amin200200
کاربر سایت
در افسانه ای بودن PS1 و پسرش ( PS2 ) که شکی نیست . حالا این نسخه جدید چیزه جدیدی هم اضافه داره یا نه؟؟ دوست دارم با Neverhood یه دسترسی برش بکشم .
سلام دوست عزیز؛نوشته شده توسط [WaRhEaD];3041322:دوستان این ارورایی که میده رو باید چیکارش کنیم؟ تو خود سایت ePSXe هم که قسمت helpش باز نمیشه #
من resident evil nemesis رو ازینجا دانلود کردم:
Resident Evil 3 - Nemesis (E) ISO < PSX ISOs | Emuparadise
اما هرکاری کردم با این برنامه ePSXe وا نشد و این ارور رو داد
تازه میخواستم dino crisis2 رو دانلود کنما اه :crying1:
پاسخ تیم ePSXe:How can I get Resident Evil 3 PAL working?
You need to use a patched backup version, the original one is not working.
نوشته شده توسط [WaRhEaD];3041322:تازه میخواستم dino crisis2 رو دانلود کنما اه :crying1:
البته همون طور که دوست عزیز ノーティーイヌ هم اشاره کردند ورژن آمریکایی بازی رو داشته باشید بهتره اما هم بازی Dino Crisis 2 و هم Resident evil 3 رو با شبیه ساز قبلا اجرا کردم و تموم کردم. هر دو قابل اجرا هستند (با Epsxe).نوشته شده توسط [WaRhEaD];3041322:دوستان این ارورایی که میده رو باید چیکارش کنیم؟ تو خود سایت ePSXe هم که قسمت helpش باز نمیشه #
من resident evil nemesis رو ازینجا دانلود کردم:
Resident Evil 3 - Nemesis (E) ISO < PSX ISOs | Emuparadise
اما هرکاری کردم با این برنامه ePSXe وا نشد و این ارور رو داد
تازه میخواستم dino crisis2 رو دانلود کنما اه :crying1:
من این بازی رو واسه PC دانلود کردم با دوبله فارسی و صدای ،صدا پیشگان صدا و سیما خواستی بگو لینک رو واست پخ کنم .
دوست عزیزبازی wining Eleven 9 رو گرفتم همون 99 خودمون..!! درستش 98عه..!! ... صدا نداره..چه کنم؟؟:-*
ذوستان سلام. من بازی crash bash رو وقتی روی شبیه ساز ، مولتی تب 4 دسته رو فعال میکنم و بازی رو اجرا میکنم دسته ها همشون از کار میوفتن. همه ی نسخه های شبیه ساز رو هم امتحان کردم. دسته ها هم سالم هستن. یک نفره کار میکنه ولی 4 نفره نه. سیستم قبلیم هم همینطوری میشد. لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه. خیلی بازیشو دوست دارم.