ePSXe | PS1 Emulator

آقا این Duckstation که فقط ویندوز ۶۴ بیت رو ساپورت میکنه!:| من روی یک لپتاپ قدیمی epsxe دارم بدون لگ بازیا رو اجرا میکنه تنها مشکلش اینه که برای اجرای بعضی از بازیا باید کانفیگ رو عوض کرد، که خواستم با نصب داک استیشن از همین کار هم خلاص بشم که دیدم اصلاً ویندوز ۳۲ رو ساپورت نمیکنه.

• Sad
Reactions: highlight
چرا بعضی از بازیهای ps1 وقتی آنزیپ میشن کلی فایل دارن مثلا الان ریج ریسر دانلود کردم نزدیک ده تا فایل بازی هست از ترک ۱ تا ۱۰.
این هم یک نوع فرمت بک آپ گرفتن از دیسک اصلی هستش مخصوصا برای بعضی از بازیها این فرمت نیازه تا (برای مثال بازی پپسی من) همه محتویات بازی مثل موسیقی ها و غیره خوب اجرا بشن.

• Like
Reactions: Mohsen GT
این هم یک نوع فرمت بک آپ گرفتن از دیسک اصلی هستش مخصوصا برای بعضی از بازیها این فرمت نیازه تا (برای مثال بازی پپسی من) همه محتویات بازی مثل موسیقی ها و غیره خوب اجرا بشن.
ممنون از پاسخت. الان مثلا تویستد متال که همینطوری بود کدوم فایلش رو باید با شبیه ساز لود کرد؟ من بازی هایی که اینطوری هستن اون فایلی که بیشترین حجم رو داره بوت میکنم نمیدونم درسته یا نه.

ممنون از پاسخت. الان مثلا تویستد متال که همینطوری بود کدوم فایلش رو باید با شبیه ساز لود کرد؟ من بازی هایی که اینطوری هستن اون فایلی که بیشترین حجم رو داره بوت میکنم نمیدونم درسته یا نه.
.cue
کم حجمترین فایل
با epsx همه بازیا به خوبی اجرا میشه اگه بلک اسکرین گرفتید از منوی شبیه‌ساز اورکلاک cpu رو بزارید رو 1x تا اوکی بشه

• Like
.cue
کم حجمترین فایل
با epsx همه بازیا به خوبی اجرا میشه اگه بلک اسکرین گرفتید از منوی شبیه‌ساز اورکلاک cpu رو بزارید رو 1x تا اوکی بشه
ممنون. نه یادم نمیاد تا حالا بلک اسکرین شده باشه جایی. پس باید کم حجم ترین فایل رو ران کنم تو بازی هایی که پس از اکسترکت تبدیل به چند تا فایل میشن، درسته؟

• Like
Reactions: GPSY
چرا از DuckStation استفاده نمیکنین؟
این بنده خدا عالی بود ولی عمرش رو کرده.

DuckStation همه جوره بهینه تره و به روزتر هم هست و امکانات بهتری هم داره.
جز اینکه سیستمتون قدیمی باشه و اون رو ساپورت نکنه که خب راه دیگه ای نیست.

من از داک استیشن استفاده میکنم ولی دیدم آخرین پست اونجا برا خیلی وقت پیشه سوالم رو اینجا پرسیدم.😅

• Like
Reactions: m.d.makan
ممنون. نه یادم نمیاد تا حالا بلک اسکرین شده باشه جایی. پس باید کم حجم ترین فایل رو ران کنم تو بازی هایی که پس از اکسترکت تبدیل به چند تا فایل میشن، درسته؟
بله همینطوره

مگه فرقی هم دارن قراره یه بازی 30 سال قبل رو اجرا کنه امکانات خاصی که نمیخواد فریم هم همون 30 فریمه یدونه کنترلر میزنی و بازی میکنی

• Like
بله همینطوره

مگه فرقی هم دارن قراره یه بازی 30 سال قبل رو اجرا کنه امکانات خاصی که نمیخواد فریم هم همون 30 فریمه یدونه کنترلر میزنی و بازی میکنی

نه عزیزم duckstation آپ اسکیل میکنه کیفیت بازی کاملا ارتقا پیدا میکنه

یه بار تست کنی دیگه سراغ شبیه ساز دیگه نمیری

نه عزیزم duckstation آپ اسکیل میکنه کیفیت بازی کاملا ارتقا پیدا میکنه

یه بار تست کنی دیگه سراغ شبیه ساز دیگه نمیری
البته epsxe هم آپسکیل میکنه با پلاگین pete
شخصا همیشه از epsxe استفاده میکنم قبلا یه بار داک‌استیشن رو امتحان کرده بودم چند سال پیش که بعد چند روز خود به خود کنترلر رو نمیشناخت یا بازی کرش میکرد ادا درمیاورد بعدش epsxe زدم تا امروز مشکلی نداشتم البته مانیتورم 1080p هست و گرافیک شطرنجی بازیا رو ترجیح میدم بیشتر حس واقعی اون دوران رو زنده میکنن برام
حرف شما رو هم قبول دارم داک استیشن امکانات بیشتری داره

• Like
Reactions: ravi and IMANOKA

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or