FIFA 10 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Sweeney
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چرا جدیدا همه گیر میدن که توپ سبکه! شما چند دفه توپ استاندارد فوتبال رو دستتون گرفتین؟
استاندارد جدید خیلی سبک شده! این توپ فیفا هم شبیه سازیه همونه!

چرا جدیدا همه گیر میدن که توپ سبکه! شما چند دفه توپ استاندارد فوتبال رو دستتون گرفتین؟
استاندارد جدید خیلی سبک شده! این توپ فیفا هم شبیه سازیه همونه!
اولا موضوع ـه جدیدی نیست ، خیلی قبل تر ؛ زمان ـه انتشار ـه 09 هم من اولین نفری بودم که گفتم توپش مثل توپ پینگ پنگ میمونه( اونجا که دیگه بعضا توپ رو هوا میموند و زمین نمی اومد!)
ثانیا مطمئنا شما تنها کسی نیستی که تاحالا توپ فوتبال رو دستت گرفتی.
ثالثا ، توپ هرچه قدر هم سبک باشه بازم نباید رو هوا پرواز کنه.

اولا موضوع ـه جدیدی نیست ، خیلی قبل تر ؛ زمان ـه انتشار ـه 09 هم من اولین نفری بودم که گفتم توپش مثل توپ پینگ پنگ میمونه( اونجا که دیگه بعضا توپ رو هوا میموند و زمین نمی اومد!)
ثانیا مطمئنا شما تنها کسی نیستی که تاحالا توپ فوتبال رو دستت گرفتی.
ثالثا ، توپ هرچه قدر هم سبک باشه بازم نباید رو هوا پرواز کنه.
توپ نسبت به بازی خوبه و یه چیزه دیگه اگه دروازه بان ها چیپ گل می خورن یا توپ از بالا سرشون میره گل این باگ نیس کافیه زمان حمله ی تیم مقابل 2 بار Y رو فشار بدید میبینید که دروازه بان سره خط دروازه وا میسه دیگه جلو نمیاد :laughing:

توپ نسبت به بازی خوبه و یه چیزه دیگه اگه دروازه بان ها چیپ گل می خورن یا توپ از بالا سرشون میره گل این باگ نیس کافیه زمان حمله ی تیم مقابل 2 بار Y رو فشار بدید میبینید که دروازه بان سره خط دروازه وا میسه دیگه جلو نمیاد :laughing:
تااونجایی که من خبردارم هردوی این باگهارفع شده وعکس العمل های دوازه بانان خیلی بهترشده:cool:

تااونجایی که من خبردارم هردوی این باگهارفع شده وعکس العمل های دوازه بانان خیلی بهترشده:cool:
شما رو patch دانلود کردید :confused:؟! اگه اینجوری باشه که عالییه ! :laughing: پس یه سر به xbl باید زد !:love:
من گفتم که اینها باگ نیستن!:-" میشه با اون کاری که گفتم جلو چیپ خوردن رو بگیری:punish:

میگم بچه ها (احمدرضا) من که آخر نفهمیدم توی فیفا 10 چطوری میشه ضربه ایستگاهی هارو LB بگیری که خیلی محکم بزنه مثل فیفا 09 (اگر یادتون باشه;)) تو فیفا 10 LB رو که میگیری توپ رو از زیر پا دیوار دفاعی رد میکنه یا زمینی میشوته !!

اين سانتياگو برنابئو رو چقدر مسخره درست كردن ! تماشاچيا كلي فاصله دارن با زمين در صورتي كه اصلا نبايد اينجوري باشه ! مسخره ها :biggrin1: 12 مگ الكي رفت !

یه باگ دیشب دیدم مردم از خنده پشت 18 ضربه آزاد شد اومدم یزنم یکی از بازیکنام اومد جلوی توپ توپ خورد بهش برگشت نیمه زمین دیگه همه ی بازیکن ها سر جاشون وایساده بودن تکون میخوردن هیچکس:laughing:

وای من دیوانه ی بازی تو بارونشم خداااااااااااا:eek:

دوستان من بازی رو گرفتم رو درایورم اجرا نمی شه ! Ixtreme دارم ! باید به چه فرموری آپدیت کنم ؟ چجوری این کارو کنم ؟! مرسی
بازی ویو 3 هست پس باید درایوتون فیرمویر 1.51 یا 1.6 رو داشته باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or