Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
110 مگ آپدبت
  • Fixed a bug that sometime prevented players from advancing NPC Nepheli Loux’s questline
  • Fixed a bug that causes the playable character to die when trying to descend from a spot near Bestial Sanctum
  • Fixed a bug that prevented Ash of War, Endure from taking effect
  • Fixed a bug in multiplayer that allowed players to teleport others to incorrect map coordinates

• Like
Reactions: DoReMi
دوستان این باس ارباب خون یا lord of blood را چه طور میشه زد عجب سگی هست من تا اخرش یعتی 3 تا ضربه کار داره بزنمش میرم ولی دیگه زمین و زمان رو خراب میکنه و کف زمین کلا اتش و خون میباره و کلا دیگه چیزی معلوم نیست و شکست میخورم راه اسونی داره زدنش خسته شدم

• Like
Reactions: DoReMi
دوستان این باس ارباب خون یا lord of blood را چه طور میشه زد عجب سگی هست من تا اخرش یعتی 3 تا ضربه کار داره بزنمش میرم ولی دیگه زمین و زمان رو خراب میکنه و کف زمین کلا اتش و خون میباره و کلا دیگه چیزی معلوم نیست و شکست میخورم راه اسونی داره زدنش خسته شدم

تو زیرزمین Lyendel، اونجا که به دخمه ی Dung Eater راه داشت و همون منطقه که موجودات خرچنگ مانند هستن کنار سوراخی که ازش باید رفت داخل Moghwyn Shackle رو زمین افتاده.

اون رو انتخاب کن بیار تو وسایلت. سه بار قبل از ورود به در مه آلود که به باس فایت منتهی میشه ازون وسیله استفاده کن و Moghwyn تا انتها خشکش میزنه و هیچ حرکتی نمیکنه

تو زیرزمین Lyendel، اونجا که به دخمه ی Dung Eater راه داشت و همون منطقه که موجودات خرچنگ مانند هستن کنار سوراخی که ازش باید رفت داخل Moghwyn Shackle رو زمین افتاده.

اون رو انتخاب کن بیار تو وسایلت. سه بار قبل از ورود به در مه آلود که به باس فایت منتهی میشه ازون وسیله استفاده کن و Moghwyn تا انتها خشکش میزنه و هیچ حرکتی نمیکنه
یه باس شبیه همین ارباب خون تو انتهای یه زیر زمین تو پایتخت شکست دادم و یه چیزی به من داد که اون را قبل ورود به مبارزه با باس خون سه بار به زمین میزنم ولی باس تا یه حدی میزاره بهش ضربه بزنی و جانش تا نصف میشه دوباره راه میافته و باز سگ میشه نمیشه شکستش داد یا اون چیزی که شما میگی یه چیزه دیگه هست یا همینی که من دارم هستش بعد اون جوری که باس رو بزنی حال نمیده باید باهاش مبارزه کنی و شکستش بدی بهت بچسبه بعد از این باس سخت تر هم داریم تو بازی اخه اون سپر قوی هم جلوی فاز دوم این باس تو یه ضربش کم میاره و نمیشه بلاک کرد سپری که دارم هیچ جوری نمیتونی بهم ضربه بزنی امتحان کردم ولی جلوی ضربه این باس کم میاره به خاطر این که کف زمین اتشی میشه

برای بیلد pure dex چجوری لول آپ کنم اولویت با کدوم اتریبیوت هاست بعد از دکست؟
vigor فقط :-" تا ۴۵-۵۰ خوبه، البته میگن سافت کپش لول ۶۰ هست ولی همون ۴۵ برای باس های اخر بازی کافیه.
endurance هم ۲۰-۲۵ و بستگی داره یه زره یا لباسی بخواید، برای زره سنگین بالاتر باید بره.

strength هم تا ۲۰ برای یه سری از سلاح ها.

خود دکس هم سافت کپش بالاست و تا ۷۵ که من خودم تست کردم همچنان دمج رو نسبتا خوب میبرد بالا.

بعدا من خودم رفتم سراغ بیلد dex/arc...

• Like
Reactions: mostafawarcraf
vigor فقط :-" تا ۴۵-۵۰ خوبه، البته میگن سافت کپش لول ۶۰ هست ولی همون ۴۵ برای باس های اخر بازی کافیه.
endurance هم ۲۰-۲۵ و بستگی داره یه زره یا لباسی بخواید، برای زره سنگین بالاتر باید بره.

strength هم تا ۲۰ برای یه سری از سلاح ها.

خود دکس هم سافت کپش بالاست و تا ۷۵ که من خودم تست کردم همچنان دمج رو نسبتا خوب میبرد بالا.

بعدا من خودم رفتم سراغ بیلد dex/arc...
ممنون
بیلد dex/arc هم بگو .
بهترین ویپن پیور دکس و دکس آرک چیه؟

برای بیلد pure dex چجوری لول آپ کنم اولویت با کدوم اتریبیوت هاست بعد از دکست؟
Vigor 60
Dex 80
Mind 20
Endure 30
اين بيلد منه كه pure dex هستش
توي بازي كه كلا باس ها ٢،٣ ضربه ميميرن البته شمشيرم و لول آپ كردم
توي pvp هم هر ١٠ تا شايد يكي ببازم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or