Ed Boon و نمایان شدن بازی Mortal Kombat X

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
74577639315746227833.jpg

درود.

سری محبوب مورتال کامبت از قرار معلوم تا چندی دیگر به صورت رسمی معرفی خواهد شد. آقای Ed Boon سازنده بازی در صفحه Twitter خود عکسی از یک ماشین قرا داد که مدلش MKX است ( Mortal Kombat X ) همانطور که در تصویر بالا شاهد هستید Boon در بالای این تصویر نوشته است:

"همممم...در تعجبم بدونم این X مخفف چه چیزی می‌تونه باشه؟"

بی‌شک وی چراغ سبز سری جدید بازی یعنی MKX را با این تصویر نشان داد.

تو رو خدا ببین کار به جای رسیده که از گیم پلی مورتال کمبد دارن ایراد میگیرن ی سایت درست حسابی برا من پیدا کنید که از گیم پلی بازی ایراد گرفته باشه !
تمام لذت بازی کمبد گیم پلی بی نظیر و فن های فوق خفنش هست فنهای بالای 8 دکمه که کار هر کسی نیست :)
اصلا Street Fighter عالی ;);)

آخرین ویرایش:
mk9 هر کی ادعا میکنه باهاش بازی میکنم:d
کسی نبود؟؟؟؟
>:)

اگه بازی‌ای بین کسی با عرفان صورت گرفت...من روی عرفان شرط میبندم:دی
================
امکانش هست از بین این متخصصانی ک هی میگن بازی بالانس نیست و فلانه و اینا...یکی بیاد بالانس رو فارسی معنی کنه...تو این چند صفحه همه دارن میگن بالانس داره/نداره، خو یعنی چی؟؟؟:دی

امکانش هست از بین این متخصصانی ک هی میگن بازی بالانس نیست و فلانه و اینا...یکی بیاد بالانس رو فارسی معنی کنه...تو این چند صفحه همه دارن میگن بالانس داره/نداره، خو یعنی چی؟؟؟:biggrin1:
چند پست بالاتر:
منظور قدرت یکسان و این حرفا نیست. ولی بازی باید یه جوری بالانس باشه که مثلاً اگه شما ساب زیرو رو کاملاً مسلط شده باشی به این صورت نباشه که دیگه با هیچ کرکتری نشه باهاش مقابله کرد!
الان کابال همین شکله، تقریباً 70-80% مسابقات رو که می‌بینی، برنده‌‎ها کابال رو انتخاب کردن. البته من و شما و دو تا آدمی که حرفه‌ای بازی نمی‎کنن اصلاً متوجه این بالانس بودن و نبودنش نمی‎‌شن. اونایی که واقعاً حرفه‎ای کار می‌کنن واقعاً واسشون مهمه این چیزا.

منظور قدرت یکسان و این حرفا نیست. ولی بازی باید یه جوری بالانس باشه که مثلاً اگه شما ساب زیرو رو کاملاً مسلط شده باشی به این صورت نباشه که دیگه با هیچ کرکتری نشه باهاش مقابله کرد!
الان کابال همین شکله، تقریباً 70-80% مسابقات رو که می‌بینی، برنده‌‎ها کابال رو انتخاب کردن. البته من و شما و دو تا آدمی که حرفه‌ای بازی نمی‎کنن اصلاً متوجه این بالانس بودن و نبودنش نمی‎‌شن. اونایی که واقعاً حرفه‎ای کار می‌کنن واقعاً واسشون مهمه این چیزا.
بلی...اقا وقتی دو نفر ب کاراکتری ک باهاش بازی میکنند تسلط پیداکنند چرا نشه جلوشوگرفت!!!؟؟؟
کلا یه حرفه ای باید با یه حرفه ای بازی کنه،اگر ک دنبال بالانس میگرده.اون کابال هم دلیل همه گیر بودنش اینه ک راحت میشه روش تسلط پیدا کرد...

با سلام.اولا تبریک میگم که بالاخره خبری از MK جدید شد.شماره قبلی که عالی بود.امیدوارم این شماره بهتر هم بشه.
در مورد یک player باید بگم که اسمش هست نام کاربریش هست erfan and wwf . خیلی ها باهاش اشنایی دارید.واسه اون هایی که اشنایی ندارن میگم.
اصلا بزارین من نگم.برید تو لیست فرند هاش و از یکی سوال کنین این ادم چطور MK بازی میکنه و در مسابقاتی که در کلوپ ها برگزار میشه چقدر شناخته شده هست.
اون کلی از رفیق هاش رو سر همین بازی از دست داد.اون واسه تمرین کلی وزن کم کرد . اون واسه MK کلی از بازی های دیگه رو هم از دست داد.اون مبارزه میکرد.100 تا 100 تا میکشت و با اتیشی که از دستاش در میومد چشم همه رو به خودش متمرکز میکرد.
اون عرفانه.کسی که بچه های همین سایت هم حتی روش شرط میبندن.کسی که ادعا نداره.در عوض افتخار داره.
اون عرفانه.:x we love you

فضاش باید مثه Deception باشه :

بخش Konquest به همون سبک دسپشن عالی میشه..

شخصیت هایی که یه مدت نبودن رو بیارن باز Shionnok Frost Ashrah Tanya البته زیاد پر جمعیتش نکنن

داستان 9 به هیچ دردی نمیخورد بخش Story Mode رو باید حذف کنن مخصوصا اون فلش بک 9 کل داستان سری رو بهم ریخت تو Fighting همون ladder کافیه
و داستان رو باید از بعد نبرد آرماگدون و شکست Blaze روایت کنن...

مینی گیم های 9 به درد لای جرز هم نمیخورد مینی گیمای Armageddon و Deception بین کل سری بهترین بودن مثه بخش Chess خیلی حال میداد و آدم خسته نمیشد

Ermac و Rain هم که باشن که دیگه بازی کامله..

فقط منم که با بخش داستانی MK9 حال کردم؟ :-"
البته آخرش گند زدن!:-" ولی به طور کلی عالی بود! :x :-"

ولی به نظرم بخش داستانی به همین سبک ادامه پیدا میکنه! :d و به خاطر نبود Sub-Zero :| (امیدوارم یه جوری برگردوننش! :| ) ، احتمالا Frost وارد داستان میشه! :-"
Hotaru هم اضافه بشه! :-"
Tower باشه!
قبرستون هم که عالی بود!

کلا هرچی توی MK9 بود،باشه! فقط یه سری مینی گیم + داستان جدید + کاراکترهای جدید اضافه بشه:-"
به اصل بازی دست نزنند:-"

فقط منم که با بخش داستانی MK9 حال کردم؟ :-"
البته آخرش گند زدن!:-" ولی به طور کلی عالی بود! :x :-"

ولی به نظرم بخش داستانی به همین سبک ادامه پیدا میکنه! :d و به خاطر نبود Sub-Zero :| (امیدوارم یه جوری برگردوننش! :| ) ، احتمالا Frost وارد داستان میشه! :-"
Hotaru هم اضافه بشه! :-"
Tower باشه!
قبرستون هم که عالی بود!

کلا هرچی توی MK9 بود،باشه! فقط یه سری مینی گیم + داستان جدید + کاراکترهای جدید اضافه بشه:-"
به اصل بازی دست نزنند:-"

تنها نیستی تو ای برادر...:دی
حیف که کنسولم کپی خوره .خداییش خبلی شانس اوردی که نمیتونم اتلاین بزنم

اگه واقعا آره، قرار بزارید یه جایی بازی کنید...خدا رو چ دیدی شاید با هم فامیلم شدین:دی

جووووووون.
PC هم بیاد که دلم تنگه براش.:-*
Scorpion و Jade جونم بیاین که دلم براتون انقد o شده:bighug:

این مورتال کمبت آخری خیلی خوب بود. بیشتر هم از جهت فان. چقدر با دوستان با اون بخش Test your luck زدیم تو سر و کله همدیگه :))

فقط ریدن و اسکورپیونش خیلی از بقیه قوی تر بودن. نوب رو که کلا بگذریم :دی

این Smoke , Noobیا Kabal واقعا قوی بودند! به شخصه با فامیل بازی کردم نمیذاشتم اینا رو وردارند:d اما از اون ور Raiden خیلی ضعیف بود و jax و Liu هم بسیار مزخرف بودند! از اون طرف تو قسمت زن ها ، Mileena فوق بشری بود سرعت و حرکاتش ولی کیتانا اون قدرت لازمه رو نداشت! البته کلا تو مردها ، فقط Scorpion و تو زن ها هم فقط sonya رو من میپسندم:d

دوستانی که میان به کومبو میگن "فن" و MK رو بالانس میدونن واقعا با چه اعتماد به نفسی دارن اظهار نظر میکنن از دانش من خارجه.
دیگه بازی ای که سیستمش Dial-a-comboـه ام میشه بالانس و درست درمون؟

من قبول دارم mk بالانس نیست. ( در قیاس با sf ) ولی از تمام فایتینگ ها سرگرم کننده تر و جذاب تره. و از اونجایی که منطق به وچود اومدن بازیهای ویدویی "سرگرمی" هستش، بنابراین میشه نتیجه گرفت که بله! mk بهترین بازی فایتینگه. فکت

----
البته من بازی Bloody Roar هم خیلی دوست داشتم. بعد از مورتال کمبت bloody roar اوله :دی

یادش بخیر....:|

bloodyroar3bx.jpg

دوستانی که میان به کومبو میگن "فن" و MK رو بالانس میدونن واقعا با چه اعتماد به نفسی دارن اظهار نظر میکنن از دانش من خارجه.
دیگه بازی ای که سیستمش Dial-a-comboـه ام میشه بالانس و درست درمون؟
what??
اگه مورتال بالانس نیست ،هیچ بازی دیگه ای هم بالانس نیست (به خصوص استریت فایتر).هیچ بازی مبارزه ای تا الان نتونسته به گرد پای مورتال برسه.
مورتال مثل استریت فایتر دکمه زدن بی هدف نیست.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or