Ed Boon و نمایان شدن بازی Mortal Kombat X

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
74577639315746227833.jpg

درود.

سری محبوب مورتال کامبت از قرار معلوم تا چندی دیگر به صورت رسمی معرفی خواهد شد. آقای Ed Boon سازنده بازی در صفحه Twitter خود عکسی از یک ماشین قرا داد که مدلش MKX است ( Mortal Kombat X ) همانطور که در تصویر بالا شاهد هستید Boon در بالای این تصویر نوشته است:

"همممم...در تعجبم بدونم این X مخفف چه چیزی می‌تونه باشه؟"

بی‌شک وی چراغ سبز سری جدید بازی یعنی MKX را با این تصویر نشان داد.

من به عنوان یک فایتینگ باز، مشکلی با شماره جدید MK ندارم. هر چی که هست امیدوارم واسه PC هم بدن. ضمنا یه فکری هم به حال Netcode بکنن. قبلی یه چیزی بدتر از فاجعه بود!

تازگی ها مد شده که نظر منتقدها سطحی هست و بعضی ها بیشتر میدونند! متا اهمیتی نداره! پس اگه اینطوری هست به نظر من نسخه اخر duke با متای 40 از عنوان انقلابی هاف لایف 2 بهتر هست. زیرا من بیشتر دوست دارم و ازش لذت بردم=))
دیگه همه میدونند مورتال کامبت قبلی چی بود. بی نظیر

آخرین ویرایش:
تازگی ها مد شده که نظر منتقدها سطحی هست و بعضی ها بیشتر میدونند! متا اهمیتی نداره! پس اگه اینطوری هست به نظر من نسخه اخر duke با متای 40 از عنوان انقلابی هاف لایف 2 بهتر هست. زیرا من بیشتر دوست دارم و ازش لذت بردم=))
دیگه همه میدونند مورتال کامبت قبلی چی بود. بی نظیر
شما که اینقدر متا دوست داری نمیدونی متای SF IV چنده؟

بین خودمون باشه که همون منتقدای عزیز که نظر عمیقی هم دارن, متای SFIV رو فعلا بیشتر از همه آوردن بالا... حالا از اون طرف بامزه بودنش اینه که از نظر 99% گیمرها و کارشناسان ایرانی این گیم 1/10 هم براش زیاد بوده ;))

نوشته X منظورش شماره 10 نیست که . منظورش Cross over ـه . یعنی مثل Street Fighter X Tekken .
اگه MK X Street Fighter باشه که یعنی Megaton :دی قبلا هم Ed Boon گفته بوده بدش نمیاد از اینکار . خیلی دوست دارم با Ryu سر و صورت Scorpion رو بیارم پایین :دی . کتک خوردن Raiden توسط MR Bison هم حال میده :دی

نوشته X منظورش شماره 10 نیست که . منظورش Cross over ـه . یعنی مثل Street Fighter X Tekken .
اگه MK X Street Fighter باشه که یعنی Megaton :دی قبلا هم Ed Boon گفته بوده بدش نمیاد از اینکار . خیلی دوست دارم با Ryu سر و صورت Scorpion رو بیارم پایین :دی . کتک خوردن Raiden توسط MR Bison هم حال میده :دی

حسین این دوتا بازی دیگه خیلی خیلی دورن نسبت به هم هاااا :d

باز تیکن و استریت یکم میشد کاری کرد ولی مورتال دیگه زیادی دوره نسبت به استریت !‌
چون استریت کلا حرفه ای هست و کلا بخوایی یک کرکتر رو مستر شی باید 1 سال تمرین کنی ولی مورتال خیلی ساده تره !
o:-)

فقط در مورد بخش انلاین بگم همه بازی های WB این مشکل رو دارن. دریغ از یه سرور درست حسابی

Mk vs DC universe هنوز یادمون نرفته ها! فاجعه ای بود! اگه بخواد یه کراس آور بسازه بیشتر ترجیح میدم با killer Instinct باشه! ...چه شود!:>

ولی خب مشخصه دیگه مورتال 10 هست..تابلوئه!
:d

به عنوان یه فایتینگ بازه کله خراب باید بگم مفت نمی ارزه مورتال کمبت جدید :d بندگان خدا بیایید به راه راست هدایت بشید و Blazblue بازی کنید b-)

پس از نسخه هایی که ما بر روی میکرو و سگا تجربشون کردیم و عالی بودن،مورتال به سمت دیگه ای رفت که بسیاری فکر می کردن دیگه با نابودی این سری رو به رو شدن،اما با ورشکست شدن Midway (سازنده اصلی بازی) وقتی بازی اوفتاد دست کمپانی Warner Bros با ریبوتی که از بازی داشت (نسخه نهم) به این سری رنگ و بوی تازه ای بخشید و باعث شد دوباره خاطرات ما زنده بشن و این سری از یادها نره... همیشه افسوس می خورم ای کاش سری Resident Evil هم توسط استودیو و ناشر دیگه ای ادامه پیدا می کرد تا بازگشت به ریشه هاش به رویا تبدیل نشه...

به شدت منتظر نخستین تصویر و همچنین نخستین تریلر از بازی هستم تا ببینم سازنده محترم بر روی نسل جدید چطوری میخواد X-ray ها و Fatality ها رو به تصویر بکشه...نسخه آخر بازی که عالی بود و اصالت قدیمی سری رو برگردونده بود.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or