سلام من تو مود بي پرو دوربين رو رو ديناميك ميذارم ولي نميدونم چجوري ببرمش رو بازيكن خودم آخه دوربين رو توپ هست و من از كادر خارج مي شم لطفا دقيق بگيد آخه من هر جايي كه به نظرم مربوط بوده گشتم.سيتينگ هم زير و رو كردم! خواهشا جواب بديد
والا هل دادن رو که سیریش بشی کم کم هل میدی:biggrin1:دوستان چطوری یک بازیکن بازیکن دیگرو حل میده ؟
چطوری یک بازیکن با وجود بازیکن که میخواد توپ رو ازش بگیره حفظ توپ میکنه ؟
والا هل دادن رو که سیریش بشی کم کم هل میدی:biggrin1:
واسه حفظ توپ هم میتونی از Shield استفاده کنی که با دکمه RT تو x360 انجام میشه.RT رو باید نگهداری.
مرسی ولی یکی دو روز پیش با یکی از دوستام بازی میکردم دفاعش منو کامل حل میداد و یکی دو قدم پرتم میکرد اون طرف !!!!!
سلام
تو این نسخه نقش قدرت بدنی در حمل توپ و یا گرفتن توپ پر رنگ تر شده نسبت به نسخه های قبلی.با توجه به شرایط، زمانی که دو بازیکن تنه به تنه بشن بازیکن با قدرت بدنی بالاتر مالک توپ میشه.
بچه ها سلام
لطفا به سوال من هم جواب بديد يك كلمه بيشتر نيست جوابش
اين بازي جام جهاني داره(منظورم اون گزينه international نيستا) اميدوارم منظورم را فهميده باشين(تو منو اصلي بازي اين جام جهاني را داره؟ از اساطيد درخواست كمك دارم) همين خداحافظ تا بعد
درسته ولی بعضی مواقع واقعا مسخرس. یعنی تو بعضی جاها خیلی شدید هل میدن و یا خطا میکنن ولی داور نمیگیره.سلام
تو این نسخه نقش قدرت بدنی در حمل توپ و یا گرفتن توپ پر رنگ تر شده نسبت به نسخه های قبلی.با توجه به شرایط، زمانی که دو بازیکن تنه به تنه بشن بازیکن با قدرت بدنی بالاتر مالک توپ میشه.
بستگی به نمراتی داره که بازیکنان شما اخربازی میگیرن که اگر از 7به بالا باشه برای چندبازی متوالی خواهید دید که فرمشون سبز میشه که البته خیلی هم سخته این کارnدوستان چطوری میشه فرم بازینکهارو تو منیجر مود سبز نگه داشت؟
سلام من تو مود بي پرو دوربين رو رو ديناميك ميذارم ولي نميدونم چجوري ببرمش رو بازيكن خودم آخه دوربين رو توپ هست و من از كادر خارج مي شم لطفا دقيق بگيد آخه من هر جايي كه به نظرم مربوط بوده گشتم.سيتينگ هم زير و رو كردم
بابايكي نيست سوال ما رو جواب بده؟؟؟؟!