Ed Boon و نمایان شدن بازی Mortal Kombat X

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
74577639315746227833.jpg

درود.

سری محبوب مورتال کامبت از قرار معلوم تا چندی دیگر به صورت رسمی معرفی خواهد شد. آقای Ed Boon سازنده بازی در صفحه Twitter خود عکسی از یک ماشین قرا داد که مدلش MKX است ( Mortal Kombat X ) همانطور که در تصویر بالا شاهد هستید Boon در بالای این تصویر نوشته است:

"همممم...در تعجبم بدونم این X مخفف چه چیزی می‌تونه باشه؟"

بی‌شک وی چراغ سبز سری جدید بازی یعنی MKX را با این تصویر نشان داد.

what??
اگه مورتال بالانس نیست ،هیچ بازی دیگه ای هم بالانس نیست (به خصوص استریت فایتر).هیچ بازی مبارزه ای تا الان نتونسته به گرد پای مورتال برسه.
مورتال مثل استریت فایتر دکمه زدن بی هدف نیست.

wow....

what??
اگه مورتال بالانس نیست ،هیچ بازی دیگه ای هم بالانس نیست (به خصوص استریت فایتر).هیچ بازی مبارزه ای تا الان نتونسته به گرد پای مورتال برسه.

استاد شما اینجام ترول میکنی؟ همون تاپیک دوتا تحمل میکنیمت بسه دیگه. نقاشی بلدی؟ شاخو بکش

یادمه موقع های سگا همه رمز های UMK3 رو خوردم پیدا کردم توی دو سال همش تا ساعت 3 بیدار بودم تا رمز هاش رو پیدا کنم
هی ی ی ی ی چه دورانی بود
بعد فهمیدم لوحه خانه(معلوم نیست عاقبتش چی شد) کتاب داده بیرون همه رمز هاش داخلش هست کلی غصه خوردم
:d
SF شد بازی دلتون خوشه ها هه هه

من بشخصه مورتال کمبات رو ترجیه میدم به بقیه! مورتال بعد تیکن و اینجاستیس!

استریت فایتر بجوریه! ممن خوشم نمیاد (نظر شخصی)! (نگین چجوری- نمی تونم وصف کنم)

بعد از مورتال بشخصه sf رو ترجیح میدم ....

جالبه عجب پستایی اینجا مشاهده میشه :دی
همه میان فکت صادر میکنن میرن :دی

هر کی SF دوست داره میاد MK ـو کامل میکشونه پایینو تا سر حد مرگ ترول میکنه هر کی MK دوست داره SF رو همونطوری میکنه :| جمش کنید دیگه باو! اصلا درک چیزی به اسم نظر شخصی تو وجودتون هست؟ :دی
گندشو در آوردید دیگه! خدااییش زشته بیاین به بازی مثل SF بگین دکمه زنی الکی و به MK هم بگین نوب پسند :|

خدااییش زشته بیاین به بازی مثل SF بگین دکمه زنی الکی و به MK هم بگین نوب پسند :|
تنها دلیل اینکه اینهمه Hate میشه SF اینه که سخته، خیلی سخته، بعد بیان بهش بگن دکمه زنی الکی؟ آدم نیست اون یارو، فرشتست!

what??

Dude ur fully and nicely drunk... کسی که به استریت فایتر بگه mash button مشخصه که چقدر دانش بالایی در زمینه فایتینگ داره....من دیگه حرفی ندارم

بنده که فقط یه نسخه ایتریت فایتر زدم درک کردم که Mash Button نیست بازی.درک نمی کنم اونی که اینو میگه.(فقط تو مود Very Easy با روش دکمه زنی میشه برد)
البته دکمه زنی هم هست ها امّا از نوع پیشرفته :دی
به هر حال خیلی خوشحالم که مورتال جدید میاد هر چی باشه من مورتال رو بیتشر از هر فایتری دوس دارم:x

به به! به به! >:)
منتظر یه نمایش خونین میباشیم! >:) :d
---
با این حساب،اون Injustice میتونه شایعه باشه (یعنی دوتا بازی برای سال بعد دارن؟ عمرا! ) و .... فلان بازی یحتمل تاخیر میخوره! :| :-"

MK نسل 8 چه شود. :bighug:

Next Generation fatality :bighug: :x

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or