Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
البته اگه با کمک آپگرید و اشز آو وار اسکیلینگ سلاح تو یه استت به S برسه تا لول آخر استت ینی ۹۹ همچنان خوب به دمیج سلاح اضافه می‌کنه.
دقیقا، من سلاحی دارم که attribute str S داره ولان srt رو 92 کردم و با هر بار لول آپ 2 یا 3 تا به دمیج اضافه میکنه،
الان رسیدم منطقه برفی و لول 193 هستم

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

Vigor 60
Dex 80
Mind 20
Endure 30
اين بيلد منه كه pure dex هستش
توي بازي كه كلا باس ها ٢،٣ ضربه ميميرن البته شمشيرم و لول آپ كردم
توي pvp هم هر ١٠ تا شايد يكي ببازم
این همه ریون کجا جمع کردی؟چجوری جمع کردی؟لول اپ خیلی زحمت داره

فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk

View attachment 250018

بلاخره تمام شد ! عالی بود عالییییییییییییی !
فعلا از خستگی بازی دارم میمیرم برم یکم بخوابم تا بعد بیام بیشتر بگم.
با یک دور پلات کردی؟
تروفی هاش سخت هستن؟من تروفی ها رو نیگا نکردم
بعد از پایان بازی میشه تروفی ها که نگرفتیم رو گرفت؟

ممنون
بیلد dex/arc هم بگو .
بهترین ویپن پیور دکس و دکس آرک چیه؟
والا من فقط از کاتانا ها استفاده کردم بیشتر :-" برای pure dex 2 تا کاتانای uchigatana و nagakiba رو استفاده میکردم.
برای dex/arc هم حضرت rivers of blood :-" (خیلی قویه این لعنتی و احتمالا توی اپدیت های اینده دمجش رو کم کنن)

برای بیلد هم دوباره vigor تا 45-50، ولی این دفعه dex و arc رو به یه اندازه بالا ببر. (مثلا 50 dex و 50 arc ) stamina
stamina هم من خودم با 20 راضیم و strength هم زیاد لازم نیست.
+
این البته برای لول تا 150-160 هست که به نظر میرسه لول مناسبی هم برای باس ها و دشمن های اخر بازی باشه، و هم برای انلاین که بازیکن زیاد پیدا بشه.

• Like
Reactions: mostafawarcraf
با یک دور پلات کردی؟
تروفی هاش سخت هستن؟من تروفی ها رو نیگا نکردم
بعد از پایان بازی میشه تروفی ها که نگرفتیم رو گرفت؟

آره با یک دور پلات کردم ، بدون اسپویل بخوام بگم و راهنماییتون کنم ، اکثر اچیومنت ها کشتن باسهاست ، یک سری هم توی راه بازی همینطوری داستان رو پیش میبری میگیرین.فقط چندتا تا اچیومنت هست به نظرم که یکم باید به فکرشون باشی.
یکی پایان های مختلف هست ، که خوب می تونین سیو رو بک آپ بگیرین پایان های مختلف رو برین ، که 3 تا اچیومنت برای پایان بازی هست.پیش نیازشو داشته باشین میتونین پایان های مختلف رو برین.
یکی هم این 3 تا اچیومنتی هست که باید اینارو کامل پیدا کنین آیتمن (سلاح های لجنداری ، جادوهای لجنداری و تالیسمان های لجنداری) که اگر آدمی هستین که مپ رو کاملا میگردین و کوئست هارو میزنین مشکلی پیش نمیاد براتون.من اولی و سومی رو خودم کامل کردم ولی وسطی رو مجبور شدم بپرسم.
1648141682684.png

دوتا سلاح و یک باس هم missable هستند.

در کل توضیح بدون اسپویلش همین میشه ، فقط تا می تونین بگردین :D تا می تونین باس بکشین :D و تا می تونین بقیه NPC های اصلی رو نکشین و کوئستاشونو برین :D اگر توضیح بیشتر خواستین بگین توی تگ اسپویلر خدمتتون بگم.

View attachment 250018

بلاخره تمام شد ! عالی بود عالییییییییییییی !
فعلا از خستگی بازی دارم میمیرم برم یکم بخوابم تا بعد بیام بیشتر بگم.
اقا همچین گفتی بالاخره تمام شد انگار منتظر بودی فقط تمام بشه یعنی خسته شده بودی ازش به نظر من یه همچین بازی اصلا نباید منتظر تمام شدنش باشی باید خودش تمام بشه هر وقت شد این بازی دیگه سالها مشابهش نمیاد من که هر چی به پایانش نزدیک تر میشم بیشتر ناراحت میشم حیف

بازی های سولز میازاکی رو به حز دو شماره اول DARK SOULSبقیه رو بازی کردم ولی فقط دیمون سولز رو اون هم بعد از 90ساعت طبق تروفی های کنسول تمام کنم

سکیرو رو تا باس اخر بردم دیگه نشد بزنمش 😂
بلاد بورن رو تا باس ۲ بردم اونم نشد
دارک سولز ۳ هم تا نصفه ها بردم دیگه کشش نداشتم برا باس

الان شما نظرتون چیه این بازی رو بخرم ؟ 😂

آقا من هنوز رو پچ 1.02 ـم :D الان خوبیاش بیشتر بوده این آپدیتا یا بدیاش؟ این نرف میمیک تیر خیلی شدید بوده یا مهم نیست زیاد؟ آپدیت کنم؟
رو پی سی استاترا فرقی کرده؟

• Like
Reactions: NHM
آقا من هنوز رو پچ 1.02 ـم :D الان خوبیاش بیشتر بوده این آپدیتا یا بدیاش؟ این نرف میمیک تیر خیلی شدید بوده یا مهم نیست زیاد؟ آپدیت کنم؟
نکات مهمی که شنیدم اینا بود

Mimic Tear انگار نرف شده(دمیجش کم شده، من هنوز نگرفتمش نمیدونم قدیم چطور بوده ولی ویدیو های جدیدش رو دیدم همچنان عالیه :D خدا میدونه قدیم چی بوده)، Rivers of Blood هم باگ داشته با استت هات Scale نمیشده فیکس کردن، الان OP ـه :D

یک مشت چرت و پرت بالانس دیگه هم بوده که نخوندم :>

و از اینا مهم تر جای NPC هارو میتونی تو 1.03 تو مپ ببینی :D :D :D

استاتر همچنان پابرجاست

بنظرم آپدیت کن بره :D سر همون NPC ها میارزه، فقط حتما از سیوت یه بکاپ بگیر داستان نشه

بازی های سولز میازاکی رو به حز دو شماره اول DARK SOULSبقیه رو بازی کردم ولی فقط دیمون سولز رو اون هم بعد از 90ساعت طبق تروفی های کنسول تمام کنم

سکیرو رو تا باس اخر بردم دیگه نشد بزنمش 😂
بلاد بورن رو تا باس ۲ بردم اونم نشد
دارک سولز ۳ هم تا نصفه ها بردم دیگه کشش نداشتم برا باس

الان شما نظرتون چیه این بازی رو بخرم ؟ 😂
از همه بازی های قبلیشون آسون تره مخصوصا اگه تو بازی خوب بگردی و آیتم های لجندری رو پیدا کنی و بیلد خوب بسازی که آب خوردن میشه. البته چند تا باس فرعی خیلی سخت هم داره که اونا هم حرکاتشون رو یاد بگیری میشه زد اگه نشد هم نهایتش شانسی میزنی! :D
والا من تو NG+ با همین میمیک و sword night flame و comet azur گادریک رو زیر ۱ دقیقه زدم اکثر کارارو هم میمیکه کرد :)) البته همشون +۱۰ هستن و int ۷۰ دارم. زیاد نرف نشدن انگار

• Like
Reactions: majidred2011

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or