چرا جدیدا همه گیر میدن که توپ سبکه! شما چند دفه توپ استاندارد فوتبال رو دستتون گرفتین؟
استاندارد جدید خیلی سبک شده! این توپ فیفا هم شبیه سازیه همونه!
اولا موضوع ـه جدیدی نیست ، خیلی قبل تر ؛ زمان ـه انتشار ـه 09 هم من اولین نفری بودم که گفتم توپش مثل توپ پینگ پنگ میمونه( اونجا که دیگه بعضا توپ رو هوا میموند و زمین نمی اومد!)چرا جدیدا همه گیر میدن که توپ سبکه! شما چند دفه توپ استاندارد فوتبال رو دستتون گرفتین؟
استاندارد جدید خیلی سبک شده! این توپ فیفا هم شبیه سازیه همونه!
توپ نسبت به بازی خوبه و یه چیزه دیگه اگه دروازه بان ها چیپ گل می خورن یا توپ از بالا سرشون میره گل این باگ نیس کافیه زمان حمله ی تیم مقابل 2 بار Y رو فشار بدید میبینید که دروازه بان سره خط دروازه وا میسه دیگه جلو نمیاد :laughing:اولا موضوع ـه جدیدی نیست ، خیلی قبل تر ؛ زمان ـه انتشار ـه 09 هم من اولین نفری بودم که گفتم توپش مثل توپ پینگ پنگ میمونه( اونجا که دیگه بعضا توپ رو هوا میموند و زمین نمی اومد!)
ثانیا مطمئنا شما تنها کسی نیستی که تاحالا توپ فوتبال رو دستت گرفتی.
ثالثا ، توپ هرچه قدر هم سبک باشه بازم نباید رو هوا پرواز کنه.
تااونجایی که من خبردارم هردوی این باگهارفع شده وعکس العمل های دوازه بانان خیلی بهترشدهتوپ نسبت به بازی خوبه و یه چیزه دیگه اگه دروازه بان ها چیپ گل می خورن یا توپ از بالا سرشون میره گل این باگ نیس کافیه زمان حمله ی تیم مقابل 2 بار Y رو فشار بدید میبینید که دروازه بان سره خط دروازه وا میسه دیگه جلو نمیاد :laughing:
شما رو patch دانلود کردید :confused:؟! اگه اینجوری باشه که عالییه ! :laughing: پس یه سر به xbl باید زد !تااونجایی که من خبردارم هردوی این باگهارفع شده وعکس العمل های دوازه بانان خیلی بهترشده![]()
سانتیاگو دقیقا اینشکلیه!اين سانتياگو برنابئو رو چقدر مسخره درست كردن ! تماشاچيا كلي فاصله دارن با زمين در صورتي كه اصلا نبايد اينجوري باشه ! مسخره ها :biggrin1: 12 مگ الكي رفت !
سانتیاگو دقیقا اینشکلیه!
مثل همین آزادیه خودمون:biggrin1: