FIFA 10 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Sweeney
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من که اخر سرهم نتونستم این برنابئو رو ببینم دان میکنم نصب هم میکنه ولی دریغ از سانتیاگو:biggrin1:
من که نفهمیدم این ورزشگاه چی داره اینقدر شما میگید :confused: به خدا من دنلود کردم اشه دهن سوزی نبود:-" زیاد خوب درست نکرده بودن جایگاه تماشاگر ها دوره نسبت به زمین!:eek:

یه ایرادی که میره روی اعصاب من زمانی است که بازیکنان به تیرک یا تور دروازه می خورن . انگار دارن اونجا Break میزنن . یه انیمیش می شد برای این بخش درست که یارو نزدیک تیر یا تور میشه ، با دستش بگیره هی اونجا هد نزنه به تیرک دروازه :p

منم برایه اولین بار یک باگه نه چندان مهم رو پیدا کردم!
دو ماه قبل یک سیو در منیجر مود داشتم! امروز اومدم برم که ناگهان تویه بازی دیدم!!!!!!!!!!!!
بازی گرافیکش شده بود Lego Fifa !!!!!!! خیلی مزخرف بووود!!!!!!!!!
سری رنگه TV و ... رو دستکاری کردم هیچی درست نشد!
بعدش از بازی اومدم بیرون رفتم یک بازیه معمولی دیدم درسته!! و طبقه معموله!
همون تیم ها رو با همون هوا ( بارانی ) برداشتم دیدم نه درسته!
بعدش دوباره رفتم تویه منیجر مود بازم همونطوری بود.... اون بازی رو رد کردم درست شد:cheesygri
نزدیک بود سکته بزنم.....:-"

سلام

من امروز وارد محیط لایو فیفا شدم برای اولین بار!
خواستم ببینم چه جوری میشه فقط با یه نفر بازی کرد و خودم هم تیم کامل داشته باشم؟؟
من Quick Match رو که میزنم تو هر طرف 5و6 تا بازیکن هستن و من فقط کنترل یکیشون رو در اختیار دارم..میخوام کل تیم در اختیارم باشه

یه ایرادی که میره روی اعصاب من زمانی است که بازیکنان به تیرک یا تور دروازه می خورن . انگار دارن اونجا Break میزنن . یه انیمیش می شد برای این بخش درست که یارو نزدیک تیر یا تور میشه ، با دستش بگیره هی اونجا هد نزنه به تیرک دروازه :p

خوب این مشکل بزرگی نیست 100% توی آپدیت های بعدی درست می کنن

سلام

من امروز وارد محیط لایو فیفا شدم برای اولین بار!
خواستم ببینم چه جوری میشه فقط با یه نفر بازی کرد و خودم هم تیم کامل داشته باشم؟؟
من Quick Match رو که میزنم تو هر طرف 5و6 تا بازیکن هستن و من فقط کنترل یکیشون رو در اختیار دارم..میخوام کل تیم در اختیارم باشه
خوب این مشکل حل شد..

الان یه مشکل شاید جالب دارم!
چه جوری میتونم اسمم رو از بالا سر بازیکنام بردارم؟؟
به قولی همه جا رو گشتم ولی چیزی پیدا نکردم..

خوب این مشکل حل شد..

الان یه مشکل شاید جالب دارم!
چه جوری میتونم اسمم رو از بالا سر بازیکنام بردارم؟؟
به قولی همه جا رو گشتم ولی چیزی پیدا نکردم..

در قسمت Setting می تونید با سادگی مشکلت رو حل کنی. برو اگر نتونستی پیداش کنی میرم از تو بازی برات نگاه می کنم.:smile:

سلام لطفاً راهنمایی کنید
1- قد بازیکن ها را میشه به سانتیمتر تبدیل کرد ؟
2- دقت شوت بازیکن ها از کجا معلوم میشه ؟
3- برای انتخاب تیم آیا راهی هست که بشه همه تیم ها را دید ؟ اینجوری که نمیشه دونه دونه رد کرد تیم انتخاب کرد طول میکشه اینطوری حالا نمیشه نمای کلی از تمام تیم ها را ببینیم ؟ البته منظورم همه ی همه نیستا منظورم اینه مثلاً رفتم لیگ برتر انگلیس خب حالا هرچی تیم داره نشون بده یا حالا تیم های ملی منطقه اروپا هرچی داره نشونم بده و الی آخر منظورم اینه
4- balance یعنی چی ؟ اگه قدرت بدنی هست پس strength چیه ؟ اینا با هم چه فرقی دارند ؟
5- روحیه وجود نداره ؟ مثل pes که قرمز از همه سر حال تره و سبز معمولیه و ... ؟
6- وقتی یه بازی تمام میشه برای عوض کردن تیم ها برای بازی بعدی حتماً باید بیام صفحه اول ؟
من اولین بار هست دارم فیفا بازی میکنم اگه میبینید سوالاتم اینجوریه تعجب نکنید
ممنون میشم جواب بدید

آخرین ویرایش:
سلام من تو مود بي پرو دوربين رو رو ديناميك ميذارم ولي نميدونم چجوري ببرمش رو بازيكن خودم آخه دوربين رو توپ هست و من از كادر خارج مي شم لطفا دقيق بگيد آخه من هر جايي كه به نظرم مربوط بوده گشتم.سيتينگ هم زير و رو كردم! خواهشا جواب بديد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or