Ed Boon و نمایان شدن بازی Mortal Kombat X

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
74577639315746227833.jpg

درود.

سری محبوب مورتال کامبت از قرار معلوم تا چندی دیگر به صورت رسمی معرفی خواهد شد. آقای Ed Boon سازنده بازی در صفحه Twitter خود عکسی از یک ماشین قرا داد که مدلش MKX است ( Mortal Kombat X ) همانطور که در تصویر بالا شاهد هستید Boon در بالای این تصویر نوشته است:

"همممم...در تعجبم بدونم این X مخفف چه چیزی می‌تونه باشه؟"

بی‌شک وی چراغ سبز سری جدید بازی یعنی MKX را با این تصویر نشان داد.

Safty& peace
بیخیال شما حرفه ای ها sf بزنید و حالش ببرید
ما نوب ها هم از mk استقبال میکنیم . وحالش میبریم .:d

من که هیچ وقت از این Mortal Kombat خوشم نیومد :| شخصا اصلا حال نکردم باهاش :d :|

به نظر من بهترین فایتینگ اول Super Smash Bros. هـ :love: بعد Street Fighter :x !!!
بقیه هم با فاصله زیاد از اینا یه چیزی هستن واسه خودشون :d

كاش mk جديد يا همين قبلي براي تبلت ها به خصوص ipad ها ميومد . خيلي حال ميده با اين كه فكر نكنم سخت افزار هيچ تبلتي به جز ipad air شايد توانايي اجرا كردنش رو داشته باشه

خیلی وقته منتظر رونمایی یه مورتال کمبت خشن و پرخون واسه PS4 , Xbox One هستم و کم کم دارم به آرزوم میرسم!:x

نه شوخی نمیکنه! اتفاقا مورتال کامبت هم یکی از بهترین و بالانس ترین فایتینگ ها هست! میخوره استریت فایتر را!
من فن MK هستم ولی این حرف خدایی خیلی مسخرس ! :) اونم تو بالانس بودن...
SF Blaze Blue خیلی تو این زمینه سر ترن

--------
خواهشا فن کور نباشید الکی هم خراب نکنید بازی رو...

کمبت فقط 1 و 2 و Trilogy پلی 1 . البته درسته که Trilogy نسخه تکمیل شده 3 بود ولی خوب خیلی بهتر از 3 بود بخاطر تکمیل بودن کاراکترها

از نظرم MK9 یا MK 2011 عالی بود اما مشکلاتی مثل بالانس نبودن فایتر ها در بازی وجود داشت که در بازی های Fighting خیلی بالانس یودن فایتر ها یا کرکتر ها مهم هست و نکته منفی به حساب میاد, ویژگی های عالی بازی راضی کردن فن بیس قدیم که خواهان 2D بودن بازی بودند و باز سازی یا ساخت Battle Arena از سه شماره اول و Fatality و Stage Fatality ها و کمبو ها و ترکیب پاور فایتر ها با کمبو ها بود . Costume بعضی کرکتر ها الهام گرفته از سه نسخه اول بودن که برای من لذت بخش بود و در کل به اصالت MK وفادار بود .

Street Fighter جدا از اینکه حرف اول رو در مسابقات Fighting و بازی های Fighting میزنه , سیستم مبارزات بازی و بالانس بودن فایتر ها سخت و عالی هست . امیدوارم MK بعدی تحولی در این زمینه صورت بده .

به شدت منتظر MK جدید هستیم .

آخرین ویرایش:
چرا میدونم93 هست. منتهی من بحثم با یک نفر دیگه بود! این یک مثال بود!
من که توی پست قبلیت چیزی در رابطه با اینکه میدونستی، ندیدم. چون اگر میدونستی اون حرفو نمیزدی;)
حالا جدا از اینکه اومدی خود خفن پنداریت رو به معرض نمایش عموم بذاری ولی به جاش جا پی کندی (ایضا کوچه علی چپ هم بن بسته)، باید با رسم شکل توضیح بدی که بالانس بودن به چه معناست و چرا:
اتفاقا مورتال کامبت هم یکی از بهترین و بالانس ترین فایتینگ ها هست!

که صدالبته میدونم جوابی نداری و طبق معمول پیچوندن بحث بهترین روشی هست توی اینجور مواقع مورد استفاده قرار میگیره.
============
در مورد Crossover هم خیلی بعید به نظر میرسه. کلا DNA بازی MK با باقی فایتینگ ها نمیخونه و دلیل اصلیش هم خشونت و کشته شدن شخصیت هاست.

MK شاید گیم پلی خیلی قوی نداشته باشه ولی تو فایتینگ ها بهترین Presentation رو داره و همین جذابش کرده!:d

هیچ حرفه ای از MK خوشش نمیاد مهم هم نیست.بیشتر آماتورها مثل من MK رو دوست دارند.
فنون و اشعه ها
فینیش ها
دمیج و خون
این آخر Xray
این بازی رو جذاب کرده
و برای من آماتور قشنگه نه سوسول بازی مثل استریت فایتر و تیکن که فقط مشت و لگد و گردوخاک هستش.
به هرحال چه بخایم چه نخایم استریت فایتر و تیکن امتیاز بالاتر و طرفدار بیشتر دارند ولی ما آماتورها رو با MK تنها بذارید دیگه چرا شعار؟
دوستان که میگن مورتا کمبات 1 و 2 و 3 خوب بودن بازی کردن؟ یادمه تو سگا پنج پله بیشتر نمیشد بالا اومد و MK Trilogy و MK Armageddon و MK komplete editionاتفاقا بهترین ورژنها بودند.

هیچ حرفه ای از MK خوشش نمیاد مهم هم نیست.بیشتر آماتورها مثل من MK رو دوست دارند.
فنون و اشعه ها
فینیش ها
دمیج و خون
این آخر Xray
این بازی رو جذاب کرده
و برای من آماتور قشنگه نه سوسول بازی مثل استریت فایتر و تیکن که فقط مشت و لگد و گردوخاک هستش.
به هرحال چه بخایم چه نخایم استریت فایتر و تیکن امتیاز بالاتر و طرفدار بیشتر دارند ولی ما آماتورها رو با MK تنها بذارید دیگه چرا شعار؟
دوستان که میگن مورتا کمبات 1 و 2 و 3 خوب بودن بازی کردن؟ یادمه تو سگا پنج پله بیشتر نمیشد بالا اومد و MK Trilogy و MK Armageddon و MK komplete editionاتفاقا بهترین ورژنها بودند.

قسمت آبی رنگ = جوک قرن !

نه که بازی استاندارد و حرفه ای هست و دوستان نمیتونن مثل مورتال کمبت اسکورپیون :x بگیرن و با سه کلید از این ور غیب شن از اون ور بیان همینجوری تا آخر مبارزه حریف رو آب خوردن پودر کنن . استریت فایتر و blaze blue و king of fighters و امثالهم میشن سوسول بازی. :bighug:

کسی با MK پدر کشتگی نداره , ولی اینکه بعضی میان میگن پدر سبک مبارزه ای !!!!!!!!! :-o بالانس ترین و استاندارد ترین !!! محبوب ترین و حرفه ای ترین . این هست که صدای ما رو در آورده.

قسمت آبی رنگ = جوک قرن !

نه که بازی استاندارد و حرفه ای هست و دوستان نمیتونن مثل مورتال کمبت اسکورپیون :x بگیرن و با سه کلید از این ور غیب شن از اون ور بیان همینجوری تا آخر مبارزه حریف رو آب خوردن پودر کنن . استریت فایتر و blaze blue و king of fighters و امثالهم میشن سوسول بازی. :bighug:

کسی با MK پدر کشتگی نداره , ولی اینکه بعضی میان میگن پدر سبک مبارزه ای !!!!!!!!! :-o بالانس ترین و استاندارد ترین !!! محبوب ترین و حرفه ای ترین . این هست که صدای ما رو در آورده.

حرف منم همینه دیگه که مورتال اصلا بازی استاندارد و حرفه ای نیست و طرفداراش بیشتر از جادو ها و اشعه ها و خشونتش استقبال میکنند و با بازیهای فایتینگ دیگه مقایسه نکنید.
ولی خودمونیم خود تو هم MK باز هستیاااا که فنونشو بلدی...:d

حالا نمیدونم چه اسراریه نظراتتونو بکوبین تو سر همدیگه :|
یکی از مورتال کامبت خوشش میاد یکی از استریت فایتر اینکه هی یکی بیاد بگه این بهتره اون بهتره واقعا کار مسخره ایه :|
مثلا من هر کار میکردم با سبک استریت فایتر نمیتونستم ارتباط برقرار کنم ولی با مورتال از همون نسخه های اول عاشقش بودم!

دلیل نداره دوتا فایتینگ که کلا توی دو فاز متفاوته اینقدر به هم بچسبونید :|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or