من توی پلیترو اولم چندبار بیلدمو عوض کردم ، گفتم بیام اینجا نظرمو بگم شاید به دردتون خورد.
اولین بیلدی که رسیدم به لول 60 رفتم این بود ،
@voldmort @Kourosh معرفیش کردن توی تاپیک (دمتون گرم) ، من همون ثانیه اول عاشقش شدم
لول آپش کردم تا رنک 6 ، هر چیم پونیت دارین بدین به اینت و فیت ، حالا بستگی داره ، اگر می خواین جادو هم با سیلتون بزنین بیشتر برین سمت فیت اگر نه می خواین همراه استف ببرین ، برین سمت اینت.میمیکم یه چیزه تانکی بذارین ، میمیک رو اول فایت بیارین تانک بشه خودتون از دور لیزر بیمشو بزنین ، اگرم آمد نزدیک فایرشو بزنین.در کل بیلد خوبی بود ، اکثر باسا پاره میشدن و توی ترای اول میمیردن
ولی یک سری باسا خیلی سخت بودن باهاش مثل
Black Knife Assassin ها که داغونت میکردن ! یعنی باس های خیلی سریع اذیت میشین باهاش ولی بقیه رو کره میزنین ! البته توی آپدیت 1.03 به شدت لیزربیمشو و کمی هم فایرشو نرف کردن ، ولی بازم به نظر جوابه.
بیلد بعدی که رفتم لول های 100 بودم ، دیدم باس ها و کلا ترش ماب ها خیلی دارن سریع میشن بیلد قبلی داره یکمی اذیت میکنه بعضی جاها ، این رفتم
پوینت بدین به دکس و اینت ، بیشتر بدین به دکس که سرعت ضربه دستتون بیشتر بشه ، دیگه مثل بیلد قبلی نیست و باید حتما به ویگور و ایندورنس هم پوینت بدین ، از دور اسپشیال اتک بدین اکثر با لایت دمیجتون چون محیط زیادی رو پوشش میده (AOE بالایی داره) برای موب ها ، اگر خواستین اسپشیال اتک هوی بزنین میشه ولی محیط کمتری رو میگیره (AOE نیست تقریبا) برای باسا خوبه و یک خط صاف میره ولی رنج و دمیجش بیشتره ! اینم توی 1.03 نرف شد ولی فقط Poise DMG که میداد ، اوایل اکثر باسا با دوتا اسپشیال هویش استانلاک میشدن ، ولی الان بعد نرف باید سه تا بزنین تا استانلاک بشن.
کم کم که جلوتر رفتم ، دلم تنوع خواست اینو رفتم
گفتم باید یک بیلد استرنج هم برم ، نمیشه که
هرچند این بیلدم باز از دور ضربه میزنین ، چون اسپشیال اتکش یک ویوی طرف دشمنا ول میده که رنج بالایی داره و دمیج خوبی هم میده ، هر چی پونیت دارین چون که لول 10 اسکیلش S میشه فقط و فقط بدین به استرنج ، ولی ایندورنس و ویگور هم باز در کنارش می خواین ، سعی کنین کلا هر چی میزنین از دور باشه ، چون از نزدیک هم ویپن ریچ پایینی دارین هم اتک اسپید پایین ! کلا توی الدن رینگ مثل بقیه سولزها نمیشه راحت سلاح هوی رفت به خاطر اینکه اکثر انمی ها سریع هستن و مثل قدیم نیست.نسبت به دوتا بیلد قبلی و نسبت به بیلد بعدی که میگم ، از همه ضعیفتر این بود ولی خوب به نظرم از همه هم باحال تر بود
وقتی رسیدم به
Maliketh, The Black Blade دیدم واقعا و واقعا نمیشه با بیلد بالایی زدش ! هرچند بیشتر از 3-4 بار ترای ندادم (شاید بیشتر ترای میدادم میشد) ولی قشنگ هس بالکی بودن و کند بودن زیاد از حد بیلد بالایی خودشو نشون داد در نتیجه بیلد پایینی رو ساختم و تا آخر بازی با همین رفتم
اولی که
Hand of Malenia هست که از دید خیلی ها بهترین کاتانا بازی هست ، دومی هم Nagakiba هست که کاتانا معمولی که همون اول بازی میگیرین ! روی اولی خود به خود بلاد لاس هست و روی دومی هم پویزن گذاشتم ، وقتی که به باسا یا موبای جون بالا 3-4 تا هیت بدین ، هم بلاد لاس پر میشه یه دمیج زیاد میخورن هم پویزن استک میشه و دمیج پر سکند میخورن
خلاصه خیلی بیلد مریضی میشه ، باسارو خیلی راحت میزنن باهاش ، اکثر با این بیلد هیچ اشی هم سامون نمیکردم چون اصلا لازم نبود ! برای ترش موبام که از اسپشیال اتک کاتانا اولی استفاده می کنید و همینطوری هم که دارین هیت میزنین حتی اگر هیت بخورین به خاطر تالیسمان سفیده جونتون پر میشه.بیلدشم پونیتارو بدین به همین چیزی که توی عکس هست چون باسه همین بیلد رفتم.
توی تمام این چهارتا بیلد Mind مورد نظرتون رو حتما برای آوردن اشی که مد نظرتون هست و اسپل هایی که میخواین بزنین ، برسونین ، بعد بقیه پوینت هارو بدین به چیزایی که میخواین.سعی کردم ست ها و تالسیمان هایی که استفاده میکردم با توجه به چیزی که یادمه بذارم.
به ترتیب بخوام بگم ، به نظرم بیلد چهارمی از همه قوی تر بود ، بعد بیلد دومی خیلی خوب بود ، بعد بیلد اولی (اگر نرف نمیشد جایه بیلد دومی میذاشتمش) ، بیلد سومی از همه ضعیفتره ولی خوب خیلیم فانه