Ed Boon و نمایان شدن بازی Mortal Kombat X

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
74577639315746227833.jpg

درود.

سری محبوب مورتال کامبت از قرار معلوم تا چندی دیگر به صورت رسمی معرفی خواهد شد. آقای Ed Boon سازنده بازی در صفحه Twitter خود عکسی از یک ماشین قرا داد که مدلش MKX است ( Mortal Kombat X ) همانطور که در تصویر بالا شاهد هستید Boon در بالای این تصویر نوشته است:

"همممم...در تعجبم بدونم این X مخفف چه چیزی می‌تونه باشه؟"

بی‌شک وی چراغ سبز سری جدید بازی یعنی MKX را با این تصویر نشان داد.

من فن MK هستم ولی این حرف خدایی خیلی مسخرس ! :) اونم تو بالانس بودن...
SF Blaze Blue خیلی تو این زمینه سر ترن

--------
خواهشا فن کور نباشید الکی هم خراب نکنید بازی رو...

Seconded!

از نظرم MK9 یا MK 2011 عالی بود اما مشکلاتی مثل بالانس نبودن فایتر ها در بازی وجود داشت که در بازی های Fighting خیلی بالانس یودن فایتر ها یا کرکتر ها مهم هست و نکته منفی به حساب میاد, ویژگی های عالی بازی راضی کردن فن بیس قدیم که خواهان 2D بودن بازی بودند و باز سازی یا ساخت Battle Arena از سه شماره اول و Fatality و Stage Fatality ها و کمبو ها و ترکیب پاور فایتر ها با کمبو ها بود . Costume بعضی کرکتر ها الهام گرفته از سه نسخه اول بودن که برای من لذت بخش بود و در کل به اصالت MK وفادار بود .

Street Fighter جدا از اینکه حرف اول رو در مسابقات Fighting و بازی های Fighting میزنه , سیستم مبارزات بازی و بالانس بودن فایتر ها سخت و عالی هست . امیدوارم MK بعدی تحولی در این زمینه صورت بده .

به شدت منتظر MK جدید هستیم .

Again Seconded !

نوشته X منظورش شماره 10 نیست که . منظورش Cross over ـه . یعنی مثل Street Fighter X Tekken .
اگه MK X Street Fighter باشه که یعنی Megaton :دی قبلا هم Ed Boon گفته بوده بدش نمیاد از اینکار . خیلی دوست دارم با Ryu سر و صورت Scorpion رو بیارم پایین :دی . کتک خوردن Raiden توسط MR Bison هم حال میده :دی
شایدم منظورش از x اولین حرف اسم کامل بازی باشه.
RYU تا بخاد برسه به سلطان اسکورپیون کارش تموم شده و صفحه هم سیاه شده :d

قسمت آبی رنگ = جوک قرن !

نه که بازی استاندارد و حرفه ای هست و دوستان نمیتونن مثل مورتال کمبت اسکورپیون :x بگیرن و با سه کلید از این ور غیب شن از اون ور بیان همینجوری تا آخر مبارزه حریف رو آب خوردن پودر کنن . استریت فایتر و blaze blue و king of fighters و امثالهم میشن سوسول بازی. :bighug:

کسی با MK پدر کشتگی نداره , ولی اینکه بعضی میان میگن پدر سبک مبارزه ای !!!!!!!!! :-o بالانس ترین و استاندارد ترین !!! محبوب ترین و حرفه ای ترین . این هست که صدای ما رو در آورده.
اها پس احتمالن شما خبر نداری که میشه از گارد استفاده کرد و طرفو خلاص کرد!
خاهشن میخاین ایراد بگیرین یه چیز منطقی بگین.

حرف منم همینه دیگه که مورتال اصلا بازی استاندارد و حرفه ای نیست و طرفداراش بیشتر از جادو ها و اشعه ها و خشونتش استقبال میکنند و با بازیهای فایتینگ دیگه مقایسه نکنید.
ولی خودمونیم خود تو هم MK باز هستیاااا که فنونشو بلدی...:d
اوکی پس تو هر بازی جادو و اشعه! و خشونت باشه حرفه ای نیست!
تو استریت فایتر عزیز هیچ کودوم از این فاکتورها وجود نداره؟!!! که شده بازی حرفه ای :d
-------------
بالانس کاراکتر بیشتر بهانس ...
حرفه ای باشی میتونی با هر کاراکتری طرفو بپوکونی :>;;)

MK توی فایت یه استثنا هست.دوستانی که از بالانس نبودن کاراکترها حرف میزنن توصیه میکنم برن مسابقات evo رو ببینند وتنوع کاراکترهایی که گیمرها اونجا انتخاب میکنند ببینند.ضعف در نتونستن زدن ضربات رو به گردن بازی نندازید.من خودم تا یه مدت کاراکتر cyrex رو کاراکتر ضعیفی میدونستم بعد از دیدن یه سری ازین فیلمها تازه فهمیدم که این بازی ته نداره و هر کسی میتونه با ترکیب یک سری از حرکتها اون کاراکتر رو به یه کاراکتر قوی تبدیل کنه بعد یه کاراکتری که teleport داره در نظر حرفه ایها نمیتونه قوی باشه این بازی بر اساس اصول کمبو طراحی شده.تمام فنون هم از مورتال کامبت اصلی الهام گرفته شده و اصالت خودش رو حفظ کرده بود.برای آنلاین این بازی هم ping باید زیر 50 باشه چون سرعت بالا هست.اصولا به درد اینترنت داغون ما ایرانیها نمیخوره.در نظر هم داشته باشید این بازی 1080p و 60 فریم و 3d ساخته شده البته برای ps3 که یه استثنا برای کل بازیها توی این نسل بود,نگفتم برای بازیهای فایتی.توی قسمت آنلاین هم مشکلاتی بسیار جزئی وجود داشت قبول دارم اما در کل میشه اونها رو نادیده گرفت.MK که ed boon بسازه به نظرم بد از آب در نمیاد حالا هرچی میخواد باشه.

من که شخصا گیم پلی نابالانس MK رو بیشتر دوست دارم و به SF یا BB ترجیح میدم. کلا بنظرم لذت بردن از SF یا BB خیلی کار سختیه!

در نظر هم داشته باشید این بازی 1080p و 60 فریم و 3d ساخته شده
بازی 720P بود :دی
Mortal Kombat 9 = 1280x720 (edge blur ******), one of the levels appears to be 680p. 1/2x1/2 transparencies, 960x720 in 3D mode

کمبت فقط 1 و 2 و Trilogy پلی 1 . البته درسته که Trilogy نسخه تکمیل شده 3 بود ولی خوب خیلی بهتر از 3 بود بخاطر تکمیل بودن کاراکترها

مگه شما 4 رو بازی نکردی ...4 هم همه شخصیت ها بود اون هم با دسته های خود سگا

بازی 720P بود :دی
Mortal Kombat 9 = 1280x720 (edge blur ******), one of the levels appears to be 680p. 1/2x1/2 transparencies, 960x720 in 3D mode

ای شیطون:dیه دروغ بزرگی رو پشت boxshot بازی اورجینال زده که ما هم گفتیم بزرگترش کنیم.حتی اگه upscale هم نمیشد رو 1080 باز هم برا ما مقدس بود.

من که شخصا گیم پلی نابالانس MK رو بیشتر دوست دارم و به SF یا BB ترجیح میدم. کلا بنظرم لذت بردن از SF یا BB خیلی کار سختیه!

SF رو هر کسی باهاش حال نمی‌کنه. یعنی به درد این نمی‌خوره که دو نفره بشینید با هم بازی کنید و حال کنید(دو نفری که آشنایی ندارن با این بازی). حساب کتاب داره و هر کسی حوصلشو نداره. MK هم راحت‌تر می‌شه تا حدی بر بازی مسلط شد، هم این که خشونتش و اون فیتالیتی‌ها باعث می‎شه بازی حالت خسته‌کننده نداشته باشه. کلی هم خاطره داریم با نسخه‌های قدیمی روی سگا. طبیعیه که توی ایران خیلی بیشتر طرفدار داشته باشه.
ولی از نظر کمبو زنی، بالانس بودن و ... SF خیلی بهتر عمل کرده.

بازی مبارزه ای فقط مورتال کامبت : فکت :d

مخصوصا سلطان تمام کاراکترها

scorpion-mk9-concept.jpg

دیگه واقعا بعضی از دوستان دارن ایراد الکی میگیرن و به فرض بالانس نیست بازی و وقتی حرفه ای بشی میتونی به قول دوستمون با هر شخصیتی کار طرف بسازی!;)

از اون طرف MK میشه با دسته کنسول راحت بازی کرد ولی این SF لامصب اینقدر Combo زدن با دسته کنسول سخته که دسته نابود میشه ولی طرف مقابلت نه!:d

من به شخصه یه فایتینگ پر از خون به یه فایتینگ کارتنی ترجیح میدم و البته خودم طرفدار SF هستم ولی MK حتی بدون بالانس بودن ترجیح میدم!:bighug:

پ ، ن : من از زمان NES دارم SF بازی میکنم و لطفا نگید نمیدونم SF چیه!!!!:|

- - -ویرایش - - -

mk9 هر کی ادعا میکنه باهاش بازی میکنم:d
کسی نبود؟؟؟؟
>:)

مثل اینکه Finishing لازم شدی!:boxing:

آوانس میدم شخصیت منم تو انتخاب کن!:d

دیگه واقعا بعضی از دوستان دارن ایراد الکی میگیرن و به فرض بالانس نیست بازی و وقتی حرفه ای بشی میتونی به قول دوستمون با هر شخصیتی کار طرف بسازی!;)

از اون طرف MK میشه با دسته کنسول راحت بازی کرد ولی این SF لامصب اینقدر Combo زدن با دسته کنسول سخته که دسته نابود میشه ولی طرف مقابلت نه!:d

من به شخصه یه فایتینگ پر از خون به یه فایتینگ کارتنی ترجیح میدم و البته خودم طرفدار SF هستم ولی MK حتی بدون بالانس بودن ترجیح میدم!:bighug:

پ ، ن : من از زمان NES دارم SF بازی میکنم و لطفا نگید نمیدونم SF چیه!!!!:|

- - -ویرایش - - -

مثل اینکه Finishing لازم شدی!:boxing:

آوانس میدم شخصیت منم تو انتخاب کن!:d

بهتره قبل هرچیزی تاریخچه طرف ببینی:d

بقیه حرفامونو تو پیام خصوصی بزنیم بد نیست;)

کی گفته حتما باید قدرت همه کاراکتر ها یکسان باشه ؟ این حرفو از کجا در اوردید ؟ به نظر من اصلا اینطوری جالب نیست که همه کاراکترها قدرشون یکسان باشه..یعنی نباید فرقی بین Scorpion یا Sub-Zero با مثلاMileena باشه ؟

به نظر من که بازی بسیار خوبی بود شماره قبلی..من که لذت بردم.

کی گفته حتما باید قدرت همه کاراکتر ها یکسان باشه ؟ این حرفو از کجا در اوردید ؟ به نظر من اصلا اینطوری جالب نیست که همه کاراکترها قدرشون یکسان باشه..یعنی نباید فرقی بین Scorpion یا Sub-Zero با مثلاMileena باشه ؟

به نظر من که بازی بسیار خوبی بود شماره قبلی..من که لذت بردم.

منظور قدرت یکسان و این حرفا نیست. ولی بازی باید یه جوری بالانس باشه که مثلاً اگه شما ساب زیرو رو کاملاً مسلط شده باشی به این صورت نباشه که دیگه با هیچ کرکتری نشه باهاش مقابله کرد!
الان کابال همین شکله، تقریباً 70-80% مسابقات رو که می‌بینی، برنده‌‎ها کابال رو انتخاب کردن. البته من و شما و دو تا آدمی که حرفه‌ای بازی نمی‎کنن اصلاً متوجه این بالانس بودن و نبودنش نمی‎‌شن. اونایی که واقعاً حرفه‎ای کار می‌کنن واقعاً واسشون مهمه این چیزا.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or