Ed Boon و نمایان شدن بازی Mortal Kombat X

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
74577639315746227833.jpg

درود.

سری محبوب مورتال کامبت از قرار معلوم تا چندی دیگر به صورت رسمی معرفی خواهد شد. آقای Ed Boon سازنده بازی در صفحه Twitter خود عکسی از یک ماشین قرا داد که مدلش MKX است ( Mortal Kombat X ) همانطور که در تصویر بالا شاهد هستید Boon در بالای این تصویر نوشته است:

"همممم...در تعجبم بدونم این X مخفف چه چیزی می‌تونه باشه؟"

بی‌شک وی چراغ سبز سری جدید بازی یعنی MKX را با این تصویر نشان داد.

هر کار می کنن خواهشا بیخیال این بخش داستانی فاجعه بار بشن، تر زده بود تو همه کاراکترها!
هم این و هم Injustice!

این آنلاینش رو هم درست کنن. آنلاین نسخه قبلی رو انوری هم مشکل داشتن. من که یه دست هم نتونستم بازی کنم. اصلا کنسول فریز میکرد گاهی وقت ها که اکانت psn آن بود و وارد MK میشدم. :|

عاولیه :دی
بشدت منتظر این خبر بودم :دی بهترین خبر ماه :دی
Injustice با اینکه خوب بود ولی بازم نصف MK باهاش حال نکردم! آخرین نسخه MK هم عالی بود و هرچیم بازی میکردم خسته نمیشدم لامصب :دی بخش داستانیشو شونصد بار رفتم :دی

بشدت منتظر یک رونمایی شیک و قشنگ ازش هستیم :دی

- - -ویرایش - - -

مشکلات MK 9:

بالانس نبودن بازی،
بخش آنلاین رسما تعطیل،
فاجعه بودن بعضی از شخصیت ها مثل Sub Zero و ... ،
محتوای پایین بازی (که بعد از یه مدت کلا دلیلی نمیبینی بری سراغش)،
و ...

کلا MK جنبه فانش بیشتر از فایتینگش هست و طرفدارا هم همینو میخوان و ED Boon به خودش زحمت نمیده یه خورده کارشو جدیتر دنبال کنه (یاد MK4 و MK3 به خیر)
این قسمت قرمز بنظرم نظر شخصی هست :دی چون همین MK تنها سری فایتینگی بود که از همون نسخه های اولش من هر چی بازی میکردم خسته نمیشدم :|
با استریت فایتر که اصلا حال نمیکنم اون Injustice ـم که کپی همین MK بود فقط شخصیتاش عوض شده بود ولی جذابیتش خیلی کمتر بود و نصف اینم بهم حال نداد :دی

مشکلات MK 9:

بالانس نبودن بازی،
بخش آنلاین
رسما تعطیل،
فاجعه بودن بعضی از شخصیت ها مثل Sub Zero و ... ،
محتوای پایین بازی (که بعد از یه مدت کلا دلیلی نمیبینی بری سراغش)،
و ...

کلا MK جنبه فانش بیشتر از فایتینگش هست و طرفدارا هم همینو میخوان و ED Boon به خودش زحمت نمیده یه خورده کارشو جدیتر دنبال کنه (یاد MK4 و MK3 به خیر)

محتوای پایین ؟! چه انتظاری مگه از یه بازی فایتینگ میشه داشت ؟ غیر از اینکه با رفیقت هی بشینی دوباره و دوباره بازی کنی دور هم....بگذریم که ما انلاین تو لایو هم بازی می کردیم اونقدر هم تعطیل نبود می شد کانکت شد یه کم صبر و حوصله می خواست....

بالانس بودنش هم سعی شده بود که بیشتر بشه ولی عملا با اون سیستم کومبو چیدن یه سری شخصیت ها مثل Smoke که عملا خدا می شدن کاریش هم نمی شد کرد به پد معمولی به هیچ وجه نمی شد مقابله کرد با دسته های تورنومنت میشد حالا یه کاری کرد

Sub-Zero به نظرم بدک نبود :)

بهترین سری بازی مبارزه ای تاریخ برمیگرده...:bighug:
امیدوارم مثل نسخه ی قبلی باشه البته با وجود Ed Boon کیفیت بازی تضمین شدست...

اصلا استریت فایتر در حدی نیست که اسمشو کنار MK بیاریم ...;;):d
شوخی میکنی دیگه؟
یکی از بهترین و بالانس ترین فایتینگ ها هست استریت فایتر!
امیدوارم دلیل منطقی به غیر از دی ال سی های مسخرش داشته باشین بره این حرف!

شوخی میکنی دیگه؟
یکی از بهترین و بالانس ترین فایتینگ ها هست استریت فایتر!
امیدوارم دلیل منطقی به غیر از دی ال سی های مسخرش داشته باشین بره این حرف!
نه شوخی نمیکنه! اتفاقا مورتال کامبت هم یکی از بهترین و بالانس ترین فایتینگ ها هست! میخوره استریت فایتر را!

Scorpion fan ها حمله کردن ! =;
واقعا اینا دارن توی این سبک سلطنت میکنن ! اول که MK که تقریبا همه چیزش معرکه بود ، بعد هم که Injustice که همه چیزش معرکه بود ، داستان هر دو عالی بود (توی injustice یکی از اسپویلترین و مصرف شده ترین داستان ها رو استفاده کردن (ریسک بزرگی بود چون این داستانش خیلی کامیک بوک و انیمشن داشت ، زیادی ازش استفاده کرده بودن) اما بازم کارشون عالی بود) ---- تنها مشکل اساسی که من توی هر دوتا بازیشون دیدم گرافیک و طراحی واقعا سطحی و تکسچر ها بود ؛ الان سالهاست که هیچ بازیی با UE3 نیومده که گرافیکش اینقدر سطحی و ابتدایی باشه ؛ باید مثل بانجی که تنها نقطه ضعف بازی هاش (گرافیک) رو داره توی بازی جدیدش جبران میکنه ، اینا هم باید یه فکر اساسی به حال گرافیک بکنن !
بنظرتون مثل Injustice توی مبارزه ها از محیط هم استفاده میشه ؟ برای injustice که واقعا جواب داد و کلا گیم پلی رو دگرگون کرد ؛ شخصا انتظار یه ایده ی اساسی دیگه توی گیمپلی رو دارم . . .
امیدوارم sub-zero رو برگردونن ، البته Predator robot نباشه !

فقط کاش از اول بازی رو عین آدم بدن بیرون. نه مثل mk 9 و injustice که هر دفعه پچ می دادن نصف کمبو ها از کار میوفتاد :|

دوستان مورتال کامبت سلطان این سبک هست. ولی متاسفانه تو نسل 5 و 6 دیگه ان دوران طلایی قبل را نداشت. چه کسی میتونه 4 قسمت اول را فراموش کنه؟! نه کی میتونه؟!!!
قسمت قبلی بخش داستانی فوق العاده ای داشت +حضور تمام شخصیت های قسمت 1 تا 3 + گرافیک هنری زیبا + حس نوستالژیک + گیم پلی عمیق و حرفه ای و..................
تو نسل قبل همان قسمت 9 کافی بود تا یک نسل سرگرمت کند. هیچ وقت نمیشه این مورتال کامبت را فراموش کرد. خیلی شاخ بید!:d

این قسمت قرمز بنظرم نظر شخصی هست :دی چون همین MK تنها سری فایتینگی بود که از همون نسخه های اولش من هر چی بازی میکردم خسته نمیشدم :|
با استریت فایتر که اصلا حال نمیکنم اون Injustice ـم که کپی همین MK بود فقط شخصیتاش عوض شده بود ولی جذابیتش خیلی کمتر بود و نصف اینم بهم حال نداد :دی
محتوای پایین ؟! چه انتظاری مگه از یه بازی فایتینگ میشه داشت ؟ غیر از اینکه با رفیقت هی بشینی دوباره و دوباره بازی کنی دور هم....بگذریم که ما انلاین تو لایو هم بازی می کردیم اونقدر هم تعطیل نبود می شد کانکت شد یه کم صبر و حوصله می خواست....

بالانس بودنش هم سعی شده بود که بیشتر بشه ولی عملا با اون سیستم کومبو چیدن یه سری شخصیت ها مثل Smoke که عملا خدا می شدن کاریش هم نمی شد کرد به پد معمولی به هیچ وجه نمی شد مقابله کرد با دسته های تورنومنت میشد حالا یه کاری کرد

Sub-Zero به نظرم بدک نبود :)
محتوای پایین (از نظر من) این بود که بعد از یه مدتی بازی عملا چیزی برای عرضه نداشت. هرچند با بخش داستانی و Krypt تا حدی تونسته بودن از یکنواختی درش بیارن اما اینا برای یه فایتینگ یه چیز کاملا اضافه هست و بود و نبودش فرقی نمیکنه.
بالانس بودن هم دیگه نیازی نیست توضیح بدم. توی لابی که وارد میشی همه یا Smoke برداشتن یا Kabal. اونطرف هم Mileena سرعت نور داره کلا و دیدنش با چشم غیر مسلح عملا امکان پذیر نیست. هنوزم نتونستن با پچ 543435773542135-م بازی رو درست کنن و هر دفعه بدترشم کردن.
نت کد بازی هم فاجعه هست. نصف بچه ها که روز اول اوریج خریدن تا الان نتونستن 2تا بازی آدمیزادی انجام بدن. یه فایتینگ توی آنلاینش خودشو نشون میده که MK از این نظر زاییده.
نه شوخی نمیکنه! اتفاقا مورتال کامبت هم یکی از بهترین و بالانس ترین فایتینگ ها هست! میخوره استریت فایتر را!
همون بازی رو میگی که از 2012 به بعد هیچکس آدم حسابش نکرد و توی EVO راهش نمیدن دیگه؟:) در حالیکه SF همیشه خبر دست اول 2تا سایت بزرگ فایتینگ جهان یعنی Shoryuken و Eventhubs هست و از 2009 تا الان اجازه نمیده کسی حتی یک چهارم تعداد پلیرهاش رو داشته باشه و عرض اندام کنه؟:)
گیم پلی عمیق و حرفه ای و...
:bighug:
===============================
در کل Ed Boon تجربه ساخت یه فایتینگ گوشت و استخون دار مثل موارد بالا رو نداره. من امیدوارم درست و حسابی روی یه نسخه وقت بذاره و توی این مدت از پلیرهای حرفه ای دعوت کنه بازی رو تست کنن و با کامیونیتی بازی در ارتباط باشه و تند تند فیدبک بگیره حتی اگر 10 سال وقت بگیره (کاری که SF میکنه) ولی در نهایت یه بازی کاملا پولیش شده بده بیرون. صدالبته انتظار ندارم این کارو بکنه.

پ.ن: الان میرن متا علم میکنن:d

Scorpion fan ها حمله کردن ! =;
واقعا اینا دارن توی این سبک سلطنت میکنن ! اول که MK که تقریبا همه چیزش معرکه بود ، بعد هم که Injustice که همه چیزش معرکه بود ، داستان هر دو عالی بود (توی injustice یکی از اسپویلترین و مصرف شده ترین داستان ها رو استفاده کردن (ریسک بزرگی بود چون این داستانش خیلی کامیک بوک و انیمشن داشت ، زیادی ازش استفاده کرده بودن) اما بازم کارشون عالی بود) ---- تنها مشکل اساسی که من توی هر دوتا بازیشون دیدم گرافیک و طراحی واقعا سطحی و تکسچر ها بود ؛ الان سالهاست که هیچ بازیی با UE3 نیومده که گرافیکش اینقدر سطحی و ابتدایی باشه ؛ باید مثل بانجی که تنها نقطه ضعف بازی هاش (گرافیک) رو داره توی بازی جدیدش جبران میکنه ، اینا هم باید یه فکر اساسی به حال گرافیک بکنن !
بنظرتون مثل Injustice توی مبارزه ها از محیط هم استفاده میشه ؟ برای injustice که واقعا جواب داد و کلا گیم پلی رو دگرگون کرد ؛ شخصا انتظار یه ایده ی اساسی دیگه توی گیمپلی رو دارم . . .
امیدوارم sub-zero رو برگردونن ، البته Predator robot نباشه !
رو PC که گرافیک هر دوتاش خیلی خوب بود روی کنسول نمیدونم ولی این که گرافیک این دوتا نسبت به بازی های UE3 ـه دیگه خیلی پایین تره برای اینه که باید روی کنسول راحت 60 فریم بده اگه بشه 50 فریم دیگه حال آدم از بازی بهم میخوره و دیگه قابل بازی نیست چون اسلو موشن میشه و واسه PC هم باید روی سیستمای معمولی راحت 60 فریم بده وگرنه صحنه آهسته میشه و بدرد نخور میشه! دلیل پایین بودن گرافیک فایتینگا همینه!

میشه مثلا بتمنو 30 فریم رفت ولی اینو زیر 60 فریم ظلمه!

- - -ویرایش - - -

پ.ن: الان میرن متا علم میکنن:d
دقیقا :دی
من منتقدا رو بیشتر قبول دارم :دی
متا 88/100 :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or