faraz_n
کاربر سایت
چطوری میشه رفت تو جام باشگاه های اروپا
شما باید در منیجر مود در لیگ خودتون اول تا سوم بشید تا بتونید فصل بعد به جام باشگاههای اروپا بریدد
چطوری میشه رفت تو جام باشگاه های اروپا
دمت گرم واقعا ممنونشما باید در منیجر مود در لیگ خودتون اول تا سوم بشید تا بتونید فصل بعد به جام باشگاههای اروپا بریدد
من امروز تو 2 تا از بازی ها طوری شده بود که نیمه دوم اصلا Replay از ضرباتم که از کنار دروازه به بیرون میرفت یا Free kick هام نشون نمیداد
و اونهایی هم که نشون میداد شاید به جای 3 بار 1 بار بود
و همین باعث میشه برای دیدن صحنه های فوق العاده بازی که ناشی از game play قوی بازی هست مرتب مجبور به استفاده از instant replay باشیم
بر خلاف اون ضرباته خیلی معمولی یا اونهایی که با اختلاف چندین متری به بیرون میره رو شاید 3 بار کامل نشون بده
والا با پستی که شما دادید یک لحظه شک کردم نکنه fifa 10 نیست نسخه منوالا این اتفاقاتی که گفتید برای من پیش نیومده . صحنه های آهسته به درستی نشون داده میشند . میشه گفت تمامی بازی ها هم صحنه ورود بازیکنان به بازی رو دارند . تعویض ها هم درست لود میشند و بازیکن تکراری نشون نمیده . شما مطمئنید فیفا 10 بازی می کنید ؟
شاید به خاطر مساوی در خانه حریف خوشحالی میکنن.:biggrin1: برای منم پیش اومده.نکته جالب دیگه که برای من هیچ رقمه قابل بررسی نبود این بود که وقتی بازی مساوی میشه بعد از سوت پایان چرای یک تیم خوشحالی میکنه و اون یکی ناراحته ؟