highlight
کاربر سایت
بالاخره نسخه جدید شبیه ساز Epsxe یعنی نسخه 2 پس از مدتها در سایت رسمی این شبیه ساز برای دانلود قرار گرفت:
ePSXe v2.0.0 Windows
ePSXe v2.0.0 Windows
رو 10 کار نمیکنهبالاخره نسخه جدید شبیه ساز Epsxe یعنی نسخه 2 پس از مدتها در سایت رسمی این شبیه ساز برای دانلود قرار گرفت:
ePSXe v2.0.0 Windows
بالاخره نسخه جدید شبیه ساز Epsxe یعنی نسخه 2 پس از مدتها در سایت رسمی این شبیه ساز برای دانلود قرار گرفت:
ePSXe v2.0.0 Windows
رو 10 کار نمیکنه
میگه missing file !!!!
سلام دوستان کسی این بازی رو نداره؟
Captain Tsubasa: Aratanaru Densetsu Joshou
چرا با نسخه جدید کار نمیکنی؟ خیلی از مشکلاتش برطرف شدهسلام همگی خسته نباشید.
من یه مشکلی با PSX 1.13 دارم , زمانی که میخوام رو اسکرین کوچیک بازی کنم صدای بازی دچار ایراد میشه حالت قطع وصلی میگیره داخل کات سین
زمانی رو حالت FULL SCREEN میندازم ( Alt+Enter ) صفحه دچار قطع وصلی میشه حالت اینکه صحنه بعدی نشون میده ولی باز هم صحنه های قبلی میشه توش دید داخل کات سین
مشکل کجاست ؟
با epsx میخوام کار کنم نه دسته رو هر کاری میکنم نمی شناسه هم کیبورد !
لطفا پاسخ بدید مشکل کجاست . تشکر
سلام ...
آیا میشه save های نرم افزار شبیه ساز ePSXe رو انتقال داد؟
یعنی اینکه میشه ذخیره هایی که از بازی ها انجام دادیم رو یه شکلی ذخیره کنیم که بشه اونا رو به یه سیستم دیگه انتقال داد یا اگه ویندوز عوض کردیم دوباره ازشون استفاده کنیم؟
دوستان من به تازگی این امولاتورو گرفتم که البته نسخه 1.7 هست. دو تا گیم یکی Tomba و یکی Tarzan رو باهاش اجرا کردم. تومبا هیچ مشکلی نداره و عالی اجرا میشه اما تارزان بجز بار اول که همه چی اوکی بود صدا و گرافیکش ریخته به هم. روی بعضی صفحاتم فریز میکنه مگر اینکه سریع ردش کنم، مثلا سیو اصلا نمیشه زد!
مشکل از کجاست؟
ممنون میشم کمک کنید.
سلام این شبیه ساز میتونه بازی مدال افتخار یک رو اجرا کنه بعدش این شبیه ساز کامله یا باید براش پلاگین دانلود کنیم؟ورژن 2.0.5 رو بگیر:
Welcome to the official ePSXe website
کسی هست راهنمایی کنهسلام این شبیه ساز میتونه بازی مدال افتخار یک رو اجرا کنه بعدش این شبیه ساز کامله یا باید براش پلاگین دانلود کنیم؟