هست.

منتظر باشید ...

اقا این چه گروه بندیه من نابود میشم ! :(:d

من که سال پیش توو گروهم اول شدم فک نکنم اینبار اصلا صعود کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

واقعا گروه 6 گروه مرگه... من به شخصه با 4 نفر از این گروه بازی کردم ، همگی قوین با درصدهای متفاوت...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or