Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
این همه ریون کجا جمع کردی؟چجوری جمع کردی؟لول اپ خیلی زحمت داره

فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk
تو نت سرچ بزن يه bird هستش ماله فارمه هنوزم پچ نشده
يه تاليسمان و يه potion بخوري هر راند ٢٠ كا ريون ميده

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Syamak88088
خب منم میمیک تیر رو ساختم و فاز اول ملینیا رو بار دوم و توی کمتر از یه دقیقه زدیم :D (بعدش سریع مردم و نشد ببینم فاز دومش چیه :D)
بریم دوباره تست کنیم:> >:)

• Like
Reactions: NHM
خب منم میمیک تیر رو ساختم و فاز اول ملینیا رو بار دوم و توی کمتر از یه دقیقه زدیم :D (بعدش سریع مردم و نشد ببینم فاز دومش چیه :D)
بریم دوباره تست کنیم:> >:)
اون باسو خیلی مولتی رفتم کمک کردم اگه اولین بارشون باشه 90 درصد اول فاز 2 میمیرن :)) ابهتش میگیرتشون نمیدونن چی کار کنن :D ولی باسش خوراکه سیکروعه

• Smile
  • Like
Reactions: NHM and ce7en44
دوستان يه توضيحاتي راجب فارم بدم
بريد توي نت سرچ كنيد فارم bird بهترين لوكيشن هستش
يك تاليسمانِ بوست رون هستش اون و بزاريد
يك potion هم هستش كه ميتونيد طريقه ساختشو بخريد و بسازيدش
اون بسازيد و بخوريد
بعد شروع كنيد فارم كردن
تو اون لوكيشن با اين كار هايي كه گفتم بكنيد ساعتي ٤ مليون رون ميده

آخرین ویرایش:
من توی پلیترو اولم چندبار بیلدمو عوض کردم ، گفتم بیام اینجا نظرمو بگم شاید به دردتون خورد.
اولین بیلدی که رسیدم به لول 60 رفتم این بود ، @voldmort @Kourosh معرفیش کردن توی تاپیک (دمتون گرم) ، من همون ثانیه اول عاشقش شدم :D لول آپش کردم تا رنک 6 ، هر چیم پونیت دارین بدین به اینت و فیت ، حالا بستگی داره ، اگر می خواین جادو هم با سیلتون بزنین بیشتر برین سمت فیت اگر نه می خواین همراه استف ببرین ، برین سمت اینت.میمیکم یه چیزه تانکی بذارین ، میمیک رو اول فایت بیارین تانک بشه خودتون از دور لیزر بیمشو بزنین ، اگرم آمد نزدیک فایرشو بزنین.در کل بیلد خوبی بود ، اکثر باسا پاره میشدن و توی ترای اول میمیردن :D ولی یک سری باسا خیلی سخت بودن باهاش مثل Black Knife Assassin ها که داغونت میکردن ! یعنی باس های خیلی سریع اذیت میشین باهاش ولی بقیه رو کره میزنین ! البته توی آپدیت 1.03 به شدت لیزربیمشو و کمی هم فایرشو نرف کردن ، ولی بازم به نظر جوابه.

بیلد بعدی که رفتم لول های 100 بودم ، دیدم باس ها و کلا ترش ماب ها خیلی دارن سریع میشن بیلد قبلی داره یکمی اذیت میکنه بعضی جاها ، این رفتم
پوینت بدین به دکس و اینت ، بیشتر بدین به دکس که سرعت ضربه دستتون بیشتر بشه ، دیگه مثل بیلد قبلی نیست و باید حتما به ویگور و ایندورنس هم پوینت بدین ، از دور اسپشیال اتک بدین اکثر با لایت دمیجتون چون محیط زیادی رو پوشش میده (AOE بالایی داره) برای موب ها ، اگر خواستین اسپشیال اتک هوی بزنین میشه ولی محیط کمتری رو میگیره (AOE نیست تقریبا) برای باسا خوبه و یک خط صاف میره ولی رنج و دمیجش بیشتره ! اینم توی 1.03 نرف شد ولی فقط Poise DMG که میداد ، اوایل اکثر باسا با دوتا اسپشیال هویش استانلاک میشدن ، ولی الان بعد نرف باید سه تا بزنین تا استانلاک بشن.

کم کم که جلوتر رفتم ، دلم تنوع خواست اینو رفتم

گفتم باید یک بیلد استرنج هم برم ، نمیشه که :D هرچند این بیلدم باز از دور ضربه میزنین ، چون اسپشیال اتکش یک ویوی طرف دشمنا ول میده که رنج بالایی داره و دمیج خوبی هم میده ، هر چی پونیت دارین چون که لول 10 اسکیلش S میشه فقط و فقط بدین به استرنج ، ولی ایندورنس و ویگور هم باز در کنارش می خواین ، سعی کنین کلا هر چی میزنین از دور باشه ، چون از نزدیک هم ویپن ریچ پایینی دارین هم اتک اسپید پایین ! کلا توی الدن رینگ مثل بقیه سولزها نمیشه راحت سلاح هوی رفت به خاطر اینکه اکثر انمی ها سریع هستن و مثل قدیم نیست.نسبت به دوتا بیلد قبلی و نسبت به بیلد بعدی که میگم ، از همه ضعیفتر این بود ولی خوب به نظرم از همه هم باحال تر بود :D

وقتی رسیدم به Maliketh, The Black Blade دیدم واقعا و واقعا نمیشه با بیلد بالایی زدش ! هرچند بیشتر از 3-4 بار ترای ندادم (شاید بیشتر ترای میدادم میشد) ولی قشنگ هس بالکی بودن و کند بودن زیاد از حد بیلد بالایی خودشو نشون داد در نتیجه بیلد پایینی رو ساختم و تا آخر بازی با همین رفتم

اولی که Hand of Malenia هست که از دید خیلی ها بهترین کاتانا بازی هست ، دومی هم Nagakiba هست که کاتانا معمولی که همون اول بازی میگیرین ! روی اولی خود به خود بلاد لاس هست و روی دومی هم پویزن گذاشتم ، وقتی که به باسا یا موبای جون بالا 3-4 تا هیت بدین ، هم بلاد لاس پر میشه یه دمیج زیاد میخورن هم پویزن استک میشه و دمیج پر سکند میخورن :D خلاصه خیلی بیلد مریضی میشه ، باسارو خیلی راحت میزنن باهاش ، اکثر با این بیلد هیچ اشی هم سامون نمیکردم چون اصلا لازم نبود ! برای ترش موبام که از اسپشیال اتک کاتانا اولی استفاده می کنید و همینطوری هم که دارین هیت میزنین حتی اگر هیت بخورین به خاطر تالیسمان سفیده جونتون پر میشه.بیلدشم پونیتارو بدین به همین چیزی که توی عکس هست چون باسه همین بیلد رفتم.

توی تمام این چهارتا بیلد Mind مورد نظرتون رو حتما برای آوردن اشی که مد نظرتون هست و اسپل هایی که میخواین بزنین ، برسونین ، بعد بقیه پوینت هارو بدین به چیزایی که میخواین.سعی کردم ست ها و تالسیمان هایی که استفاده میکردم با توجه به چیزی که یادمه بذارم.

به ترتیب بخوام بگم ، به نظرم بیلد چهارمی از همه قوی تر بود ، بعد بیلد دومی خیلی خوب بود ، بعد بیلد اولی (اگر نرف نمیشد جایه بیلد دومی میذاشتمش) ، بیلد سومی از همه ضعیفتره ولی خوب خیلیم فانه :D

دوستان با بيلد مورد علاقتون بازيو تموم كنيد تمام اسلحه هارو برداريد بعد ميتونيد استت يا همون آتريبيوت هاتون و ريست كنيد و يه بيلد ديگه بسازيد از اون اسلحه ها استفاده كنيد و بريد تو پي وي پي

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Natural Killer
ممنون
بیلد dex/arc هم بگو .
بهترین ویپن پیور دکس و دکس آرک چیه؟
اكثر كاتانا ها براي پيور دكس خوبه اما كلي بخوام بگم بستگي به سبك بازيت داره ولي
١.hand of malenia
٢.nagakiba
3.scavenger curved sword
4.moonlight
5.uchigutana
خب يه توضيحاتي بدم

بهترين اسلحه براي pvp شماره سه هست كه ميتونيد ٢ تا ازش برداريد دست چپ و راست
سرعت اتك بسيار بالايي داره اگه آپ كنيد دميج واقعا خوبي ميده

شماره ٤ هم خوبه اما واسه پيور دكس نيست
يك سري از استت هاي ديگه هم بايد آپ كنيد تا بتونيد استفاده كنيد
من خودم مونلايتو پيشنهاد نميدم به جاش شماره يك و پيشنهاد ميدن
اما اونايي كه عاشق اتك هاي خوشگل و پر دميج مثل خودم هستند حتما شماره ١ و بردارند 😍😍😍
مكث كنيدش ، دكس هم ببريد رو ٨٠
با اولين weapon art كه استفاده كنيد هر باسي ميميره ديگه چه برسه به pvp 😂
خب اينم از اين
يه جمع بندي واسه دوست داران دكس بكنم
ببينيند دكس ماله پي وي پيه ، سرعت و دميج بالا خصوصيت هاشه
بهترين اسلحه ها واسه پي وي پي (از نظر تجربه شخصي) اول شماره سه هستش كه بايد دو تا برداريد دست چپ و راست و روي اون ها از ash of war استفاده كنيد
بعد از اون شماره يك هستش
و در آخر هم شماره ٢ و ٤
براي پيور دكس هم حتما اينجوري بزنيد وگر نه به مشكل ميخوريد
Vigor 60
Dex 80
Endure 30
Mind 20
Str 18
باز هم اگه راجب بيلد دكس سوال داشتيد بنده در خدمتم
فقط Dex متاسفانه مجيك و هنوز كامل تست نكردم
اميدوارم مفيد باشه ♥️

دوستان با بيلد مورد علاقتون بازيو تموم كنيد تمام اسلحه هارو برداريد بعد ميتونيد استت يا همون آتريبيوت هاتون و ريست كنيد و يه بيلد ديگه بسازيد از اون اسلحه ها استفاده كنيد و بريد تو پي وي پي
دقیقا من بیلد کوالیتی str میرم، الان لول 210 هستم و یه تانکی برا خودم ساختم که نگو، str, vigor, end رو لول آپ کردم، الان یه سپر فوق سنگین هم دارم،
وزن کلی که دارم متوسطه، و راحت رول میزنم
سپر رو که میگیرم عین تانک هرچی میزنن بهم، فقط میخندم، دو تا سلاح سنگین و سبک رو لول max کردم و بسته به شرایط و دشمنا سوییچ میکنم بینشون،
الان دقیقا شده همون کاراکتری که میخوام، یه تانک سرعتی، شب برسم عکس میزارم،

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

خب من یه هفته ای از اتمام بازیم میگذره و کمی هیجاناتم فروکش کرده میخوام با دید منصفانه تری به الدن رینگ نگاه کنم.

۱. بازی قطعا سرگرم کننده هست. برای هرکی که حوصله کنه و قدم به قدم رو شخم بزنه کلی اتفاقات ریز و درشت داره که درگیر کنه. وقتی وارد بازی میشین میتونین به هر سمتی خواستین برید، دیگه کمتر با عبارت هایی مثل (opens from other side) مواجه میشید. اسبی در اختیار دارین که از روی اکثر موانع میپره، سریع هست و با چهارپا میتونید فرار کنید از مهلکه. این رو ازین بابت گفتم که سوای داستان اصلی بازی، دنیای پویا و زنده ای رو شاهدین که بخش عمده ای از ماجراجویی هاش در گوشه و کنارها و محیط های باز میتونه دنبال شه. در دل این دنیای بزرگ بازی، لوکیشن های مشخص و بسته تری رو شاهدیم که خط داستانی اونجا به پیش میره. توصیفش مثل رابطه ی زمین و خورشیده که محیط های بسته تر که برای داستان طراحی شدن رو میشه چپوند تو دنیای وسیعتری که برای لول آپ و گشت و گذار طراحی شدن.

۲. تنوع محیطی بازی بیداد میکنه. جنگل های انبوه، روز شب، باد، باران، مه، برف، آتیش و.. . معماری های بسیار زیبا و جزئیات خیلی زیاد محیط های سربسته. چرخه روز و شب بسیار طبیعی تر پیش میره. حتی بنظرم از red dead 2 هم منطقی تر هست چرخش شبانه روز در بازی.

۳. داستان بازی رو الان وقتی بهش نگاه میکنم، در قیاس با سری سولز، بنظرم شفافیت بیشتر و ابهامات کمتری رو شاهدیم. روابط رو بتونین پیدا کنین بین شخصیت ها، بیشتر معماها حل میشه. چیزایی که از دست بره هم جوری نیس که سختی زیادی در پیدا کردن جای درستش در پازل داستانی داشته باشید. کانسپت مشخص هست والبته تکراری (برقراری نظم در دنیایی پر آشوب) و تنها چیزی که باقی میمونه پیدا کردن دلایل آشوب و راه های برقراری نظم هست. در قیاس با سری دارک سولز، نمره کمتری به الدن رینگ میدم. در داستان سری سولز بخصوص نسخه اول و سوم شاهد نکات ریز و درشت بسیار بیشتری بودیم و البته این رو هم نمیشه نادیده گرفت که دنیای الدن رینگ بنظر میرسه هنوز داستان برای گفتن داشته باشه. دنیای این بازی پتانسیل زیادی برای DLC های متعدد داره. افزون اینکه سری سولز داستانش رو در سه نسخه تعریف کرد و الدن رینگ یک تنه در حال داستان سرایی هست و این باعث میشه نمره ای که در مقایسه با سولز کم کردم ازش رو مجدد برگردونم بهش.

یک مسئله که بشخصه اذیتم میکنه، کمبود شخصیت های بیاد موندنی در الدن رینگ هست.

از NPCهایی که کاری بهمون ندارن تا باس فایت نهایی، پلات بازی به نحوی چیده میشه که عمق روابطی که در دارک سولز داشتیم رو با شخصیت های این نسخه شاهد نیستیم یا حداقل من چنین ایمپرشنی نگرفتم از کارکترها. من هنوز نحوه شروع مبارزه با Abyss Watchers، Lorian & Lothric و Smough & Ornstein و Artorias وNameless King و.... رو یادم میاد موهای تنم سیخ میشه. میبینین؟ هرچی به دارک سولز فکر میکنم، شخصیت های بیادموندنی بیشتری سرازیر میشن تو ذهنم ولی در NG+ الدن رینگ کار به جایی رسید که اسکیپ میکردم اینتروی مبارزه با بعضی باس ها رو. کاش دانجن های کمتر و با کیفیت تری میداشت.

مورد دیگه اینکه خیلی باس و مینی باس تکراری شاهدیم. دوبار با Moghwyn، دوبار با Ancestral و چندبار با Wyvern چندبار با Crystalines و همینطور چند باس دیگه.. حتی سه باس فایت نهایی منجر به پایان بازی برای من اونقدر Such a Wow نبودن علی الخصوص باس آخر که نه از بعد طراحی و نه از بعد پلات اثر آنچنان زیادی روم نداشت. یه جورایی وسعت بازی، بنظر میاره که یه جاهایی دیگه خسته شدن طراحان باس ها و با یک کپی پیست ساده سر و ته رو هم آوردن. در کل از بعد داستان الان که به بازی نکاه میکنم، نمیتونم مجاب شم که ارضاکننده بوده برام ولی با این وجود، بهش کمتر از ۹ از ۱۰ نمیدم در این بخش.
بعد از تکمیل مپ بازی، از دور که نگاه میکردم در تمام جهات جغرافیایی Grase Site ریخته بود. یه سری نکات دیگر هم بود که دیگه حوصله نوشتن و خوندن نیس :D

با تمام این نکات، همچنان معتقدم نمره کاملا درستی در متا برای بازی شاهدیم و خداروشکر که شرایط تجربه ی دستپخت جدید میازاکی دوست داشتنی بار دیگر برام در این دنیای آشفته ی امروز فراهم شد.. ۹.۵ از ۱۰.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or