hancock shadow
کاربر سایت
دوستان منم ورژن 2 رو دانلود کردم اما هر کاری کردم نتونستم بازی کنم یکی کمک کنه تنظیماتشو درست کنم ممنون میشم
توی منو، یه قسمت برای تنظیم cpu هست، عدد رو بزار روی ۱ درست میشه.دوستان منم ورژن 2 رو دانلود کردم اما هر کاری کردم نتونستم بازی کنم یکی کمک کنه تنظیماتشو درست کنم ممنون میشم
کاملا عادی دوست عزیز پلی استیشن وان سیدی 700مگابایتی بود دیگه.بازی های PS1 که توی Viim's lair هست رو کدوم شبیه ساز اجرا میشه؟
چون حجمشون غیر عادی زیاده مثلا 400 مگ خیلیه برا بازی PS1
ePSXe عتیقه شده، Duckstation نصب کن خیلی بهتر اجرا میکنهآقا این شبیه ساز من مشکلش چیه بعضی بازیها صداشون رو خیلی بد پخش میکنه.
مثلا دینو کرایسیز ۱ یا رزیدنت اویل ۳ صدا بد پخش میشد تصویرم ایراد داشت.
ولی سایلنت هیل ۱ و گرن توریسمو ۲ رو برام خوب اجرا میکنه. کمک لطفا.
جدی؟ من خیلی بازیهای ps1 هستن که واقعا دوست دارم بازی کنم ولی این اذیت میکنه.ePSXe عتیقه شده، Duckstation نصب کن خیلی بهتر اجرا میکنه
آره عالیه، تاحالا هر بازی PS1 اجرا کردم کوچک ترین مشکلی نداشته (تازه با ستینگ دیفالتش) UI ـش خیلی خیلی از ePSXe بهترهجدی؟ من خیلی بازیهای ps1 هستن که واقعا دوست دارم بازی کنم ولی این اذیت میکنه.
این داک استیشن دیگه اذیت نداره؟
همینطوری سرچ کنم اسمشو یا لینک بهتری داری؟
ممنون لطف کردی. همینو دانلود کنم حله دیگه؟ پلاگین و اینطور چیزا لازم نداره دیگه؟آره عالیه، تاحالا هر بازی PS1 اجرا کردم کوچک ترین مشکلی نداشته (تازه با ستینگ دیفالتش) UI ـش خیلی خیلی از ePSXe بهتره
https://github.com/stenzek/duckstation/releases/download/latest/duckstation-windows-x64-release.zip
بیا اینم لینک مستقیم از GitHub برای ویندوز واسه اندروید هم داره و عالی بهینه کردن
اسمش هم سرچ کنی راحت میاره
خواهش میکنمممنون لطف کردی. همینو دانلود کنم حله دیگه؟ پلاگین و اینطور چیزا لازم نداره دیگه؟
دستت درد نکنه.خواهش میکنم
نه، فقط BIOS رو میخواد که حتما داری چون ePSXe هم میخواست، ولی بازم پیوست کردم
نه بهترین امولاتور برای PS2 همون PCSX2 ـه
روی کدوم شبیه ساز؟سلام
من رزیدنت اویل ۲ رو با لیان تا آخرش رفتم و سیو کردم که اسم سیو میشه سناریو کلیر. حالا که فایل دیسک کلیر رو اجرا میکنم میخوام لود سناریو کلیر رو بیارم هیچ فایل رو برای لود پیدا نمیکنه. کسی اطلاع داره چیکار باید بکنم؟ ممنون