ePSXe | PS1 Emulator

بله همینطوره

مگه فرقی هم دارن قراره یه بازی 30 سال قبل رو اجرا کنه امکانات خاصی که نمیخواد فریم هم همون 30 فریمه یدونه کنترلر میزنی و بازی میکنی
تفاوت داره خب.
مثل این میمونه که بگی من این مسیر رو هر روز با فلان ماشین میرم و از مناظر لذت میبرم.
اگه لامبورگینی رو هم مجانی بهم بدن اصلا علاقه ای بهش ندارم چون مناظر اطراف که فرقی نمیکنن!
کیفیت دوتا شبیه ساز و امکاناتی که در اختیارمون میزارن خب خیلی مهمه.
البته مانیتورم 1080p هست و گرافیک شطرنجی بازیا رو ترجیح میدم بیشتر حس واقعی اون دوران رو زنده میکنن برام
این رو با داک استیشن هم میتونی داشته باشی.
مثل فیلتر/شیدر مانیتورهای CRT یا TVهای قدیمی و...

تفاوت داره خب.
مثل این میمونه که بگی من این مسیر رو هر روز با فلان ماشین میرم و از مناظر لذت میبرم.
اگه لامبورگینی رو هم مجانی بهم بدن اصلا علاقه ای بهش ندارم چون مناظر اطراف که فرقی نمیکنن!
کیفیت دوتا شبیه ساز و امکاناتی که در اختیارمون میزارن خب خیلی مهمه.

این رو با داک استیشن هم میتونی داشته باشی.
مثل فیلتر/شیدر مانیتورهای CRT یا TVهای قدیمی و...
در کنار امکانات خوب داک استیشن که دوستان اشاره کردن سازگاری خوب و جالب این برنامه بر روی اندروئید رو هم باید در نظر گرفت و در کل داک استیشن خیلی مدرن تر میزنه و مرتب آپدیت میشه .

منم قبلا epsxe داشتم ولی یکی از دوستان بهم گفت داک استیشن بگیر گرفتم دیدم به نظرم کم درد سر تر بازی ها رو اجرا میکنه. یه آپشن هم داره نمیدونم پی اس ایکس هم داره یا نه که خیلی جالبه به نظرم، اون آپشن تو گرافیک که روشن میکنی توی تغییر زاویه دوربین دیگه پولیگان ها به صورت جدا از هم تکون نمیخورن. خیلی به نظرم قشنگ تر میکنه بازی ها رو. در کل خیلی خوبه که این شبیه ساز ها هستن و برای کسایی که نمیتونن بازی های اون نسل رو فراموش کنن چیز واقعا جذابی هستن.

• Like
Reactions: amin200200
منم بلاخره داک‌استیشن رو نصب کردم همه چی عالیه فقط یه مشکلی هست تو بازی alien همه چی خیلی تاریکه و عملا حتی نمیشه مسیر رو پیدا کرد
این برنامه تنظیماتی داره برای کنترل brightness؟یکم نورش رو زیاد کنم که حداقل چیزی دیده بشه

• Like
Reactions: Mohsen GT

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or